- 25 Ocak 2016
- 229
- 385
- 37
Hayırlı olssssun çok sevindimKızlar ben hamileyim galibaa
İnşallahÇok sevindim canım. Darısı başıma inş :)
cab-nım merhaba benim sağ ve sol tarafımda arada batma oluyır şişkinlik var gibi ama neden oluyor bilmiyorum
o etkiliyor mu peki canım şişlik var gibi tıpkıİnşallah
E hamilesin de ondan
o etkiliyor mu peki canım şişlik var gibi tıpkı
CuteMom
benimde saat 16:00da randevum var kadın doktorunda hem kontrol hem konusmak icin almıstım randevuyu daha bu durumu bilmeden :) acaba kan alırlarmı ki inşallah alırlar
tebrik ederim. rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım. Hoşgeldin aramızaCuteMom
hayırlı olsun canım cok sevındım
Canım gecıkme yaşamanda iyi birsey geç yumurtladın demekkı sende zaten adetin 15,17. günü ilişkiyi girmiştin belkı geç döllenme olur
Kızlar nasıl gidiyor var mı Ağrı sızı ?
Ben bugün çok iş Yaptım belim ağrıdı , kızımı yatırdım ben de uzandım uyku bastırıyor şimdi de
1- Erken gebelik belirtilerinden biride kasıklarda ağrı, şişlik, ve sertleşme 'dir. Şüpheleriniz varsa, mutlaka gebelik testiyapmalısınız. Doğum kontrolü olmadan yapılan ilişkiler sonrası bayanların gebe olduklarından en çok şüphelerden bir diğer belirti de kasık ağrılarıdır. Ani hareketler yaptığınızda, bu süreçte keskin ve tek taraflı kasık ağrıları meydana gelebilir. Bu ağrılar, genellikle rahmi yerinde tutan bağların gerilmesi ile meydana gelir. Hamile anne adaylarının büyük bir kısmı kasık veya kramp ağrıları görülmektedir. Tıpkı koku hassasiyeti, mide bulantısı kadar yaygın bir hamilelik belirtisi olan kasık ağrıları görülmediği durumlarda bile, hamile olduğunuzu anladığınız günden itibaren ağır ve ani hareketlerden uzak durmalısınız. Gebelik belirtileri arasında artan vücut ısısı, vajinada renk değişikliği, tansiyon düşmesi, fazla uyuma isteği gibi belirtiler de vardır ancak bu belirtiler, hamilelik olmadan da görülebileceğinden, en yaygın belirtiler adet gecikmesi, koku hassasiyeti, kusma ve durup dururken başlayan kasık ağrılarıdır.
2 - Hamile kalınmasından itibaren birkaç gün içerisinde döllenmiş yumurta rahim duvarına tutunur. Gebeliğin ilk belirtilerinden olan beneklenme ve kas kasılmalarının oluşmasına neden olur. Beneklenme ve kas kasılmaları yumurta döllendikten sonraki 5 - 12 gün içerisinde vücudun her yerinde gerçekleşebilir. Kas kasılmaları adet döneminde meydana gelen kramplarla, vajinal kanama da adetin başlangıcı ile kolayca karıştırılabilir. Adet başlangıcı, adet düzeninde değişiklik, kullanılan doğum kontrol hapının değiştirilmesi, enfeksiyon veya cinsel ilişki kökenli aşınma gibi daha farklı durumlar da bu belirtilere neden olabilir. Gebeliğin ilk belirtisi, beklenen adet günün gecikmesi olarak gösterilebilir. Bununla beraber, hamile olduğunuzu gösteren bazı diğer belirtiler de bulunmaktadır. Ancak bunların hiç biri, hamile olduğunuzu anlamanız için yeterli değildir.
3 - Gebelik sürecinde gebe kadınlarda sık sık görülen şikayet kasık ağrıları, hamileliğin ilk haftasında başlayan ve doğuma kadar hiç bitmeyen bu şikayet bazen göz ardı edilebilecek bazen ise mutlaka takip edilmesi şart olan bir durumdur. Gebe kalmak isteyen kadınlar hamile olup olmadığını hamileliğin ilk belirtilerinden olan kasık, bel ve karın ağrılarından anlayabilirler. Yani daha Hamileliğin en başında meydana gelen bu ağrılar normaldir. Genelde hamile kadında da görülebilir. Gebeliğin ilk haftalarında hissedilen bu ağrılar, fetusun rahme yerleşmesi sırasında kadının vücudunda meydana gelen bu değişikliğe adapte olma sürecidir. Bu süreçte rahmin büyümesiyle rahmi tutan bağ dokular genişleyip uzamaktadır. Gebeliğin başındaki bu tür hafif kasılma ve kramp, şişme gibi ağrılar normaldir. Rahim büyüyen fetusa adapte olmak için kendini yeniliyordur.
4 - Hamilelikte Kasık ağrıları ani hareketlerle birlikte çoğu kez tek taraflı olan keskin ağrılar olabilir. Bu ağrıların sebebi rahmi yerinde tutan bağların gerilmesidir. Bu ağrıların zararı olmamasına rağmen ani hareketlerden kaçınmak gerekir.
Kızlar nasıl gidiyor var mı Ağrı sızı ?
Ben bugün çok iş Yaptım belim ağrıdı , kızımı yatırdım ben de uzandım uyku bastırıyor şimdi de
bu ne anlama gelıyormus acaba yükseliyormu deger tekrarlayacakmısınız?Bata 4 gun kala 4.1 cikti kan testim.
Ben beklemeye devam.
Bakalim slim ekim annesi olabilecek mi...
bu ne anlama gelıyormus acaba yükseliyormu deger tekrarlayacakmısınız?
ahahah :) ay ınsallahhh ya slım sende hamılesındır ıkımıde yanı dr gıdene kadar kesınlesmıcek bellıkı cok guzel zamanlarımızı beraber gecırırız burada.Tekrar edicez. Cuma netlesir.
Ama hicbir ilac falan kullanmadigim icin ve bir kac aydir degerim 0.1 oldugu icin hamilelige yorulabilir dedi dr.
Dr sagliksiz falansa vucut atabilir de dedi.
Ne negatifiiim ne pozitif.
Ama ben pozitife oynuyorum su an. Testi 4 gun kala yaptirdim ya mecbur bekleyis...
Sana asiri sevindim. Cidden. Demek ki bosuna yumurtlama gunu kolluyoruz balim, saglikla al kucagina. Selfie sozunu unutma!
ahahah :) ay ınsallahhh ya slım sende hamılesındır ıkımıde yanı dr gıdene kadar kesınlesmıcek bellıkı cok guzel zamanlarımızı beraber gecırırız burada.
Yanı benm gunlerı gormustun 6 gunde bende olmayacak sanmıstım bugun yanı yaptıgım testte umudum bıle yoktu bende aksam gıdıcem kan vermeye
BENDE AYIN 27 SİNDE 1016,44 ÇIKTI 30 UNDA İSE 4704 ÇIKTI BENDE YARIN GİDEYİM DİYORUM AMA BEKLESEM Mİ SENCE İLKİ KÜRTAJ OLDUĞU İÇİN GİTMEM GEREKİR Mİ31..01 de kan testim 181 di bugün ki arasındaki saat farkı 40 saat olmasına ragmen, 500 olmuş çok sevindim. Artık 7. Haftayı bekleyeceğim o zaman gideceğim doktora :) Allah'ım sağlıklı şekilde sürdürmeyi nasip etsin.
31..01 de kan testim 181 di bugün ki arasındaki saat farkı 40 saat olmasına ragmen, 500 olmuş çok sevindim. Artık 7. Haftayı bekleyeceğim o zaman gideceğim doktora :) Allah'ım sağlıklı şekilde sürdürmeyi nasip etsin.
Canım çok sevindim adına harika bir duygu, ben kan testi için 5 gün bekledim hcg iyice yükselsin diye çünkü idrar ve kan testi aynı sonucu veriyor diye okudum.evet ya yaptım 2. cızgı cıktı :)
nıye hızımı alamadıysam suanda erken gebelık testı ıstedım 30 dk kadar getırecekler ınsallahCanım çok sevindim adına harika bir duygu, ben kan testi için 5 gün bekledim hcg iyice yükselsin diye çünkü idrar ve kan testi aynı sonucu veriyor diye okudum.
Valla çok heyecanlı benim sonucumu yarın sabah öğreneceğim herşeyi baya ağırdan aldımnıye hızımı alamadıysam suanda erken gebelık testı ıstedım 30 dk kadar getırecekler ınsallah
Olurmu canım en guzelı senınkısıValla çok heyecanlı benim sonucumu yarın sabah öğreneceğim herşeyi baya ağırdan aldımbelki bende sıkıntı vardır