2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
merhabalar, ben daha öncede yazmıştım cumartesi doktora gittim doktor kese istediğim gibi gelismemis demisti. ama ölcüme bakılırsa kese 2 cm yazıyor yani gelismesi iyi ama bebeği görmeliydi sanırım netde baya araştırdım. 2 gündür çok stresliyim sabah kalktım idrardan sonra hafif lekelenmem oldu iyice stres bastı beni. rahat olmalıyım ama olmuyor işte.28 kasım iliski tarihim çünkü normalde korunuyorduk ona göre hesaplarsam 6 hafta 3 günlük. nasıl hesaplamalıyım kafam karışık.

Günaydın arkadaslar bende ilk gebeligimde doktorumun tavsiyesiyle precnacare osimli bir krem kullandim eczanede satiliyor catlaklari buyuk olcude azaltiyor yine onu alicam

merhabalar, ben daha öncede yazmıştım cumartesi doktora gittim doktor kese istediğim gibi gelismemis demisti. ama ölcüme bakılırsa kese 2 cm yazıyor yani gelismesi iyi ama bebeği görmeliydi sanırım netde baya araştırdım. 2 gündür çok stresliyim sabah kalktım idrardan sonra hafif lekelenmem oldu iyice stres bastı beni. rahat olmalıyım ama olmuyor işte.28 kasım iliski tarihim çünkü normalde korunuyorduk ona göre hesaplarsam 6 hafta 3 günlük. nasıl hesaplamalıyım kafam karışık.
Son adet tarihine gore hesapliycaksin canim

Herkese günaydın... Dip not düşüyorum göğüsler üçüncü aya gelmeden bikaç beden büyüyecek daha önceden hamileliği olanlar bilirler. Naçizane tavsiyem banyodan sonra kremlemeyi unutmayın yoksa çatır çatır çatlar benden demesi... Benim karnımda hiç yok üçüncü aydan sonra yağlıgüreşe çıkar gibi ilgilendim ama erkenden göğüslerimin iki beden büyüyeceğini hiç düşünmemiştim şimdi zebra gibiler...:mad:

ayy alemsin yaa, çok güldürdün beni :) tavsiyelerin çok önemli, hemen hafızaya attım ve uygulamaya başlayalım :KK66:

slm kızlar , ilk hamileliğimde mide bulantım 2 kere oldu oda ilk 3 ay içerisindeydi sonrada hiç mide bulantısı ve mide yanması yaşamadım ( nitekim kızım kel doğdu :) şuandada hiç mide bulantım falan yok çarşamba günü bekliyor doktorum bakalım hayırlısıyla inş kalp atışlarını duyacağız. Ama benim kızım çok heyecanlı sürekli karnımla konuşuyor ismini bebeğin Eylül koydu buarada :) eylül çok acıktı eylül uyudu eylül uyandı gibi şeyler karnımı seviyor benim bebek arabamı kullanabilir diyor şimdiden baya sahiplendi bu kadar olabileceğini hiç düşünmemiştim şaşkınım :) o_O:rolleyes:

Canım bizim tahmini doğum tarihlerimiz aynı, keseyi gördünüz mü? Ve kalp atışları bu kadar erken duyulur mu?

günaydın güzel anneler :)
Yok canim benimki tup bebek 4. Denemem 9 yildan sonra Allah nasip ettin insallah tamamina erdirir..Kayserideyim
canım benim memleketim Kayseri ama şu an Adana da yaşıyorum. İşim ve eşimden ötürü.Talas Bahçelievler de evimiz. Sen neresindensin :)

Bana da doktorum 4 gün önce kalp atışını duymak için 2 hafta sonra gel demişti. Keseyi görmüştük çok net. bebek de nokta kadardı. Ben muayene ücreti vermemek için erken gitmek istiyorum. 9. gün gibi falan :)

slm kızlar , ilk hamileliğimde mide bulantım 2 kere oldu oda ilk 3 ay içerisindeydi sonrada hiç mide bulantısı ve mide yanması yaşamadım ( nitekim kızım kel doğdu :) şuandada hiç mide bulantım falan yok çarşamba günü bekliyor doktorum bakalım hayırlısıyla inş kalp atışlarını duyacağız. Ama benim kızım çok heyecanlı sürekli karnımla konuşuyor ismini bebeğin Eylül koydu buarada :) eylül çok acıktı eylül uyudu eylül uyandı gibi şeyler karnımı seviyor benim bebek arabamı kullanabilir diyor şimdiden baya sahiplendi bu kadar olabileceğini hiç düşünmemiştim şaşkınım :) o_O:rolleyes:
Ne kadar guzel :) adını eylul koymuş bile ablası

günaydın güzel anneler :)

canım benim memleketim Kayseri ama şu an Adana da yaşıyorum. İşim ve eşimden ötürü.Talas Bahçelievler de evimiz. Sen neresindensin :)

Bana da doktorum 4 gün önce kalp atışını duymak için 2 hafta sonra gel demişti. Keseyi görmüştük çok net. bebek de nokta kadardı. Ben muayene ücreti vermemek için erken gitmek istiyorum. 9. gün gibi falan :)
Aaa cok sevindim bende alparslanda oturuyorum

Benim kızım hasta oldu. Gebeliğe odaklanmaktan kızı ihmal mı ettim anlamadım domuz gribi olabilir dedi doktor tahlil verdik sümükten yapılıyormuş. Doktor donuz gribi çıksa da sorun değil ilaçları var dedi. Haberlerde duyuyoruz ya çok korktum ama doktor rahat konuştu. Anlamadım. Dua edin kızlar yavrularınızı sakının

X