Hcg ye göre söylemedi son adet tarihine göre söyledi Hcg ye göre tahlil sonucunda da 3 -4 haftalik yazıyordu zaten..Canım hayırlı olsun . Doktorum kaç haftalık olduğunu bile söylemedi bakalım 8 şubatta randevu. Geç mi gitsem bilemedim. Sizin doktor dedi mi kaç haftalık olduğunu hcg değerinden?
Bana hiç sormadı ya kese görünunce söyleyecek sanırım. Aslında döllenme tarihine göre hafta sayılması gerekmiyor mu?Hcg ye göre söylemedi son adet tarihine göre söyledi Hcg ye göre tahlil sonucunda da 3 -4 haftalik yazıyordu zaten..
Acaba benimki mi fazla koyu çıkmış kızlar. 3 gün geçmiş hali bu. Ovulasyonun 17. GünüBenimde oyleydi cnm regliyi 2 gun gecince boyle oldu hamilesinEki Görüntüle 1760615
Valla bende kuzenimin bebeğine diye zıbın aldım ama gri diye gördüğüm renk maviymiş bebek kız olduğundan vermedim artık kendime saklayacağımKızlar bugün bebise zıbın aldım bi suru eldiven onluk panduf ayyy nasi güzeller onlar öyle oglumda tehlike olduğu için 8aya kadar bisey alamadım valla erken ama aldım işte içimde kalmadı@EmelARVAS kan verecekti bugün canm naptin
Yaaaaa benim de gündüz bişey yok çok şükür ama gece zor uyuyorum uyandığımda kötü oluyorumbulantilarim benimde basladi geceleri oluyo gunduz bisi yok kasik agrim var benimde
senin dollenme daha erken olmustur benim daha gec sanirimAcaba benimki mi fazla koyu çıkmış kızlar. 3 gün geçmiş hali bu. Ovulasyonun 17. Günü
aynen ya bak yine basladi zor duruyorum valla bulantidanYaaaaa benim de gündüz bişey yok çok şükür ama gece zor uyuyorum uyandığımda kötü oluyorum
Olabilir canım. Ben döllenme gününü bildiğim için biraz fazla koyu gibi geldi. Yarın hcg baktırıcam zaten.senin dollenme daha erken olmustur benim daha gec sanirim
Ben de kendimi zor tutuyorum ama üç aydan önce birşey almak istemiyorumKızlar bugün bebise zıbın aldım bi suru eldiven onluk panduf ayyy nasi güzeller onlar öyle oglumda tehlike olduğu için 8aya kadar bisey alamadım valla erken ama aldım işte içimde kalmadı@EmelARVAS kan verecekti bugün canm naptin
bende bugun hcg verdim yarin alicam sonucuOlabilir canım. Ben döllenme gününü bildiğim için biraz fazla koyu gibi geldi. Yarın hcg baktırıcam zaten.
Akşam Yemeğini kaçta yiyorsun canım ben geçen günlerde erken yiyorum ve gece de çok acıktığım için bulandığını düşünerek bugün 20.45 te yedimaynen ya bak yine basladi zor duruyorum valla bulantidan
Ay çok sevinirim ama sanmam:) yarın hcg ye baktırayım da inşallah anormal birşey yoktur.Ben de Döllenme günümü biliyorum da benim çizgi pembe idi, senin baya bordo
Ikiz mi olacak acaba
Esrin mine
en gec 7de yiyorum bende ama sanki acikiyorum 10 gibi ufak tefek atistiriyorumAkşam Yemeğini kaçta yiyorsun canım ben geçen günlerde erken yiyorum ve gece de çok acıktığım için bulandığını düşünerek bugün 20.45 te yedimOndan sonra da ufak Çerez fln yedim bakalım bu gece nasıl olacak şimdilik iyiyim sanki
Ay çok sevinirim ama sanmam:) yarın hcg ye baktırayım da inşallah anormal birşey yoktur.senin hcg kaç çıktı?
Değil canım 2 numara olacak bebiş:) senin ilk mi peki?Ilk cocugun mu cnm senin
Benim ilk hamileliğimde 2014 Ocak anneleri nerdeyse hepimizin birinciydi , 2016 Ekim annelerinin Çoğunun 2. ÇocuğuIlk cocugun mu cnm senin