2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
slm kızlar..bir süredir sessizce sizi takip ediyorum.hamile olduğum kesinleşinceye kadar yazmak istememiştim ama dayanamadım işte :) ben de inşallah ekim annesi olabilirim.3 yaşında bir oğlum var. zaman zaman ikinciyi düşünmeme rağmen cesaret edemiyordum.Bu ay son anda verdiğimiz bir kararla çocuk yapmaya karar verdik.o yüzden doğru zamanı yakalayabildik mi çok da emin değilim ama umarım hamileyimdir.ilk hamileliğimde ilişkiden sonra karnımda batmalar olmuştu ve mide bulantısı yaşamıştım.şimdide aynı belirtileri yaşıyorum.bazen psikolojik mi diyorum ama bakalım kısmet..Bu arada hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese Allahım bu duyguyu yaşatsın inşallah :))

kızlar ben gene erken gebelık testı yaptım .

yıne silik yine silik bi görüntü var

Eklentiler

• 20160201061414.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 105
Kizlar kan vermeye gittim dr yinede gel bi muayne edelim dedi gobegimden ultrasonla bakti.4 haftalik daha kese bile gzukmuyo dedi.kan aldi.rahim duvarin kalinlasmis bu hamilelik gostergesi zaten dedi
E erik86 CuteMom bende kan verdim yarın çıkar dedi sonuçların o kadar çok ilgisizdi yaa ben öyle heycanlı gitmişken bide ultrason felan hiç demedi neyse hayırlısı olsun yarını beklicez.
bu arada kasık ağrım çok fazla bu normalmi?

Amin canım inş sen de güzel haberlerini yazarsın bize ☺ hayırlısı olsun ben de de hep öyle batmalar olmuştu.

Kızlar bacaklarım çok ağrıyo ya. Mide bulantıları da yoklamaya başladı. Sizde de var mı ağrı sızı?

evet ya yaptım 2. cızgı cıktı :)
Canimmmm cok sevindim.bide testi hemen atmistin bundan oncekinde dimi :))
Slm kızlar keseyi ne zaman gördünüz acaba cumartesi gittim kese görünmedi bugün yine gidicem cumartesi 1830 dü kan değeri
Canim bugun dr a gittigimde degerin 5000 6000 lere geldiginde goruruz keseyi dedi.
Tatlim ben bugun gittim ya dr a kese falan yok daha.aramizda da 3 gun var.yarin sabah asm de kan ver.sonra biraz bekle.yukardada yazdim ya deger 5000 lerde olmadikca dr agitmenin bi anlami yok.
bu ne anlama gelıyormus acaba yükseliyormu deger tekrarlayacakmısınız?
Ben kiz

Var balim var.ne dert ettin yemin ediyorum kendine.daha ne olsun.
Tatlim sen bakma onlara.takilma okuzler onlar.sen bize takil heycan yasa :) benim hala sancim var.seninkide normaldir.biz seninle heycanla bekliyoruz

:)benimde aynıydı hatta daha doğmadan ilk kez bebeğime sinirlendim hadi artık gozukeceksen gözük diye :)) ama şükürler olsun artık çift çizgiyi de gördük kanda da çıktı daha keseye göremedik ama vardır seninde çıkar yakinda bebis

Canım hayırlı olsun . Doktorum kaç haftalık olduğunu bile söylemedi bakalım 8 şubatta randevu. Geç mi gitsem bilemedim. Sizin doktor dedi mi kaç haftalık olduğunu hcg değerinden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…