2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
aranızda geç döllenme yaşayan varmı arkadaşlarr benım bugun 5+5 günlük fakat hala kese tam oluşmamış sıvı birikmeye başlamış dedi doktor birde adet gunumde kan testım negatıftı 3 gün sonra pozitif oldu sizce geç döllenmemi

Canım doktoruna bir danış baygınlık hissi bendede var ama demir eksikliği çok düşük ondan oluyor ama şekerinin düşmesiyle ilgili bir bilgim yok

Aynen demir eksikliği ve hatta tiroidinde neden olabileceği söyleniyor. Bakalım yarın randevumuz var umarım kötü birşey değildir.

İlk kontrolde tok gidinin :)
Zaten sonra testleri veriyorlar sabahtan aç gidip yaptırıyorsunuz.

kızlar benim hcg cumartesi 300 çıkmıştı bugün 750 çıktı. Nasıl sizce? yarın 5+0 olacağım doktora gideceğiz kese için erken demi ?

kızlar benim hcg cumartesi 300 çıkmıştı bugün 750 çıktı. Nasıl sizce? yarın 5+0 olacağım doktora gideceğiz kese için erken demi ?
Canim artis gayet iyi benim de cuma gunu 504cikmisti.yarin 5+0oluyorum ben de. Cuma gunu gidicem kese icin karindan bakmasini istiyorum. Yarin senin vajinal ultrasonla gorulebilir haberlerini bekliyorum:)

Canim artis gayet iyi benim de cuma gunu 504cikmisti.yarin 5+0oluyorum ben de. Cuma gunu gidicem kese icin karindan bakmasini istiyorum. Yarin senin vajinal ultrasonla gorulebilir haberlerini bekliyorum:)
vajinal pek istemiyorum ama bakalım doktora bağlı herhangi bir zararı yoksa olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…