Bizim değerimiz 3.gün çok yükseldi açlığa bağlı imiş sütüm yetmemiş 2 gün küvözde yattı ve fototerapi aldı miniğim, 3 gün de birlikte hastanede yattık müşahede altında kaldık. Bebeğimizin beslendiğini, sarılık değerlerinin düştüğünü ve diğer değerlerin düzene girdiğini görünce taburcu ettiler. Uyumadan emzirdim, emmediği zaman zorla kaşıkla verdim dışarı püskürtse de aldığı damla kardır. Sütümün az olduğu zamanlarda da günde 1-2 kere mama verdim. Değerimiz sınıra düştü 11 idi pazar günü, dün de işitme testi için gittiğimiz doktor rengine ve vücuduna baktı sarılık yok dedi ama değerimiz kaç bilmiyorum. Aşırı özveri istiyor, yedirmeye çalış düzenli olarak ve hiç bozma moralini atlatacaksınız bir şekilde. Bebeklerin iyileşmesinde en önemli şey annenin moralinin yüksek olması.
Artık böyle bence biz kendimizi alıştırılam
Canım sen nick mi değiştirdin ?
Kundak yapmadık
Battaniyesi ile yarım sardık
Kundak çok zararlıymış
Sen hamileykende demiştim
Şimdide tüm hamilelere diyorum
Uyuyunnnnnnnnn :)
4 de odaya geldim 9 gibi sıvıya başladım
Çok şükür hiç baş ağrım olmadı
Ama şuna emin oldum
Bnm ilkide spinaldi
Kimisinden başağrısı ile çıkıyor
Benden omuz ağrısı ile çıkıyor
Onu da hem nescafe hemde sıcak su torbasıyla kurtuldum
Sıcak su yapıp omzuma koydum
Çok rahatlattı beni
Canım Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Doğum şeklin nasıl oldu
Kaç kg kaç cm doğdu
Yazarsan listeyede eklerim
Canım nasıl oldun iyimisiniz
Sütün ve ağrıların nasıl
Canım benim Rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
Kaç kg kaç cm doğdu
Biz sarılıkda 13.3 gördük en fazla
Sonra 13 e düştü
13 e düştüğü gün zaten sınır 17ydi dr tekrardan kan almadı
Yalnız halen gören sarılık gibi diyor
Cumartesi kontrolümüz var 18 günlük oluyoruz
Amin cnm bnm
Ekledim cnm
40 gr da fazla yazmışım
40gr da teyzesinden olsun
Nisan dedigin sey muayeneden sonra mi oldu.Merhaba 38 haftalik hamileyim sali gunu nişan geldi gittim 3 cm acilma var dedi yatis verdi bi gece yattim ama sancim yoktu bunaldim dogum hanede imza atip ciktim doktor sancin gelince bekleme gel dedi bugun persembe hala sanci yok kafayi yiycem ya niye boyle oldu
Nisan dedigin sey muayeneden sonra mi oldu.Merhaba 38 haftalik hamileyim sali gunu nişan geldi gittim 3 cm acilma var dedi yatis verdi bi gece yattim ama sancim yoktu bunaldim dogum hanede imza atip ciktim doktor sancin gelince bekleme gel dedi bugun persembe hala sanci yok kafayi yiycem ya niye boyle oldu
Canim kk de hic acilmasi olmadan suni alan olmusmu diye konu ac istersen tecrubesi olan varmi bak bakalim.senin drun ne zamana kadar beklemeyi dusunuyor yoksa gunundemi suni verilecek
Bizide eklermisin teyzesiiiii
Benim kızım da sürekli uyuyordu ama eşim tuttu ben de sütü zorla kaşıkla verdim ve biraz gıdısını okşadık, ağzını açıp kapattık. Yatar vaziyette değil hafif eğim oluşturun beslerken. Kaldığımız hastanenin hemşireleri de çok yardımcı oldu bize sağolsunlar. Alışma süreci çok zormuş ilk bebek olunca biz daha bir zorlandık sanırım. Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda düzelir değerleriniz.Çok teşekkür ederim 11 iyi bir değer bizim 19'dan 16'ya düşmüştü tekrar 18'e çıktı. Sürekli emzirmeye çalışıyorum, aç değilse çıkarıyor hepsini püskürterek ama dediğiniz gibi ne gitse kârdır diye vermeye uğraşıyorum. Uyansa problem yok ama sarılık hep uyutuyor. Böyle olunca da zorlanıyorum.
Kizlar hayirli gunler.
Bugun son dr kontrolum vardi.
Sezeryan icin tahlillerim yapildi
Nts yapildi ve ultrasyon kontrolum yapildi.
Yanliz 2 haftada hic kilo almamis gozuktu bizim minis.
2 hafta onceki ultrasyon degerleriyle ayni degeri soyledi.
Niye bu sekilde dedigimdede artik ileri hafta net kilo olcumu yapamiyoruZ dedi.
Ama enteresan geldi 1 grm bile degismezmi 3200 50 cm bundan 2 hafta oncede bu sekilde demisti.
Herneyse son 1 haftam
Ayin 15 inde sabah 7 de acilden giris yapicaz
Sonda taktirmiyormus doktorum :)
Bu habere sevindim ama aklimdada seli sorular hastabezimi takcaklar yani hanimlar.
Eger oyleyse kasigimda esimin adi yaziyor.
Kaginvalidemde annemde bu dovmeden habersiz.
Hasta bezi takilcaksa ailemi degistiriyor bu bez olayini
Ay sormaya utandim dr uma
eşinin karışmadığı dövmeye annen kayınvaliden ne karışır canım..takma kafaya görürlerse de görsünler:) bende sadece dependin kilotları oluyor ya bez gibi ondan aldım..şimdi böyle hasta bezi felan da lazım olur mu acaba..ikisi aynı işi görür mü ki?Kizlar hayirli gunler.
Ama enteresan geldi 1 grm bile degismezmi 3200 50 cm bundan 2 hafta oncede bu sekilde demisti.
Herneyse son 1 haftam
Bu habere sevindim ama aklimdada seli sorular hastabezimi takcaklar yani hanimlar.
Canım bende hem sonda vardı hem de hasta bezi takmışlardı kanama yüzünden. Benimkini pansumana gelen hemşireler değiştirmişti zaten sondayı çıkarttıktan sonra iç çamaşırı giyip wcye gidip gelmeye başlamıştım. En kötü odayı boşalttırırsın o esnada kimse görmesin diyeKizlar hayirli gunler.
Herneyse son 1 haftam
canım benim sonda takılıydı kanama için bebek bezi istedi hemşireKizlar hayirli gunler.
Herneyse son 1 haftam
Kizlar hayirli gunler.
Herneyse son 1 haftam
eşinin karışmadığı dövmeye annen kayınvaliden ne karışır canım..takma kafaya görürlerse de görsünler:) bende sadece dependin kilotları oluyor ya bez gibi ondan aldım..şimdi böyle hasta bezi felan da lazım olur mu acaba..ikisi aynı işi görür mü ki?
Hemen su kahve ve bitter çikolataya izin verdiler.4 saat sonra da çorba ve şerbet verdiler.Gaz çıkarınca istediğini yemek serbest oldu.Hiç baş ağrım olmadı çok şükür.Rahat oldu benimki.Dikislerim sızlıyor ama o kadar da olur.Ben sürekli yatmiyorum zaten onun da etkisi vardir.Spinal sezaryen olan arkadaslar ameliyat sonrasi ne kadar sure ac susuz kaldiniz? bas agrisi tansiyon dusuklugu yasadinizmi ? haftaya bende sezaryen olacagim icin cook heyecanliyim merak ediyorumtecrubelerinize ihtiuacim varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?