- 18 Ocak 2016
- 2.115
- 5.289
ciddimiş çook sevindimm hadi hayırlısı cutemomevet ya yaptım 2. cızgı cıktı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ciddimiş çook sevindimm hadi hayırlısı cutemomevet ya yaptım 2. cızgı cıktı :)
Bende az önce test yaptım malesef negatif çıktı. Ben gecikme taşıyorum kesin. Hayırlı olsun canım bebişin :)kızlar resmen sok oldum sok ıcındeyım bılmıyorum acayıp bı hıs var ıcımde aglamak ıstıyorum hemde haykırmak :)
of ya ıyıkı yapmısım
O ne demek banada bı arkadasım hamıle kalmadan bı ay once farklılık gosterır reglı demıstı mesela acayıp kısa surmustu gecen aykı onumu demek ıstedınBende az önce test yaptım malesef negatif çıktı. Ben gecikme taşıyorum kesin. Hayırlı olsun canım bebişin :)
Benim de hiç yok bazen ben de endişeleniyorum neden bulamıyorum diye ☺ anneme soruyorum onunda çok bulanmamis bu aylarda.günaydin kizlar migde bulantisi olan varmi aramizda? cok hassas biriyim aslinda ama hic migdem bulanmiyor cok garipsedim yada erkenmi daha acaba. bana kalsa hic bulanmasin ama cok sasiriyorum :)
teşekkür ederim kızlar sagolun ınsallah sonuna kadar hep beraber gule oynaya gecırırız gunlerımzııCuteMom çok sevindim. İnşallah saglikla devam eder, hoş geldin aramiza.
inşallah hayırlı bir haber alırsın canımmmKizlar kan vermeye gittim dr yinede gel bi muayne edelim dedi gobegimden ultrasonla bakti.4 haftalik daha kese bile gzukmuyo dedi.kan aldi.rahim duvarin kalinlasmis bu hamilelik gostergesi zaten dedi
canımm cok guzel masallahhh. Bende aksam gıdıcem kan vermeye ama dr cıkmıs olacak. acılden kan testı yapmıyor dıyorlar dogrumu acaba sen nereye gıttın devletemı ozele mi?Kizlar kan vermeye gittim dr yinede gel bi muayne edelim dedi gobegimden ultrasonla bakti.4 haftalik daha kese bile gzukmuyo dedi.kan aldi.rahim duvarin kalinlasmis bu hamilelik gostergesi zaten dedi
CuteMomcanımm cok guzel masallahhh. Bende aksam gıdıcem kan vermeye ama dr cıkmıs olacak. acılden kan testı yapmıyor dıyorlar dogrumu acaba sen nereye gıttın devletemı ozele mi?
benimde saat 16:00da randevum var kadın doktorunda hem kontrol hem konusmak icin almıstım randevuyu daha bu durumu bilmeden :) acaba kan alırlarmı ki inşallah alırlarcanımm cok guzel masallahhh. Bende aksam gıdıcem kan vermeye ama dr cıkmıs olacak. acılden kan testı yapmıyor dıyorlar dogrumu acaba sen nereye gıttın devletemı ozele mi?
evet ya yaptım 2. cızgı cıktı :)
hayırlı olsun canım cok sevındımevet ya yaptım 2. cızgı cıktı :)
Canım gecıkme yaşamanda iyi birsey geç yumurtladın demekkı sende zaten adetin 15,17. günü ilişkiyi girmiştin belkı geç döllenme olurBende az önce test yaptım malesef negatif çıktı. Ben gecikme taşıyorum kesin. Hayırlı olsun canım bebişin :)
cab-nım merhaba benim sağ ve sol tarafımda arada batma oluyır şişkinlik var gibi ama neden oluyor bilmiyorumKızlar nasıl gidiyor var mı Ağrı sızı ?
Ben bugün çok iş Yaptım belim ağrıdı , kızımı yatırdım ben de uzandım uyku bastırıyor şimdi de