- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldumm:) Canim yaa benim gec dollenme tahmini bi tarih girdim ama cok gec girmisim heralde :) cuma gunu keseyi gordum cok sukur.10 gun sonra bebisi gormeye gidecegim insallah.ama daha kese karindan gorunmez dedi doktor vajinal ultrasonla bakti.Takvime gore 1gun var aramizda:)kese icin ne zaman gidiyosun bakalim
Canim nasil bi lekelenme oldu.benimde dun acik kahverengi lekelenmem oldu cok yogun degildi ama ben de korkmadim degilGunaydin kizlar nasil gidiyor hamilelik benim lekelenme vardi durdu sukur ama cok halsiz im bitkin istahim kapali zorla yiyorum simdiden basladi belirtiler
Hosbuldumm canim :) ayni gunde olmayabiliriz ben tahmini bi tarih girdim gec dollenme oldugu icin tam tarihi bilmiyorum 10 gun sonra kesinlesecek insallah :)Hoşgeldiiiin :)
Hosbuldumm canim :) ayni gunde olmayabiliriz ben tahmini bi tarih girdim gec dollenme oldugu icin tam tarihi bilmiyorum 10 gun sonra kesinlesecek insallah :)
Alttam muayene olurum dersen birhafta sonra kesyi görmen gerekir...İyi akşamlar arkadaşlar. Ben de bugün hamile olduğumu öğrendim, kısmetse Eylül annesi olacağım. HCG değerim 300 çıktı (sat: 8 Aralık) acaba hemen doktora gitmeli miyim? Yoksa bir hafta daha bekleyip keseciği ultrason ile görebileceğim zaman mı gitmeliyim?
Yanlış hatırlamıyorsam ben yazdım. 1000 ve üstü alttan muayene için alt sınır daha fazla ve gözükmüyorsa ya çogul gebeliktir çünkü kesenin ebatına göre hormon salgılanıyor örnegin degeriniz 1500dür ama kese basina ortalama 750 yapar gözükmez yada dış gebelik durumundada deger artar ama yerleştigi konuma gore kese hiç gözükmeyebilir ki bunu ben yaşadım... ama ben karından muayene olucam derseniz zaten bu degerler yetmez...canım burada 1000 yazmışlar geçmişi okuken gördüm
Seninle aynıyız canim ben de carsamba gününe randevu aldım ve o gün 5+3 oluyorum inşallah. Sat 6 Aralık.Kızlar ben ayın 16'sına randevu almıştım şimdi değiştirdim 5+3 oluyoruz ayın 13'ünde bir an önce gideyim
Aynısı bende de var ama ben o taraftan dış gebelik geçirdim.Bunun için biraz endiselendim fakat genelinde normal diyor doktorlar...Kızlar merhaba benim sol kasığımda ağrı oluyor dinlennce de geçmiyor ama çok çok ağrım yok hafif bu ağrı normal mi
Bende sol kasikta ara ara batma seklinde agri oluyo insallah normaldirAynısı bende de var ama ben o taraftan dış gebelik geçirdim.Bunun için biraz endiselendim fakat genelinde normal diyor doktorlar...
Belim ve sırtım çok ağrıyorSeninle aynıyız canim ben de carsamba gününe randevu aldım ve o gün 5+3 oluyorum inşallah. Sat 6 Aralık.
Belirtilerin neler benim göğüs acısı ve iştahsızlık.
Bende dün akşamdan beri başladı endiseleniyorum yarin doktoruna gitmeyi bile düşünüyorum şuan ? Dış gebelikte normal gebelikten fazla mide bulantısı ve kusma görülüyor dimi canımAynısı bende de var ama ben o taraftan dış gebelik geçirdim.Bunun için biraz endiselendim fakat genelinde normal diyor doktorlar...
Ben de bulantım yok diye üzulürken az önce ilk defa istifra ettim.Belim ve sırtım çok ağrıyor
7. Haftadasin keseyi gormeye gitmedin miBende dün akşamdan beri başladı endiseleniyorum yarin doktoruna gitmeyi bile düşünüyorum şuan ? Dış gebelikte normal gebelikten fazla mide bulantısı ve kusma görülüyor dimi canım
Bu hafta çarşamba gidicem geç döllenme olmuş maalesef keseyi göremedik7. Haftadasin keseyi gormeye gitmedin mi
Canim yardim eder misin 2 gun araliklarla b hcg testi yaptirdim. Degerlerim 60-184-504.. Bu uc testi de iki gun araliklara yaptirdim. Yine de dis gebelik riski var misir? Sol tarafta kasik batmasi oluyoAynısı bende de var ama ben o taraftan dış gebelik geçirdim.Bunun için biraz endiselendim fakat genelinde normal diyor doktorlar...
Benim gibisin o zman sen de benim de gec dollenmeBu hafta çarşamba gidicem geç döllenme olmuş maalesef keseyi göremedik
Benim pembemsi akintiydi canim kahve normal canim oluyor, ,,, benim dusuk tehlikemde var bu yuzden riskliCanim nasil bi lekelenme oldu.benimde dun acik kahverengi lekelenmem oldu cok yogun degildi ama ben de korkmadim degil