2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
slm kızlar , ilk hamileliğimde mide bulantım 2 kere oldu oda ilk 3 ay içerisindeydi sonrada hiç mide bulantısı ve mide yanması yaşamadım ( nitekim kızım kel doğdu :) şuandada hiç mide bulantım falan yok çarşamba günü bekliyor doktorum bakalım hayırlısıyla inş kalp atışlarını duyacağız. Ama benim kızım çok heyecanlı sürekli karnımla konuşuyor ismini bebeğin Eylül koydu buarada :) eylül çok acıktı eylül uyudu eylül uyandı gibi şeyler karnımı seviyor benim bebek arabamı kullanabilir diyor şimdiden baya sahiplendi bu kadar olabileceğini hiç düşünmemiştim şaşkınım :) o_O:rolleyes:
Maasallah cnm aralarinda kaç yaş olacak ? benim kardesimle aramda 6 yaş var ben de tipki senin kizin gibi kardeşimi hiç yadirgamamiştim. Sadece ayni senin kizin gibi kiz bekliyordum ve kardesim erkek dogdu o zamanlarda ultrasonlarda pek iyi degildi doktor pipiyi gorememiş. Biz de kiz bekliyorduk kirmizi besik fln almistik düşun yani. Kardesime bir nevi yari annelik hissettigimi hatirliyorum. Hic de kıskanmamistim eminim senin kizin da hiç kiskanmaz genelde hep kiskananlari goruyorum etrafimda. Maasallah:nazar:

merhabalar, ben daha öncede yazmıştım cumartesi doktora gittim doktor kese istediğim gibi gelismemis demisti. ama ölcüme bakılırsa kese 2 cm yazıyor yani gelismesi iyi ama bebeği görmeliydi sanırım netde baya araştırdım. 2 gündür çok stresliyim sabah kalktım idrardan sonra hafif lekelenmem oldu iyice stres bastı beni. rahat olmalıyım ama olmuyor işte.28 kasım iliski tarihim çünkü normalde korunuyorduk ona göre hesaplarsam 6 hafta 3 günlük. nasıl hesaplamalıyım kafam karışık.
Meraktan icin icini yiyecegine başka bir doktora daha görun bence.

geçmiş olsun canım E eyican06 .Bu aralar salgın olduğu için öyle teşhis koymuş olabilir sıkıntı edilecek bir şey yoktur moralini yüksek tut, limonlu ılık su iç sen de fırsat buldukça C vitamini almış olursun. kızına da Rabbim acil şifalar versin tembelanne tembelanne .Senin kalp atışı duyulur 9 güne tatlım çünkü yanlış hatırlamıyorsam aynı gündü ilk randevumuz.5+5 im bugün ultrasona göre.bana da 2 hafta sonra duyarız demişti çünkü @ozlemokanefe .Evet çatlaklar için o kremi ben de duydum arkadaşımdan reçeteye yazdırmadan alabiliyor muyuz bulut29 bulut29 . Bence ağrısı, sızısı, kanaması, bulantısı olmayan hamişler kendinize dert aramayın:) Aramıza yeni katılan arkadaşlara da tekrardan hoşgeldiniz diyorum.İyi akşamlar..

Canım senle aynı gün bebişlerimiz bende aşırı bi iştah yok ama 3gün oldu ögreneli kasık ağrısı arada adet ağrısı cekiyorum bıcak saplanması aşırı huzursuz ediyor yürürken 2büklüm oluyorum ilk gebeligim çok rahatti bunları hiç yasmadım sende varmı bu tarz ağrılar bide doktora gittinmi ben cuma gününe randevu aldım ozaman gidicem ilk
Gittim cnm cunku bundan onceki hamileligimde akciger embolisi gecirdigim icin kan sulandirici igneler kullandim bundada baslamam gerektigii icin gittim.yarin keseye bakacak.ayin sat.12arlk. 3ocak hcg146 5ock 400 yarin 4+2

Kizlar bi el atin morelim bozuldu biraz.doktora gittim bugun 4+2yim 7mm cikti.nasil cokmu kucuk sizinkiler nasildi.muayinede vajinal olarak gordu.masaya yatarken dktr bi lekelenme falan yok dimi dedi yok dedim.yanliz masadan kalktim afedersiniz peceteye kahverengi lekelenme oldu.gecer dedik evde devam etti dtru aradim oda yapacak bisey yok bebegi gormeden bisey kullanilmaz dedi.bekleyin devamederse gelin kese bozulmusmu diye bakalim dedi.(cok sinirimi bozdu.hemen dusukmu soylenir)bundan once yine bos gebelik gecirmistim.kizlar yerlesme kanamasi olamazmi ya.bilemedim neyapsam cok uzuldum dusukmuki kese

Gittim cnm cunku bundan onceki hamileligimde akciger embolisi gecirdigim icin kan sulandirici igneler kullandim bundada baslamam gerektigii icin gittim.yarin keseye bakacak.ayin sat.12arlk. 3ocak hcg146 5ock 400 yarin 4+2
Hadi bakalım inşallah keseyi görürsün bende cumaya aldım bakalım büyük ihtimal alttan bakar

Kizlar bi el atin morelim bozuldu biraz.doktora gittim bugun 4+2yim 7mm cikti.nasil cokmu kucuk sizinkiler nasildi.muayinede vajinal olarak gordu.masaya yatarken dktr bi lekelenme falan yok dimi dedi yok dedim.yanliz masadan kalktim afedersiniz peceteye kahverengi lekelenme oldu.gecer dedik evde devam etti dtru aradim oda yapacak bisey yok bebegi gormeden bisey kullanilmaz dedi.bekleyin devamederse gelin kese bozulmusmu diye bakalim dedi.(cok sinirimi bozdu.hemen dusukmu soylenir)bundan once yine bos gebelik gecirmistim.kizlar yerlesme kanamasi olamazmi ya.bilemedim neyapsam cok uzuldum dusukmuki kese
Canım dur hemen endiselenme yarın bi git vakalım kahverengi lekelenme yaşanyanlar var aramızda bisey olmaz inşallah sen stres yapma uzan ayaklarınıda yükseye kaldır is falan yapma

geçmiş olsun canım E eyican06 .Bu aralar salgın olduğu için öyle teşhis koymuş olabilir sıkıntı edilecek bir şey yoktur moralini yüksek tut, limonlu ılık su iç sen de fırsat buldukça C vitamini almış olursun. kızına da Rabbim acil şifalar versin tembelanne tembelanne .Senin kalp atışı duyulur 9 güne tatlım çünkü yanlış hatırlamıyorsam aynı gündü ilk randevumuz.5+5 im bugün ultrasona göre.bana da 2 hafta sonra duyarız demişti çünkü @ozlemokanefe .Evet çatlaklar için o kremi ben de duydum arkadaşımdan reçeteye yazdırmadan alabiliyor muyuz bulut29 bulut29 . Bence ağrısı, sızısı, kanaması, bulantısı olmayan hamişler kendinize dert aramayın:) Aramıza yeni katılan arkadaşlara da tekrardan hoşgeldiniz diyorum.İyi akşamlar..
Canım evet direk eczaneden alıyosun receteye falan yazmiyor

Canım dur hemen endiselenme yarın bi git vakalım kahverengi lekelenme yaşanyanlar var aramızda bisey olmaz inşallah sen stres yapma uzan ayaklarınıda yükseye kaldır is falan yapma
Ah cnm sagol ama 1.bucuk yasinda sıradisi hareketli bi oglum var.oldurdu beni bugun yorgunluktan

Merhabaaa hepimize hayırlı olsuun=) İnşallah hepimiz keseyi görür kalp atışlarını duyarız. Ben 3 Ocakta test yaptım ve pozitif çıktı.Aynı gün yaptırdığım kan tahlilim 287 idi. Ogün doktorumu aradım 10 gün sonra gel dedi. Muhtemelen hem keseyi hem kalp atışını tek seferde halletmek için 10 gün sonrasına randevu verdi. Çarşamba gününü iple çekiyorum. Umarım sorunsuzz olur. Çok bekledik inşallah mutluluğumuz devam eder :anneadayı::KK200: Şimdiye kadar sadece batma hissi ve nedendir bilmem sadece tek bir göğüste ağrı hissettim. Ama iştahım kesinlikle benim de kapalı.Henüz bulantı da yok... Sadece çoook büyük bir merak var o kadar :emir_bebek:

Canim ayni sey benim basima da geldi kahverengi lekelenmem vardi doktor bebegi gormeden birsey kullanmamiz uygun olmaz dedi iki gune gecti cok sukur kirmiziya donmedigi surece endiselenme

Genetik pıhtılaşmanmı var yoksa dogum komplikasyonu mu canım...

X