Yok canim benimki tup bebek 4. Denemem 9 yildan sonra Allah nasip ettin insallah tamamina erdirirBende çok yorgunum ama uyku tutmuyo uykusuzum sürekli. Uyuyamıyorum bunda stresli olmanında etkisi var sanırım. Sizin 2.çocuk mu hangi ildesin?
Son adet tarihine gore hesapliycaksin canimmerhabalar, ben daha öncede yazmıştım cumartesi doktora gittim doktor kese istediğim gibi gelismemis demisti. ama ölcüme bakılırsa kese 2 cm yazıyor yani gelismesi iyi ama bebeği görmeliydi sanırım netde baya araştırdım. 2 gündür çok stresliyim sabah kalktım idrardan sonra hafif lekelenmem oldu iyice stres bastı beni. rahat olmalıyım ama olmuyor işte.28 kasım iliski tarihim çünkü normalde korunuyorduk ona göre hesaplarsam 6 hafta 3 günlük. nasıl hesaplamalıyım kafam karışık.
adetlerim düzensiz olduğu için onuda hesaplayamıyorum.Son adet tarihine gore hesapliycaksin canim
Bilmiyorum canim o zamanadetlerim düzensiz olduğu için onuda hesaplayamıyorum.
Mâaşallah diyelim rabbim nazarlardan korusun sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allahım.Yok canim benimki tup bebek 4. Denemem 9 yildan sonra Allah nasip ettin insallah tamamina erdirir
Kayserideyim
Amin canim cumlemizin insallahMâaşallah diyelim rabbim nazarlardan korusun sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allahım.
Herkese günaydın... Dip not düşüyorum göğüsler üçüncü aya gelmeden bikaç beden büyüyecek daha önceden hamileliği olanlar bilirler. Naçizane tavsiyem banyodan sonra kremlemeyi unutmayın yoksa çatır çatır çatlar benden demesi... Benim karnımda hiç yok üçüncü aydan sonra yağlıgüreşe çıkar gibi ilgilendim ama erkenden göğüslerimin iki beden büyüyeceğini hiç düşünmemiştim şimdi zebra gibiler...
slm kızlar , ilk hamileliğimde mide bulantım 2 kere oldu oda ilk 3 ay içerisindeydi sonrada hiç mide bulantısı ve mide yanması yaşamadım ( nitekim kızım kel doğdu :) şuandada hiç mide bulantım falan yok çarşamba günü bekliyor doktorum bakalım hayırlısıyla inş kalp atışlarını duyacağız. Ama benim kızım çok heyecanlı sürekli karnımla konuşuyor ismini bebeğin Eylül koydu buarada :) eylül çok acıktı eylül uyudu eylül uyandı gibi şeyler karnımı seviyor benim bebek arabamı kullanabilir diyor şimdiden baya sahiplendi bu kadar olabileceğini hiç düşünmemiştim şaşkınım :)
canım benim memleketim Kayseri ama şu an Adana da yaşıyorum. İşim ve eşimden ötürü.Talas Bahçelievler de evimiz. Sen neresindensin :)Yok canim benimki tup bebek 4. Denemem 9 yildan sonra Allah nasip ettin insallah tamamina erdirir..Kayserideyim
Ne kadar guzel :) adını eylul koymuş bile ablasıslm kızlar , ilk hamileliğimde mide bulantım 2 kere oldu oda ilk 3 ay içerisindeydi sonrada hiç mide bulantısı ve mide yanması yaşamadım ( nitekim kızım kel doğdu :) şuandada hiç mide bulantım falan yok çarşamba günü bekliyor doktorum bakalım hayırlısıyla inş kalp atışlarını duyacağız. Ama benim kızım çok heyecanlı sürekli karnımla konuşuyor ismini bebeğin Eylül koydu buarada :) eylül çok acıktı eylül uyudu eylül uyandı gibi şeyler karnımı seviyor benim bebek arabamı kullanabilir diyor şimdiden baya sahiplendi bu kadar olabileceğini hiç düşünmemiştim şaşkınım :)
Aaa cok sevindim bende alparslanda oturuyorumgünaydın güzel anneler :)
canım benim memleketim Kayseri ama şu an Adana da yaşıyorum. İşim ve eşimden ötürü.Talas Bahçelievler de evimiz. Sen neresindensin :)
Bana da doktorum 4 gün önce kalp atışını duymak için 2 hafta sonra gel demişti. Keseyi görmüştük çok net. bebek de nokta kadardı. Ben muayene ücreti vermemek için erken gitmek istiyorum. 9. gün gibi falan :)
Hadi yaaaa bende niye yoookkkMide bulantisiiiii
Ne guzel iste bak su saat oldu agzima lokma koyamadimHadi yaaaa bende niye yoookkk
Ay ne biliyim bulanti olmayinca hamile gibi hissedemiyorumNe guzel iste bak su saat oldu agzima lokma koyamadim
Aaa cok sevindim bende alparslanda oturuyorum