Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçimi çok rahatlattın inan bana çok tşk ederimYok canım gec degil sen bugün 5+3sün carsamba 5+5 olacaksın keseyi görmek için ideal bi tarih. Ben de carsamba dr a gidicem o gün 5+3 olucam Allah nasip ederse.
Ne demek canım inşallah çarşamba iyi haberlerle geliriz Allahın izniyle. Amin.İçimi çok rahatlattın inan bana çok tşk ederim
Hoşgeldin canım hamdolsun bugünümüze bin şükür..kızlarrrrrrrrrrr bende eylül annesi olucam inşallah cok şükür bin şükür onu bana veren yüce rabbimee cok mutluyummmmmmmmmmm
Hadi gözün aydın :) cok sevindim. Herşey yolunda, yakinda cinsiyetlerini paylaşırız burda Allah'ın izniyleCanım gittim bugün iki kat artış gözüküyor dedi haftaya tekrar çağırdı :)
36 idi bu gün 67 olmuş çok yavaş ilerliyor ama bakalım hayırlısı olsunEn son kaçtı şimdi kaç oldu canım
İnş canım Rabbim o günleri de gösterir inş çok şükür şimdi bir sıkıntı yok gibi görünüyor :)Hadi gözün aydın :) cok sevindim. Herşey yolunda, yakinda cinsiyetlerini paylaşırız burda Allah'ın izniyle
Olsun canım sonuçta ilerliyor bu ilk gebelik mi36 idi bu gün 67 olmuş çok yavaş ilerliyor ama bakalım hayırlısı olsun
Canım doktoruna bir danış baygınlık hissi bendede var ama demir eksikliği çok düşük ondan oluyor ama şekerinin düşmesiyle ilgili bir bilgim yok
İlk kontrolde tok gidinin :)merhaba arkadaşlar Allah hepimizi sağlıcakla kavuştursun miniklerimize inşallah :) ben perşembe günü ilk kez hastaneye doktora gidicem aç mı gidicem tok mu bilemedim ilk kez gittiğinizde aç mı gittiniz tok mu yardımcı olur musunuz?
Canim artis gayet iyi benim de cuma gunu 504cikmisti.yarin 5+0oluyorum ben de. Cuma gunu gidicem kese icin karindan bakmasini istiyorum. Yarin senin vajinal ultrasonla gorulebilir haberlerini bekliyorum:)kızlar benim hcg cumartesi 300 çıkmıştı bugün 750 çıktı. Nasıl sizce? yarın 5+0 olacağım doktora gideceğiz kese için erken demi ?
vajinal pek istemiyorum ama bakalım doktora bağlı herhangi bir zararı yoksa olabilir.Canim artis gayet iyi benim de cuma gunu 504cikmisti.yarin 5+0oluyorum ben de. Cuma gunu gidicem kese icin karindan bakmasini istiyorum. Yarin senin vajinal ultrasonla gorulebilir haberlerini bekliyorum:)
Zaten bi zarari olsa doktor bakmaz vajinal. Ben de karindan gorunmezse vajinal ultrasonla baktiricam bakalm.vajinal pek istemiyorum ama bakalım doktora bağlı herhangi bir zararı yoksa olabilir.
içim rahatladı şimdi teşekkür ederim. Güzel haberler alırız inşallahZaten bi zarari olsa doktor bakmaz vajinal. Ben de karindan gorunmezse vajinal ultrasonla baktiricam bakalm.
Insallah cnm guzel haberler verelim birbirimizeiçim rahatladı şimdi teşekkür ederim. Güzel haberler alırız inşallah
Benim midem bulanmaya başladi cnm aserme yok hersey mide bulandirici geliyor.Günaydın eylül anneleri bulantıların aşermeler başladımı
İnş ilk olacak canım 1 yıl önce dış gebelik geçirdim 9 haftalıkken sonlandırılmıştıOlsun canım sonuçta ilerliyor bu ilk gebelik mi