• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Cnm baktim eski konulara. Pek kafama yatmadi acikcasi acilma olmadan suni verilmesi. Suni sancini cekip sezeryana alinan da cok var.
Son gununden sonra bi kac gun daha beklicez. Sonra kakasini.yapabilir kordon dolanabilir fazla beklemeyelim dedi. Zaten bende fazla beklemek.istemiyorum. normal diye diretmiyorum da artık. Belki de hayirlisi boyle.belki Normal dogumda sıkıntı yasicam bilemeyiz nolcagini..
Bencede hayirli neyse Rabbim onu nasip etsin

Mrb arkadaşlar bende hep okuyup yazmayanlardanım:KK53: bugün 40 haftam doldu Dr randevum vardı kontrolde Dr bi baktı 4 cm açılma bide ikinci dığumum olacağı için evde doğurma dedi :KK45:yatış yaptı öğlen12 gibi suni sancı verdi benim sancılarım da vardı tabi 4 te doğumum oldu dikişsiz çok şükür kızım 27 aylık ama ilk olmasına rağmen daha kolaydı doğumu gerçi o 3200 dü oğlum 3600 belki onunda etkisi vardır epidural almadım doğunca hemen göğsüme yatırdılar tüm acılarım geçti. darısı ve daha da kolayı sizlere olsun inş

Mrb arkadaşlar bende hep okuyup yazmayanlardanım:KK53: bugün 40 haftam doldu Dr randevum vardı kontrolde Dr bi baktı 4 cm açılma bide ikinci dığumum olacağı için evde doğurma dedi :KK45:yatış yaptı öğlen12 gibi suni sancı verdi benim sancılarım da vardı tabi 4 te doğumum oldu dikişsiz çok şükür kızım 27 aylık ama ilk olmasına rağmen daha kolaydı doğumu gerçi o 3200 dü oğlum 3600 belki onunda etkisi vardır epidural almadım doğunca hemen göğsüme yatırdılar tüm acılarım geçti. darısı ve daha da kolayı sizlere olsun inş

Gozunuz aydin. Rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin insallah.

Kızlar gribe ne iyi gelir başlıyor hafiften tavsiye verenler vardı geçmişte bulamadım

In
Gözün aydın. ALlah hayırlı, sağlıklı evlat etsin...

Merhaba 38 haftalik hamileyim sali gunu nişan geldi gittim 3 cm acilma var dedi yatis verdi bi gece yattim ama sancim yoktu bunaldim dogum hanede imza atip ciktim doktor sancin gelince bekleme gel dedi bugun persembe hala sanci yok kafayi yiycem ya niye boyle oldu
Nişan geldikten sonra bir hafta icinde dogum oluyor eminmisin peki tarif edermisin nisanini bide cati muayenesi olduktan sonrama geldi oncemi

Sezeryan olan arkadaşlar tam olarak kac haftalık kac günlük ken alın??

HAY MAAŞALLAH CANIM HAYRLI OLSUN DARISI BAŞIMIZA İNŞAALLAH RABBİM SAĞLIKLI HAYRLI ÖMÜRLER VERSİN EVLATLARINA SİZLERE DE

Kızlar tsh değerine baktırdınız mı bebeklerinizin? Biz pazartesi günü topuk kanı verdik tsh değerimiz 7.1 çıkmış üst sınır 5 demiş sağlık ocağındaki doktor. Yarın sabahtan işitme testi için devlet hastanesindeki doktora randevumuz var kontrolü olacak ama yine de içim içimi yiyor:KK43: bu durumu yaşayan var Mı aranızda?
Görümcemin kızında olmuştu. İlk değer Yüksel çıkmıştı ikinci kez vermişlerdi kan o kanı daha detaylı inceliyorlar onda sıkıntı olmadığı çıkmıştı

Kızlar oğlum sarılık oldu fototerapi aldı stres sıkıntı yazamadım Nasılsıniz doğurdu mu herkes

Kızlar lavanta kesesi yapan vqr mi aranizda
Ben yapmıyorum ama instagramdan bi batna yaptırdım yarın kargoya verecek inşallah :) IMG_5614.jpg bu şekilde olacak keseler

Olur olur sen gönlünü ferah tut. İlk bakmada çok standart bakıyorlar sanırım. İkinciye kalan çok oluyor onda da çoğu sıkıntısız çıkıyor.
Bir tane düzgün doktor bulabilsem buralarda içim rahat edecek o yüzden de rahat değilim :( sarılık tedavisi için gittiğimiz doktor bir baktım antibiyotik veriyor bir de bize sormadan :( sonlandırın dedim tam doz olmazsa komplikasyon oluşur diyip korkuttular gerçi eşim yatıştırmasa gece çıkacaktım hastaneden :(
az önce doktor olan aile dostumuz geldi kızdı neden anbiyotik vermelerine izin veriyorsun yeni doğmuş bebeğine diye :( çok yoruldum artık.. :KK61:

Âmin inşallah, acı da ilişki, yürüyüş gibi doğumu tetikleyen şeylerden biriymiş. İlişki eşimi sık göremediğim için pek mümkün olmuyor maalesef :KK43:

Acı yemek de tetikliyormuş doğumu, mantığı buymuş. Ama ben normalde de çok acı yiyemem, bir de şimdi reflü var, acıyı yiyip reflüyü çekip yine doğuramazsam o sıkıntı :KK70:
Adana o kadar acı değildir ki

Bir tane düzgün doktor bulabilsem buralarda içim rahat edecek o yüzden de rahat değilim :KK43: sarılık tedavisi için gittiğimiz doktor bir baktım antibiyotik veriyor bir de bize sormadan :KK43: sonlandırın dedim tam doz olmazsa komplikasyon oluşur diyip korkuttular gerçi eşim yatıştırmasa gece çıkacaktım hastaneden :KK43:
az önce doktor olan aile dostumuz geldi kızdı neden anbiyotik vermelerine izin veriyorsun yeni doğmuş bebeğine diye :KK43: çok yoruldum artık.. :KK61:
Canım mutlaka vardır iyi bi çocuk doktoru burda bi konu aç istersen belki faydası olur

Kizlar yardim edinn
Eger hic acilma sanci vs yoksa suni sanci öneriyor musunuz. Yoksa direkt sezeryan mi?
Suni dene derim.gidisata gore dr yonlendirir 1.bebemde suni ilemolmustu 40+2de cunku
Doğum yapan arkadaşlar, yapacak olan arkadaşlar bebeği kundak la ma yi düşünüyor musunuz, yada kundak la diniz mi?
Kundaklama yapcam oglumdaki gibi gene insl cunku her sicramasinda uyanacak
Ay bugün doğurcam diye bir hızla evi sildim süpürdüm hazırlandım ama benim kız da gelmek istemiyor. Sancılar olabilirmiş normalmis. Haftaya çarşamba gideceğiz. Bakalım o güne kalacak miyiz
ben onu hergun yapiyom.giz ama sojuc husran regl agrim var st lerdir

hay mmaasallah darisi bize jnsl

Back