- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
Ben de senle aynı durumdayım canım. Lekelenmelerim oluyor ve bu canımı çok sıkıyor. 2 cm baya büyük aslında. Ne zaman muayeneye gitmiştin?merhabalar, ben daha öncede yazmıştım cumartesi doktora gittim doktor kese istediğim gibi gelismemis demisti. ama ölcüme bakılırsa kese 2 cm yazıyor yani gelismesi iyi ama bebeği görmeliydi sanırım netde baya araştırdım. 2 gündür çok stresliyim sabah kalktım idrardan sonra hafif lekelenmem oldu iyice stres bastı beni. rahat olmalıyım ama olmuyor işte.28 kasım iliski tarihim çünkü normalde korunuyorduk ona göre hesaplarsam 6 hafta 3 günlük. nasıl hesaplamalıyım kafam karışık.
Canım gittim bugün iki kat artış gözüküyor dedi haftaya tekrar çağırdı :)İnşallah Can'ım, rahat ol artmıştır eminim bildir mutlaka bana da :)
canım daha dün benim 112 de çalışan bir arkadaşım dedi ki şu an grip atlatan birçok kişi domuz gribi ve türevlerini geçiriyor dedi. ben de e peki ölenler neden ölüyor dedim. altında başka sebepler var onların kuzu dedi. kafanıza çok takmayın ama tedbiri de elden bırakmayın. biçok kişi bu hastalığı atlatıyor dedi.
En son kaçtı şimdi kaç oldu canımCanım gittim bugün iki kat artış gözüküyor dedi haftaya tekrar çağırdı :)
Benim kızım hasta oldu. Gebeliğe odaklanmaktan kızı ihmal mı ettim anlamadım domuz gribi olabilir dedi doktor tahlil verdik sümükten yapılıyormuş. Doktor donuz gribi çıksa da sorun değil ilaçları var dedi. Haberlerde duyuyoruz ya çok korktum ama doktor rahat konuştu. Anlamadım. Dua edin kızlar yavrularınızı sakının
Canım hoşgeldin. Günaşırı testi tekrarla iki kat ya da iki katına yakın artarsa sorun yoktur inşallah. Herkeste aynı belirtiler olmuyo ve belirtiler 6.7. haftada daha cok kendini gösteriyormuş. Sat ne zamandı?Arkadaşlar mrb herkese eylülde bebeklerimizi inşallah sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız.
Benim bi sorum olcaktı 4.hafta sonunda test yaptık ve öle öğrendik daha sonra aradan 4 gün geçtikden sonra 994 hcg dediler sağlık ocağından bugün yine folik asit değerleri için kan vermeye gittiğimde sabah bi enerji ve sanki hamile değilmişim gibi hissettimağrı sızı batma vs hiç olmadı sabah neyse hcg değerlerimize yeniden bakcaklar ve çarşamba randevu aldık gitcek doktora ama benim ne kabızlık ne bulantı nede uyku isteğim oldu sadece baya bi batma hissi oldu sağ tarafımda birde uzun süreli ishal. Benimkine benzer durumu olan arkadaşlar varmı acaba?
Hoşbulduk Sat 4 aralık sağlık ocağındakilere söledim gün aşırı yapmamız gerekmiyormu die doktor gerekli görürse dediler gerçi bugünde gene kan verirken fazladan bi tüp hcg için aldırdım valla çarşamba sabah sonuçlarla beraber doktora gidicez sizleri okudukca sanki gitmekde geç kalmışım gibi hissettimCanım hoşgeldin. Günaşırı testi tekrarla iki kat ya da iki katına yakın artarsa sorun yoktur inşallah. Herkeste aynı belirtiler olmuyo ve belirtiler 6.7. haftada daha cok kendini gösteriyormuş. Sat ne zamandı?
geçen cumartesi gittim. doktor kese istediğim gibi büyümemis dedi bende anlam veremedim.tabi o esnada bilemezdim sonra çıktısını aldım üstünde iki cm yazıyor. dese ki kese büyümüş ama kalp atısını duymam lazımdı diye onu anlarım. yarın devlet hastanesine gideceğimBen de senle aynı durumdayım canım. Lekelenmelerim oluyor ve bu canımı çok sıkıyor. 2 cm baya büyük aslında. Ne zaman muayeneye gitmiştin?
Herkese merhaba.. Ben de eylül annesi olcam kısmetseçift çizgiyi gördüm, yarın inşallah kan testi yaptırıcam.. Hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum hanımlar..
Teşekkür ederim.. Size de hayırlı uğurlu olsunmerhaba hoş geldin, hayırlı uğurlu olsun
Yok canım gec degil sen bugün 5+3sün carsamba 5+5 olacaksın keseyi görmek için ideal bi tarih. Ben de carsamba dr a gidicem o gün 5+3 olucam Allah nasip ederse.Hoşbulduk Sat 4 aralık sağlık ocağındakilere söledim gün aşırı yapmamız gerekmiyormu die doktor gerekli görürse dediler gerçi bugünde gene kan verirken fazladan bi tüp hcg için aldırdım valla çarşamba sabah sonuçlarla beraber doktora gidicez sizleri okudukca sanki gitmekde geç kalmışım gibi hissettim
Hoşgeldin canımm hayırlı olsunHerkese merhaba.. Ben de eylül annesi olcam kısmetseçift çizgiyi gördüm, yarın inşallah kan testi yaptırıcam.. Hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum hanımlar..