2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
canım daha dün benim 112 de çalışan bir arkadaşım dedi ki şu an grip atlatan birçok kişi domuz gribi ve türevlerini geçiriyor dedi. ben de e peki ölenler neden ölüyor dedim. altında başka sebepler var onların kuzu dedi. kafanıza çok takmayın ama tedbiri de elden bırakmayın. biçok kişi bu hastalığı atlatıyor dedi.

Ben ilk hamileligimde gogsume ve karnima bebe yagi killandim 20 kg almama ragmen hic catlamadim.amaaa dogumdan sonra memelere fossss diye sut dolunca malesef memeler catladi.heleki emzirmeyi kestikten sonra iyice belli oldu.

merhabalar, ben daha öncede yazmıştım cumartesi doktora gittim doktor kese istediğim gibi gelismemis demisti. ama ölcüme bakılırsa kese 2 cm yazıyor yani gelismesi iyi ama bebeği görmeliydi sanırım netde baya araştırdım. 2 gündür çok stresliyim sabah kalktım idrardan sonra hafif lekelenmem oldu iyice stres bastı beni. rahat olmalıyım ama olmuyor işte.28 kasım iliski tarihim çünkü normalde korunuyorduk ona göre hesaplarsam 6 hafta 3 günlük. nasıl hesaplamalıyım kafam karışık.
Ben de senle aynı durumdayım canım. Lekelenmelerim oluyor ve bu canımı çok sıkıyor. 2 cm baya büyük aslında. Ne zaman muayeneye gitmiştin?

ben neler kullanmadım neler... karnımda hiç yok. yanlarımda az bişe var. kesi yerimde var. kafası hep ordaydı çünkü.kilo alımına bağlı az bişey bacak ve kalçamda. oralara hiçbişey sürmedim ama. memeler de süt gelince çatladı. hiç sürmedim memelere. ama küçük olduüundan anlaşılmıyor pek :KK70:

canım daha dün benim 112 de çalışan bir arkadaşım dedi ki şu an grip atlatan birçok kişi domuz gribi ve türevlerini geçiriyor dedi. ben de e peki ölenler neden ölüyor dedim. altında başka sebepler var onların kuzu dedi. kafanıza çok takmayın ama tedbiri de elden bırakmayın. biçok kişi bu hastalığı atlatıyor dedi.

Evet doktorda aynı şeyi söyledi ama ben Doktora inanmadım inanmadım değil de şüpheci yaklaştım Ama Sen burdan teyit edince bi ferahladım . Hangi gün kime neye güveneceğim belli olmuyor

Arkadaşlar mrb herkese eylülde bebeklerimizi inşallah sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız.
Benim bi sorum olcaktı 4.hafta sonunda test yaptık ve öle öğrendik daha sonra aradan 4 gün geçtikden sonra 994 hcg dediler sağlık ocağından bugün yine folik asit değerleri için kan vermeye gittiğimde sabah bi enerji ve sanki hamile değilmişim gibi hissettim:KK17: ağrı sızı batma vs hiç olmadı sabah neyse hcg değerlerimize yeniden bakcaklar ve çarşamba randevu aldık gitcek doktora ama benim ne kabızlık ne bulantı nede uyku isteğim oldu:110: sadece baya bi batma hissi oldu sağ tarafımda birde uzun süreli ishal. Benimkine benzer durumu olan arkadaşlar varmı acaba?

Benim kızım hasta oldu. Gebeliğe odaklanmaktan kızı ihmal mı ettim anlamadım domuz gribi olabilir dedi doktor tahlil verdik sümükten yapılıyormuş. Doktor donuz gribi çıksa da sorun değil ilaçları var dedi. Haberlerde duyuyoruz ya çok korktum ama doktor rahat konuştu. Anlamadım. Dua edin kızlar yavrularınızı sakının

çok çok geçmiş olsun, normal bir grip olarak düşün sadece her yıl virüs mutasyona uğrayıp geliyormuş canım. kötü şeyler de getirme aklına, o duydukların bünyesi çok zayıf veya zaten farklı rahatsızlığı olan kişilermiş. Dün hastanede kan aldıracağım sırada vardı ve hastane bu şekilde açıklama yaptı bana. Sen kendine de dikkat at, çünkü ilaç kullanma şansın olmayacak.

Arkadaşlar mrb herkese eylülde bebeklerimizi inşallah sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız.
Benim bi sorum olcaktı 4.hafta sonunda test yaptık ve öle öğrendik daha sonra aradan 4 gün geçtikden sonra 994 hcg dediler sağlık ocağından bugün yine folik asit değerleri için kan vermeye gittiğimde sabah bi enerji ve sanki hamile değilmişim gibi hissettim:KK17: ağrı sızı batma vs hiç olmadı sabah neyse hcg değerlerimize yeniden bakcaklar ve çarşamba randevu aldık gitcek doktora ama benim ne kabızlık ne bulantı nede uyku isteğim oldu:110: sadece baya bi batma hissi oldu sağ tarafımda birde uzun süreli ishal. Benimkine benzer durumu olan arkadaşlar varmı acaba?
Canım hoşgeldin. Günaşırı testi tekrarla iki kat ya da iki katına yakın artarsa sorun yoktur inşallah. Herkeste aynı belirtiler olmuyo ve belirtiler 6.7. haftada daha cok kendini gösteriyormuş. Sat ne zamandı?

tembelanne tembelanne bu sabah işyerinde de bi arkadasım aynı seyi söyledi dr lar bu virüsü tr de çoğu insan geçirmiştir diyolarmış. Gönlünü ferah tut rabbim yavrunu yavrularımızı korusun canım. Amin.

Canım hoşgeldin. Günaşırı testi tekrarla iki kat ya da iki katına yakın artarsa sorun yoktur inşallah. Herkeste aynı belirtiler olmuyo ve belirtiler 6.7. haftada daha cok kendini gösteriyormuş. Sat ne zamandı?
Hoşbulduk Sat 4 aralık sağlık ocağındakilere söledim gün aşırı yapmamız gerekmiyormu die doktor gerekli görürse dediler gerçi bugünde gene kan verirken fazladan bi tüp hcg için aldırdım valla çarşamba sabah sonuçlarla beraber doktora gidicez sizleri okudukca sanki gitmekde geç kalmışım gibi hissettim

Ben de senle aynı durumdayım canım. Lekelenmelerim oluyor ve bu canımı çok sıkıyor. 2 cm baya büyük aslında. Ne zaman muayeneye gitmiştin?
geçen cumartesi gittim. doktor kese istediğim gibi büyümemis dedi bende anlam veremedim.tabi o esnada bilemezdim sonra çıktısını aldım üstünde iki cm yazıyor. dese ki kese büyümüş ama kalp atısını duymam lazımdı diye onu anlarım. yarın devlet hastanesine gideceğim

merhaba arkadaşlar Allah hepimizi sağlıcakla kavuştursun miniklerimize inşallah :) ben perşembe günü ilk kez hastaneye doktora gidicem aç mı gidicem tok mu bilemedim ilk kez gittiğinizde aç mı gittiniz tok mu yardımcı olur musunuz?

Hoşbulduk Sat 4 aralık sağlık ocağındakilere söledim gün aşırı yapmamız gerekmiyormu die doktor gerekli görürse dediler gerçi bugünde gene kan verirken fazladan bi tüp hcg için aldırdım valla çarşamba sabah sonuçlarla beraber doktora gidicez sizleri okudukca sanki gitmekde geç kalmışım gibi hissettim
Yok canım gec degil sen bugün 5+3sün carsamba 5+5 olacaksın keseyi görmek için ideal bi tarih. Ben de carsamba dr a gidicem o gün 5+3 olucam Allah nasip ederse.

Kızlar kendinize dikkat edin ben kaç gündür hastayım tam geçiyor diyorum tekrar geliyor bu lanet hastalık

X