• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Slm kızlar Nasılsıniz bebekler nasıl ek gıdaya gectinizmi neyle başladınız neler veriyosunuz?
Haftasonu gecmeyi dusunuyorum insallah. Kizimin kilosu dusuk oldugu icin 2 doktor 4 aylikken basla dedi baslamadim. 1 doktorda 6 aylikken basla dedi. Ayin 25 inde 6 aylik olacam zaten sen ne zaman baslaaycaksin

Bende iyim tatlım :) Kuzumda iyi çok şükür, senin bebişin nasıl ?
Cok sukur iyiyiz canim emme reddi var 3.aydan beri sizde oldumu

Selamm nasilsin :) benim kizimda ayni bastan beri en buyuk sorunumuz gaz ve uykuydu gaz gitti cok sukur uyku sorununuz hala bizimle :/ sukurler olsun ya :)

mutlu canım iyiyim sen nasılsın?? ben çalışıyorum 6 aylık olduk ama hala kızım çok sık uyanıyor uykusuzluktan çöktüm resmen gecede milyon kez uyanıp emmek istiyor ve uykuya öyle geçiyor sonrasında 1 2 saat yatsa gam yemiyecem 15 20 dakka sonra aynı rutin :)

Haftasonu gecmeyi dusunuyorum insallah. Kizimin kilosu dusuk oldugu icin 2 doktor 4 aylikken basla dedi baslamadim. 1 doktorda 6 aylikken basla dedi. Ayin 25 inde 6 aylik olacam zaten sen ne zaman baslaaycaksin

Cok sukur iyiyiz canim emme reddi var 3.aydan beri sizde oldumu

Ben emzirmiyorum canım, malesef ne yaptıysam sütüm olmadı. Grupta emziren arkadaslarda öyle bir sorun oldu yanlışım yoksa bu zamanlarda normalmiş, evin içinde gezerek emziriyoruz demişlerdi :)

Ben emzirmiyorum canım, malesef ne yaptıysam sütüm olmadı. Grupta emziren arkadaslarda öyle bir sorun oldu yanlışım yoksa bu zamanlarda normalmiş, evin içinde gezerek emziriyoruz demişlerdi :)
Deniyorum.ama yok emmeyince oylede emmiyor cisli bez sayisi cok.azaldi. Gecen ay 6 kiloudu bu ayda almadi.sanorom :/ ayin 25 ine kadar ne olacak bakalim :(

mutlu canım iyiyim sen nasılsın?? ben çalışıyorum 6 aylık olduk ama hala kızım çok sık uyanıyor uykusuzluktan çöktüm resmen gecede milyon kez uyanıp emmek istiyor ve uykuya öyle geçiyor sonrasında 1 2 saat yatsa gam yemiyecem 15 20 dakka sonra aynı rutin :)
Ah ah bizimkide her uyandiginda uzun surede uyumuyor gunduz emzirmek icin ugras gece uyutmak icin:/ ben uykusuzluktan olurken kizim.nasil dayaniyor sasiriyorum

En son bebisler 6 aylikken mi yazılmış :KK49: şimdi 2 yaşlarını geçtiler şükür. Başka bebiş yapan var mı bu süre zarfında acaba :anneadayı:

Back
X