• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
gunaydin annisler
buda bizim kapi susumuz kapiya tul baglatacam ustune de bu monte edilecek

Eklentiler

• 20161007_105942.webp
    20161007_105942.webp
    4 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar merhaba teşekkürler yorumlarınız için benden sonra Doğum yapan olmadı sanırım Harika bir duygu ama benim canım çok acıdı sonda taktılar ameliyata giderken sonda mahvetti beni normal sezeryan oldum gözümü açtığım da ilk sorum bebeğim nerde oldu ve karnımda dikişten dolayı ağrı vardı kızım 3410 kilo 51 cm doğdu hemşireler 2 saatte bir emzirin dedi süt gelmese de emzirin süt anesteziden dolayı 2 gün gelmez dediler ben yine de emzirdim çok şükür hemen kavradı memeyi bugünde sütüm geldi sütünüz gelmediği için bebeğe mama veriyorsunuz korkmayın memeyi almazsa diye şuanda ben dün öğlen taburcu oldum mememi alıyor mamayı aramıyor yani bebekten şeker ölçümü yapıldı iyi dediler çocuk doktoru baktı herşey normal görünüyor dedi işitme doktora da herşey normal dedi şimdi pazartesi çocuk doktoruna götürecez sağlık ocağına ordan da annelik çok farklı birşey Rabbim herkese yaşatsın Doğum yapacak arkadaşlarda bir avazda kurtulmayı nasip etsin bir arkadaş sarıp sarmalamazsın demiş bir de ameliyattan çıktığı ilk anı atıyım

Ay 41 kere maşallah :nazar:

Bizim dogumlar son gunu bulacak sanirim :KK70:
Insanlar anlayissiz cidden :/

Dimi :/

Sezeryan tarihi belli diye dimi canim uzaktan mi gelmislerdi ?

Kuzum baska biri olsa bende diyemezdim ama bu kisiler daha once gelicez diyip tum hazirliktan sonra gelmeyen, ustune aylardir hatta hamileliktrn once bile surekli sana gelicez haftaya diyip sonra ses cikmayanlar :KK70: simdi su zamana gelmisiz kalkmis bana yarin gelicez diyo :-) buyrun beklerim diyecegimi saniyodu tabi ama ben oyle demedim :KK70: vallahi iyi ettim :KK70:

Yakin olunca daha kolay tabi canim :) iyi gelmistit o zaman sanada

Misafir konusunda iyi etmişsin canım. Yani hani hizmet ettirmeseler bile temizlikti, onlar gelecek diye hazırlıktı bile mahveder insanı :110:

Günaydın kızlar biliyormusunuz çok söyleniyordum ama hamilelikte ayrı güzel bir duyguymuş şimdi özledim 2 yıl sonra tekrarlasam mı :lülülü:

@yengec4 geçmiş olsun Can'ım ishal doğumun yaklaştığını gösterir derler ama yakın mı acaba
MutluBulut_ MutluBulut_ doğumdan bir gün önce benim evde doluydu çok stresliydi o gece suyum geldi heralde stresten diye düşündüm sabah 9 da doğumum vardı misafirler gece 1 de uyumuştu tabi bende çok sinir olmuştum
AGRA AGRA ne güzel anlatmışsın kolay bir doğumun olmuş gibi değilmi maşallah benim sezeryan oldu güya ama 2 saat doğum Ağrı'sında çektim :spor: annelik Nasıl gidiyor ben daha gazını çıkaramıyorum öğrenemedim
Selen_Ay Selen_Ay nst iyi çıkması güzel bence sende 40 beklicen gibi iyi olur iyice gelişir yumurcak:KK46:
Simdiden diyorsan 2 yıl beklemesi gibi hadi hayırlısı :)) senin doğum genelmiydi spinal mi pazartesi doktorla son randevumuz var son ayrıntıları konuşalım diye çağırdı ben çok kararsızım

gunaydin annisler

Çok güzel olmuş gerçekten
Güle güle kullanın

tugder tugder maşallah yaa resimleri gördükçe doğurasim geliyoo Allah esirgesin :nazar: genel anestezi sonda mi takiliyo bende çok korkuyorum ondan yaa :KK43:
MutluBulut_ MutluBulut_ vallahi iyi etmişsin öylesine haketmisler yani :rapci:
Selen_Ay Selen_Ay çok geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah

Çok şükür ki eşimde bişey yok canım da aracın önü komple dağılmış.
Eşim köpeğe çarpmış :( Hem de yaralı köpeğe....
Biri önce çarpmış.....

Köpeğe mi üzülsem, eşimde bişey yok diye mi sevinsem bilemedim :(

Güle güle kullanın

Eşim köpeğe çarpmış :KK43: Hem de yaralı köpeğe....
Biri önce çarpmış.....

Köpeğe mi üzülsem, eşimde bişey yok diye mi sevinsem bilemedim :KK43:
Neyseki eşinde bişey yokmuş canım çok kötü olmuş köpek ölmüş mü :(

Simdiden diyorsan 2 yıl beklemesi gibi hadi hayırlısı :)) senin doğum genelmiydi spinal mi pazartesi doktorla son randevumuz var son ayrıntıları konuşalım diye çağırdı ben çok kararsızım
Benimki epidural sezeryandı Can'ım bilincim açıktı Bebek doğar doğmaz gördüm ağlıyordu yanıma getirdiler sustu çok duygusal anlar oluyor:KK200:

gunaydin annisler
Cok tatli olmus canim bende yapayim dedim ama esim malzeme alma gorevini ustlenmeyince kaldi :KK70:

Ay 41 kere maşallah :nazar:

Misafir konusunda iyi etmişsin canım. Yani hani hizmet ettirmeseler bile temizlikti, onlar gelecek diye hazırlıktı bile mahveder insanı :110:
Aynen oyle canim :/

tugder tugder maşallah yaa resimleri gördükçe doğurasim geliyoo Allah esirgesin :nazar: genel anestezi sonda mi takiliyo bende çok korkuyorum ondan yaa :KK43:
MutluBulut_ MutluBulut_ vallahi iyi etmişsin öylesine haketmisler yani :rapci:
Selen_Ay Selen_Ay çok geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah
Dimi :D icimde kalmisti hep (:

Güle güle kullanın

Eşim köpeğe çarpmış :KK43: Hem de yaralı köpeğe....
Biri önce çarpmış.....

Köpeğe mi üzülsem, eşimde bişey yok diye mi sevinsem bilemedim :KK43:
Canim cok gecmis olsun

AGRA AGRA canim epidural yapilinca da agri hissettin mi bende epidural dusunuyorum
Cnm epidural da ağrı hiss etmiyorsun, kasık bölgeni hiç hiss etmiyosun, ıkınma hissi olmuyo ama sancıyı hiss ediyorsun. Kesi ve dikişi de hiç hissetmiyosum. Hatta etkisi bi kaç gün sürüyor. Tuvalet isteğini bilmiyorsun.

selam kızlar

pazartesi günü kızıcığımı kucağıma aldım çok şükür.
suni sancı aldım her şey güzel gitti ama bebişim yukarıdaydı. bebeğin immesi için doktorum suyumu açtı ki kakasını yapmış bizim cadı. acil sezeryana alındım.
sezeryana dönerse epidural olsun istiyordum doğar doğmaz göreyim diye ama doktorum onda uyuşma için biraz vakite ihtiyac olduğunu bebeği tehlikeye atamayacağımızı söyleyerek ameliyathaneye uctu. benide hemen hazırlayıp götürdüler. neyseki kızımız sağlıklı bir sorun olmadı. yapmış ama yememiş cok şükür.
bana gelince maşallah çok iyiyim. sezeryan olan arkadaşlarımı ve yanında 40 ı çıkana kadar kaldığım yengemi filan gördüğümden kalkamam yatak döşek yatarım bebeğimle ilgilenemem diye korkuyordum. ama iyiyim hemen kaktım hiç yatmadım sanki normal doğurmuşum. eşim diyor ki normal doğursaydın heralde doğumhaneden yürüyerek çıkar direk eve giderdik :) tarlada doğum yapıp işine devam eden eski köy kadınları gibi.
tek sorunumuz emzirmek. göğüs ucum yok. silikon ucla ugrasıyoruz zorla alıyor. bazen almıyor. bugün baya emdi ama emerken uyuyor. doyuyor mu anlamıyorum. bez sayısına bakı dediler ama. dün akşamda bezi turuncuydu. az sıvı alınca öyle oluyurmuş. gece mama takviyesi yaptık. alışmasın biberona diye şırıngayla verdim. memede 10 dk duruyoe durmuor uyuyuveriyor. sarılık olmaz inşallah. pazartesi ilk kontrolu var bakalım nasıl olacak.
gece bezi turuncu olunca çok üzüldüm çok ağladım emmicek diye. sonra forumları kaarıştırdım hemen hemen herkes yaşıyormuş bu durumu süt tamamen gelene kadar. kendimi teskin etmeye çalışıyorum. sizinde başınıza gelebilir sabredin emzirin ögrenek inşallah.

sayfaya girmeyeli bir sürü paylaşım olmuş ama okumaya fırsatım yok. tevrübelerimi anlattım kaçıyorum. doğum yapmışlara hayırlıolsun. yapacakları Allah kurtarsın. sağlıcakla kalın

solmez solmez geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün maşallah bebişine sonbahar yaprakları gibi herkes birer birer doğuruyor ;)

selam kızlar

suni sancı aldım her şey güzel gitti ama bebişim yukarıdaydı. bebeğin immesi için doktorum suyumu açtı ki kakasını yapmış bizim cadı. acil sezeryana alındım.
sezeryana dönerse epidural olsun istiyordum doğar doğmaz göreyim diye ama doktorum onda uyuşma için biraz vakite ihtiyac olduğunu bebeği tehlikeye atamayacağımızı söyleyerek ameliyathaneye uctu. benide hemen hazırlayıp götürdüler. neyseki kızımız sağlıklı bir sorun olmadı. yapmış ama yememiş cok şükür.
bana gelince maşallah çok iyiyim. sezeryan olan arkadaşlarımı ve yanında 40 ı çıkana kadar kaldığım yengemi filan gördüğümden kalkamam yatak döşek yatarım bebeğimle ilgilenemem diye korkuyordum. ama iyiyim hemen kaktım hiç yatmadım sanki normal doğurmuşum. eşim diyor ki normal doğursaydın heralde doğumhaneden yürüyerek çıkar direk eve giderdik :) tarlada doğum yapıp işine devam eden eski köy kadınları gibi.
tek sorunumuz emzirmek. göğüs ucum yok. silikon ucla ugrasıyoruz zorla alıyor. bazen almıyor. bugün baya emdi ama emerken uyuyor. doyuyor mu anlamıyorum. bez sayısına bakı dediler ama. dün akşamda bezi turuncuydu. az sıvı alınca öyle oluyurmuş. gece mama takviyesi yaptık. alışmasın biberona diye şırıngayla verdim. memede 10 dk duruyoe durmuor uyuyuveriyor. sarılık olmaz inşallah. pazartesi ilk kontrolu var bakalım nasıl olacak.
gece bezi turuncu olunca çok üzüldüm çok ağladım emmicek diye. sonra forumları kaarıştırdım hemen hemen herkes yaşıyormuş bu durumu süt tamamen gelene kadar. kendimi teskin etmeye çalışıyorum. sizinde başınıza gelebilir sabredin emzirin ögrenek inşallah.

sayfaya girmeyeli bir sürü paylaşım olmuş ama okumaya fırsatım yok. tevrübelerimi anlattım kaçıyorum. doğum yapmışlara hayırlıolsun. yapacakları Allah kurtarsın. sağlıcakla kalın
Allah analı babalı buyutsun gözünuz aydın inş. Darısı bizlere :)

Merhaba kızlar bebek telsizi almayı düşünüyorum önerebiliceğiniz marka model var mı ? Görüntülü görüntüsüz farketmez ama görüntülü olması daha iyi gibi sanki ?

Cok tatli olmus canim bende yapayim dedim ama esim malzeme alma gorevini ustlenmeyince kaldi :KK70:

Aynen oyle canim :/

Dimi :KK70: icimde kalmisti hep :-)

Canim cok gecmis olsun

Sağol canım

Şu alıntıları bikaç kere yapıp bişey bahane oldu kapadım hep yaaa
Hatta ben bikaç alıntı daha yapmıştım sanki....

selam kızlar

Gözün aydın canım
Allah analı babalı büyütsün

Merhaba kızlar bebek telsizi almayı düşünüyorum önerebiliceğiniz marka model var mı ? Görüntülü görüntüsüz farketmez ama görüntülü olması daha iyi gibi sanki ?

Canım almadım daha ama alıcaz. Motorolanın bir modelinde karar kıldık biz. Görüntülü ve uzaktan da izlemeli bir modeli var onu alıcaz nasipse

Başka markalar nasıldır hiç bilmiyorum. Baştan beri ne hikmetse motorola bakıyoruz

Bebiş nasıl bu arada, sen nasılsın

Bizim dogumlar son gunu bulacak sanirim :KK70:
Insanlar anlayissiz cidden :/

Dimi :/

Sezeryan tarihi belli diye dimi canim uzaktan mi gelmislerdi ?

Kuzum baska biri olsa bende diyemezdim ama bu kisiler daha once gelicez diyip tum hazirliktan sonra gelmeyen, ustune aylardir hatta hamileliktrn once bile surekli sana gelicez haftaya diyip sonra ses cikmayanlar :KK70: simdi su zamana gelmisiz kalkmis bana yarin gelicez diyo :-) buyrun beklerim diyecegimi saniyodu tabi ama ben oyle demedim :KK70: vallahi iyi ettim :KK70:

Yakin olunca daha kolay tabi canim :) iyi gelmistit o zaman sanada

Valla bencede cok iyi yapmissin :KK73:

Back
X