2016 Aralık Anneleri

AngelDream canın pringles istiyormus galiba sana bi tavsiye patetesi ince ince kes baharat yag tuz karıştır tek tek tepsiye diz fırına at 10-15 dk da cipslerin hazır :) yerini tutmaz ama hazır gidadan iyidir

canım netten bak sen yine ayrıntılı olarak ama denedim ben gerçi yaktim başında bekleyemedigim icin ama kalanlari yedim :) :)
süper fikir arkadaşım deneyim ben bunu:)) elime pringles ı geçirmeden hemen yapmam lazım:)))
.

Merhaba tatli hamisler

Iyi kandiller. Allah hepimize saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.

Bende hamile pantolonu aldim cok erken ama rahat edeyim diye ciddi gaz problemim oluyor.

kaç kiloya hamile kaldınız arkadaşlar? benim maaşallahım var inşallah çok kilo almam 1,70 boy 80 kilo

Hepinize hayırlı kandiller kızlarrr inş su kandil günü dua ediyorum bulantılarım geçsin yoksa ben benlikten geçtim ya ne zormus hiçbirşey yiyememek yesende çıkartmak sanki hamile değilde hastasın

Hepinize hayırlı kandiller kızlarrr inş su kandil günü dua ediyorum bulantılarım geçsin yoksa ben benlikten geçtim ya ne zormus hiçbirşey yiyememek yesende çıkartmak sanki hamile değilde hastasın
çok kötü gerçekten.1 -2 hafta öncesi bende hasta derecesinde bulantılarım kusmalarım oldu.şimdi yavaş yavaş geçiyor. sabah bulantılarım devam ediyor. az az sık sık birşeyler yemeye çalışmak lazım.mide boş kaldıkça da bulantıyı tetikliyor.

Suyu unuttum resmen istesemde icemiyorum çok zor bir süreç yemek istiyorsun ama herşeyden tiksiniyorsun resmen sanki hayata küsmüş bir vaziyetteyim anlatsalar anlamazdın yaşamak gerekmiş Allah herkeze yardım etsin

Vallahi bunların hepsi geçici şeylerde rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın. Gelince zaten peşpeşe gelir ya. Sana da çok geçmiş olsun.

Senin de kandilin mübarek olsun. Eskiden annem bize vermemek için cipslerden patatesi ince ince yuvarlak kızartırdı. Gevretir verirdi. Çocuk aklı yerdik. Sende kendini öyle kandır. En azından içinde ki çocuğu. Bu arada o kadar canın istiyor ise bir iki tane at ağzına. Ne olursa olsun o aşermede olabilir. Hadi sağlıcakla kal.

Pazar biraz oldu pazartesi de çok az..
Bugün doktora gittim çok şükür kalp atislarmizi duydum
Tahlil verdim doktor büyük ihtimal enfeksiyondan olabilir dedi yarın detaylı konuşacağız. .
7,5 mm 6+4 haftalik çıktı ultrasonda
Ben 7+5 im dedim ilk haftalarda olabilir dedi. .

Ilk haftalar belli olur mu ki? Ben ogluma hamileyken basta hep eksi tuzlu yerdim son aylarda iyice tatliya sarmistim... Ben de kiz istiyorum deli gibi tabi oncelikle sağlıklı olsunlar da...

Tabi sağlıklı olsunlar
Ben kızım da da ayniydim eksiciydim
Hatta limonu doğrayıp tv karşısında yerdim. .
Sağ kasigimda olusmustu. .
Bu da aynı gibi ama nasip..

kaç kiloya hamile kaldınız arkadaşlar? benim maaşallahım var inşallah çok kilo almam 1,70 boy 80 kilo

Benim boyum 1.65
Kilom 54
Ilk hamileliğimde ilk 3 ay hiç kilo almamistim ama şimdi biraz alacak gibi duruyorum. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…