- 24 Ocak 2016
- 673
- 956
- 37
İmkânını varsa gidin bence içiniz rahatlarBENDE AYIN 27 SİNDE 1016,44 ÇIKTI 30 UNDA İSE 4704 ÇIKTI BENDE YARIN GİDEYİM DİYORUM AMA BEKLESEM Mİ SENCE İLKİ KÜRTAJ OLDUĞU İÇİN GİTMEM GEREKİR Mİ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmkânını varsa gidin bence içiniz rahatlarBENDE AYIN 27 SİNDE 1016,44 ÇIKTI 30 UNDA İSE 4704 ÇIKTI BENDE YARIN GİDEYİM DİYORUM AMA BEKLESEM Mİ SENCE İLKİ KÜRTAJ OLDUĞU İÇİN GİTMEM GEREKİR Mİ
YARIN İÇİN RANDEVUM VAR ZATEN CANIM AMA KARARSIZDIM ERKEN Mİ OLUR DİYE DEĞERLER NORMALDİR İNŞALLAHİmkânını varsa gidin bence içiniz rahatlar
İNŞALLAH GÜZEL HABERLER GET,R CANIM3 gün sonra güzel bir haber alirim insallah cok sabirsizim bat gunu gelsede bu meraktan kurtulsam
Çift çizgi çift çizgidir canım hamilesin tebrikler :))kızlar ben gene erken gebelık testı yaptım .
yıne silik yine silik bi görüntü var
Canm ikinci çizgi var sonuçta kan testini de ver için rahatlasin hayırlı olsunkızlar ben gene erken gebelık testı yaptım .
kızlar ben gene erken gebelık testı yaptım .
E erik86 CuteMom bende kan verdim yarın çıkar dedi sonuçların o kadar çok ilgisizdi yaa ben öyle heycanlı gitmişken bide ultrason felan hiç demedi neyse hayırlısı olsun yarını beklicez.Kizlar kan vermeye gittim dr yinede gel bi muayne edelim dedi gobegimden ultrasonla bakti.4 haftalik daha kese bile gzukmuyo dedi.kan aldi.rahim duvarin kalinlasmis bu hamilelik gostergesi zaten dedi
Amin canım inş sen de güzel haberlerini yazarsın bize ☺ hayırlısı olsun ben de de hep öyle batmalar olmuştu.slm kızlar..bir süredir sessizce sizi takip ediyorum.hamile olduğum kesinleşinceye kadar yazmak istememiştim ama dayanamadım işte :) ben de inşallah ekim annesi olabilirim.3 yaşında bir oğlum var. zaman zaman ikinciyi düşünmeme rağmen cesaret edemiyordum.Bu ay son anda verdiğimiz bir kararla çocuk yapmaya karar verdik.o yüzden doğru zamanı yakalayabildik mi çok da emin değilim ama umarım hamileyimdir.ilk hamileliğimde ilişkiden sonra karnımda batmalar olmuştu ve mide bulantısı yaşamıştım.şimdide aynı belirtileri yaşıyorum.bazen psikolojik mi diyorum ama bakalım kısmet..Bu arada hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese Allahım bu duyguyu yaşatsın inşallah :))
Canimmmm cok sevindim.bide testi hemen atmistin bundan oncekinde dimi :))evet ya yaptım 2. cızgı cıktı :)
Canim bugun dr a gittigimde degerin 5000 6000 lere geldiginde goruruz keseyi dedi.Slm kızlar keseyi ne zaman gördünüz acaba cumartesi gittim kese görünmedi bugün yine gidicem cumartesi 1830 dü kan değeri
Tatlim ben bugun gittim ya dr a kese falan yok daha.aramizda da 3 gun var.yarin sabah asm de kan ver.sonra biraz bekle.yukardada yazdim ya deger 5000 lerde olmadikca dr agitmenin bi anlami yok.
Ben kizbu ne anlama gelıyormus acaba yükseliyormu deger tekrarlayacakmısınız?
Var balim var.ne dert ettin yemin ediyorum kendine.daha ne olsun.kızlar ben gene erken gebelık testı yaptım .
Tatlim sen bakma onlara.takilma okuzler onlar.sen bize takil heycan yasa :) benim hala sancim var.seninkide normaldir.biz seninle heycanla bekliyoruz
Ara ara bacak agrisi bendede oluyo.bulantim yok sukurler olsun.ara ara bi yoklar gibi oluyo.ama gelmesin diye dua ediyorumKızlar bacaklarım çok ağrıyo ya. Mide bulantıları da yoklamaya başladı. Sizde de var mı ağrı sızı?
:)benimde aynıydı hatta daha doğmadan ilk kez bebeğime sinirlendim hadi artık gozukeceksen gözük diye :)) ama şükürler olsun artık çift çizgiyi de gördük kanda da çıktı daha keseye göremedik ama vardır seninde çıkar yakinda bebiskızlar ben gene erken gebelık testı yaptım .
bulantilarim benimde basladi geceleri oluyo gunduz bisi yok kasik agrim var benimdeKızlar bacaklarım çok ağrıyo ya. Mide bulantıları da yoklamaya başladı. Sizde de var mı ağrı sızı?
kızlar ben gene erken gebelık testı yaptım .
Canım hayırlı olsun . Doktorum kaç haftalık olduğunu bile söylemedi bakalım 8 şubatta randevu. Geç mi gitsem bilemedim. Sizin doktor dedi mi kaç haftalık olduğunu hcg değerinden?:)benimde aynıydı hatta daha doğmadan ilk kez bebeğime sinirlendim hadi artık gozukeceksen gözük diye :)) ama şükürler olsun artık çift çizgiyi de gördük kanda da çıktı daha keseye göremedik ama vardır seninde çıkar yakinda bebis