Biz de yarin 5 haftalik oluyoruz insallah sat a gore.. Cuma da doktor randevum var karindan ultrasonla gorebilir miyiz acaba keseyiKızlar günaydın biz bugün 5+1 olduk hamdolsun. Çarşamba dr andevumuz var kesemiz büyüyodur inşallah. Dualarda buluşalım..
Bizde daha keseyi görmedik cumaya kadar ultrasyonda görürsün bence canımBiz de yarin 5 haftalik oluyoruz insallah sat a gore.. Cuma da doktor randevum var karindan ultrasonla gorebilir miyiz acaba keseyi
Evet büyüyor kuzularımızMaşallah canm 5+1 olmuşsun bide kalp atışını duysan tam rahatlayacaksn insallah
Canim ben dr ye gittigimde 5+2 idik karindan cok zor gordu vajinal bakiyim dedi biz baktirmadik ama persembe mecbur vajinal baktiricam anlasilmiyo cunkuBiz de yarin 5 haftalik oluyoruz insallah sat a gore.. Cuma da doktor randevum var karindan ultrasonla gorebilir miyiz acaba keseyi
5+3te vajinal görmek isteyebilir dr un.Biz de yarin 5 haftalik oluyoruz insallah sat a gore.. Cuma da doktor randevum var karindan ultrasonla gorebilir miyiz acaba keseyi
Benimde yok denecek kadar az. Dün istifra ettim bu sabahta 1-2 defa öğrüntü geldi o kadar. Ben 5+1im bugün sen ne kadarlıksın?Günaydın kizlar
bulantiniz varmi bende yokta bi sorunmu var acaba
Ben geceleri göğüs acıma uyanıyorum sütyene sığmıyolar. Duştan sonra kremleyim o zaman canım sağol. Sıradan nemlendirici kullanmam yeterli değilmi?Herkese günaydın... Dip not düşüyorum göğüsler üçüncü aya gelmeden bikaç beden büyüyecek daha önceden hamileliği olanlar bilirler. Naçizane tavsiyem banyodan sonra kremlemeyi unutmayın yoksa çatır çatır çatlar benden demesi... Benim karnımda hiç yok üçüncü aydan sonra yağlıgüreşe çıkar gibi ilgilendim ama erkenden göğüslerimin iki beden büyüyeceğini hiç düşünmemiştim şimdi zebra gibiler...
5+5 im canim bende hala yok ogurtu felanBenimde yok denecek kadar az. Dün istifra ettim bu sabahta 1-2 defa öğrüntü geldi o kadar. Ben 5+1im bugün sen ne kadarlıksın?
Cok sagol canim gobek catlagini biliyorumda gogusu ilk defa duydum cok sagolHerkese günaydın... Dip not düşüyorum göğüsler üçüncü aya gelmeden bikaç beden büyüyecek daha önceden hamileliği olanlar bilirler. Naçizane tavsiyem banyodan sonra kremlemeyi unutmayın yoksa çatır çatır çatlar benden demesi... Benim karnımda hiç yok üçüncü aydan sonra yağlıgüreşe çıkar gibi ilgilendim ama erkenden göğüslerimin iki beden büyüyeceğini hiç düşünmemiştim şimdi zebra gibiler...
Hayır Can'ım bende de yok, hafif bi yanma oluyor o da cok hafif sabahları. Bu cok onemli degil hamilelikte.Günaydın kizlar
bulantiniz varmi bende yokta bi sorunmu var acaba
Ben de 3-5gün öncesine kadar yok yok diyodum dün hafif hissettirdi kendini. Ben de olsa ya diyodum endişeleniyodum ama 6-7 haftada ortaya çıkıyomuş genelde bazilarinda da hic bulanti olmuyomuş.5+5 im canim bende hala yok ogurtu felan
Olmamasi iyi aslinda ama iste oda ayri bi guzellik hamilelikte yasamak lazimBen de 3-5gün öncesine kadar yok yok diyodum dün hafif hissettirdi kendini. Ben de olsa ya diyodum endişeleniyodum ama 6-7 haftada ortaya çıkıyomuş genelde bazilarinda da hic bulanti olmuyomuş.
Doktorum erkek vajinal muayenede de cok rahatsiz oluyorum insallah karindan gorunur bebisim5+3te vajinal görmek isteyebilir dr un.
Maşallah bebişine.
Bende çok yorgunum ama uyku tutmuyo uykusuzum sürekli. Uyuyamıyorum bunda stresli olmanında etkisi var sanırım. Sizin 2.çocuk mu hangi ildesin?Olmamasi iyi aslinda ama iste oda ayri bi guzellik hamilelikte yasamak lazim
Ama fena uykum geliyo esim yatmadan asla yatagi acmazdim 9 yil boyunca simdi saat en gec 10 dedimi ben yataktayim
Çatlaklar için ayrı kremler var. Normal kremlerde a vit. türevleri olabiliyor hamileyken kullanılmaması gerekiyor. Ben rossmandan (Babydream für mama)bi krem almıştım fiyatı da çok uygun karnıma onu kullandım. Çok yakın bi arkadaşım zeytinyağı sütü kullandı ama oda benim gibi göğüslerine sürmemiş onunda göğüsleri çatladı. Mevzu nemlendirmek içeriğine güvendin iyi bi nemlendirici kullan canım....Ben geceleri göğüs acıma uyanıyorum sütyene sığmıyolar. Duştan sonra kremleyim o zaman canım sağol. Sıradan nemlendirici kullanmam yeterli değilmi?
İnşallah canım gönlünce olsun.. Çarşamba sabahını bekliyorum bende heyecanlıyım.Doktorum erkek vajinal muayenede de cok rahatsiz oluyorum insallah karindan gorunur bebisim
Eyüp sabri tuncerin nemlendiricisi var evde naturel yazıyo üstünde şimdilik onu kullanayım o zaman canım teşekkür ederim.Çatlaklar için ayrı kremler var. Normal kremlerde a vit. türevleri olabiliyor hamileyken kullanılmaması gerekiyor. Ben rossmandan (Babydream für mama)bi krem almıştım fiyatı da çok uygun karnıma onu kullandım. Çok yakın bi arkadaşım zeytinyağı sütü kullandı ama oda benim gibi göğüslerine sürmemiş onunda göğüsleri çatladı. Mevzu nemlendirmek içeriğine güvendin iyi bi nemlendirici kullan canım....