• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

@hepimami AzRASILAM AzRASILAM Bebişleriniz sarılık oldu mu arkadaşlar? Değerleri yüksek miydi? Kaç günde geçti? Mama başladılar mı? Bizim değerimiz 5. günde ilk 19.10'du, düşüyordu ama tekrar yükseldi. Bugün yine kan vereceğiz. Korkuyorum. Tecrübenizi paylaşır mısınız?
Bizim değerimiz 3.gün çok yükseldi açlığa bağlı imiş sütüm yetmemiş 2 gün küvözde yattı ve fototerapi aldı miniğim, 3 gün de birlikte hastanede yattık müşahede altında kaldık. Bebeğimizin beslendiğini, sarılık değerlerinin düştüğünü ve diğer değerlerin düzene girdiğini görünce taburcu ettiler. Uyumadan emzirdim, emmediği zaman zorla kaşıkla verdim dışarı püskürtse de aldığı damla kardır. Sütümün az olduğu zamanlarda da günde 1-2 kere mama verdim. Değerimiz sınıra düştü 11 idi pazar günü, dün de işitme testi için gittiğimiz doktor rengine ve vücuduna baktı sarılık yok dedi ama değerimiz kaç bilmiyorum. Aşırı özveri istiyor, yedirmeye çalış düzenli olarak ve hiç bozma moralini atlatacaksınız bir şekilde. Bebeklerin iyileşmesinde en önemli şey annenin moralinin yüksek olması.

Ne zaman düzen tutacaklar acaba? Biz de 10 günlüğüz bir gün düzen yakaladık diyorum ertesi gün hiç uyutmuyor. Sarılık da olunca endişe düzeyim tavan yapıyor bu aralar.
Artık böyle bence biz kendimizi alıştırılam
Canım sen nick mi değiştirdin ?

Doğum yapan arkadaşlar, yapacak olan arkadaşlar bebeği kundak la ma yi düşünüyor musunuz, yada kundak la diniz mi?
Kundak yapmadık
Battaniyesi ile yarım sardık
Kundak çok zararlıymış
Uyuyunnnnnnnnn ben 3 gundur toplasan 2 saat uyumamışımdır :KK43:((((*****
Sen hamileykende demiştim
Şimdide tüm hamilelere diyorum
Uyuyunnnnnnnnn :)

Spinal sezaryen olan arkadaslar ameliyat sonrasi ne kadar sure ac susuz kaldiniz? bas agrisi tansiyon dusuklugu yasadinizmi ? haftaya bende sezaryen olacagim icin cook heyecanliyim merak ediyorum:KK17:tecrubelerinize ihtiuacim varr
4 de odaya geldim 9 gibi sıvıya başladım
Çok şükür hiç baş ağrım olmadı
Ama şuna emin oldum
Bnm ilkide spinaldi
Kimisinden başağrısı ile çıkıyor
Benden omuz ağrısı ile çıkıyor
Onu da hem nescafe hemde sıcak su torbasıyla kurtuldum
Sıcak su yapıp omzuma koydum
Çok rahatlattı beni
Spinal sezaryenle doğumumu yaptım çok şükür. Allah sizlere de nasip etsin. Rabbim yardımcınız olsun.
Canım Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Doğum şeklin nasıl oldu
Kaç kg kaç cm doğdu
Yazarsan listeyede eklerim

11.46 da doğum yaptım cnm spinalle akşama doğru sıvı alabilirsin dediler ilk içtiğim şey nescafeydi ve baş ağrısı hiç yaşamadım çok şükür tansiyon sorunumda olmadı şu sıralar bel ağrım fazlaca ama ben onu gece gündüz kalk yat yaptığım için olduğunu düşünüyorum çünkü sıkıntılıydı hamileliğim 9 ay yattım birden böyle zorlayınca ağrımaya başladı . seninde rahat geçer inşallahh sonrası
Canım nasıl oldun iyimisiniz
Sütün ve ağrıların nasıl
AzRASILAM AzRASILAM Canım 1 Aralık'ta spinal anestezi ile oğlumu kucağıma aldım. İsmi Sarp. Takvime eklersin teyzesi.:KK46::KK46:
Canım benim Rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
Kaç kg kaç cm doğdu

@hepimami AzRASILAM AzRASILAM Bebişleriniz sarılık oldu mu arkadaşlar? Değerleri yüksek miydi? Kaç günde geçti? Mama başladılar mı? Bizim değerimiz 5. günde ilk 19.10'du, düşüyordu ama tekrar yükseldi. Bugün yine kan vereceğiz. Korkuyorum. Tecrübenizi paylaşır mısınız?
Biz sarılıkda 13.3 gördük en fazla
Sonra 13 e düştü
13 e düştüğü gün zaten sınır 17ydi dr tekrardan kan almadı
Yalnız halen gören sarılık gibi diyor
Cumartesi kontrolümüz var 18 günlük oluyoruz

Doğum yapan tüm arkadaşlarıma sağlıklı büyütmelerini, doğum bekleyenlere de hayırlı doğum yapmalarını dilerim.
Amin cnm bnm

Cnm ben 24 kasımda doğurdum sarılık oldu 11 le başladık 2 gunde 1 kontrole götürdüm 12 oldu 13 oldu 15 oldu şuan 15 günlüğüz bu süreçte sütüm olmadığı için mama vrrdim sürekli uyandırdım içirdim sağabilğim kadar süt sağdım damlada olsa verdim 11 e düşmüş tekrar şükürler olsun.17 de fototerapi alacaktı yoksa

Kızlar izlememiş olanlara 1 kadın 1 erkek2 Bebek dizisini tavsiye ediyorım. Ben izlemiştim bu ara tekrar başladım ikinci kez izliyorum çok eğlenceli :)

Kundak yapmadık
Kundak çok zararlıymış

Ama şuna emin oldum
Bnm ilkide spinaldi
Çok rahatlattı beni

Doğum şeklin nasıl oldu
Kaç kg kaç cm doğdu

Sütün ve ağrıların nasıl

Kaç kg kaç cm doğdu

Sonra 13 e düştü

Amin cnm bnm
Şükürler olsun ağrılarım bitti canım artık kızımla ilgilenebiliyorum 1 haftaymış sıkıntılı dönem meğerse.biraz isyan ettim ama geçti :)) emme konusunda hala sıkıntılıyız direk göğsümü almıyo birkaç silikon uç denedim öylede almadı şuanda aventin silikon ucuyla alıyo ama sütüm yetecek kdar yok mecbur mamaya devam ediyorum sarılık işimiz bitsin mamayı azaltıp kesecem inşallah

Kundak yapmadık
Kundak çok zararlıymış

Ama şuna emin oldum
Bnm ilkide spinaldi
Çok rahatlattı beni

Doğum şeklin nasıl oldu
Kaç kg kaç cm doğdu

Sütün ve ağrıların nasıl

Kaç kg kaç cm doğdu

Sonra 13 e düştü

Amin cnm bnm
Nihanh idi başta nickim ama grubu biraz geç gördüm ;)

Şükürler olsun ağrılarım bitti canım artık kızımla ilgilenebiliyorum 1 haftaymış sıkıntılı dönem meğerse.biraz isyan ettim ama geçti :)) emme konusunda hala sıkıntılıyız direk göğsümü almıyo birkaç silikon uç denedim öylede almadı şuanda aventin silikon ucuyla alıyo ama sütüm yetecek kdar yok mecbur mamaya devam ediyorum sarılık işimiz bitsin mamayı azaltıp kesecem inşallah
İyi çok şükür
Uçla emzir ki uyar süt kanallarını
Ve bol bol su iç cnm
Soğan bulgur yeşil soğan dereotu
En iyi süt yapan arkadaşlarımız :)

Doğum yapan tüm arkadaşlarıma sağlıklı büyütmelerini, doğum bekleyenlere de hayırlı doğum yapmalarını dilerim.
Sezeryanda agri cokmu fazla oluyor ben baska sorunlardan dolayi dunden beri agri yasadigim icin kafayi yedim simdi sezeryam korkusu basladi acaba agri isi nasil oluyor onun

Ya ama ben sordum doktora bole bisey anlatmadi.suni veririz dedi. Hic acilmam yoksa zor degil mi suni dedim. Hayir kendi sancini uyandiriyoruz gibi dusun dedi. E niye kendi sancina gore cok aciyo diyo herkes o zaman.
Canim kk de hic acilmasi olmadan suni alan olmusmu diye konu ac istersen tecrubesi olan varmi bak bakalim.senin drun ne zamana kadar beklemeyi dusunuyor yoksa gunundemi suni verilecek

Acaba hiç çatıya girmesem mi !! Vajinismus geçmişiniz var olabileceğimi sanmıyorum bebis de iri zaten
Canım Banada hiç çatı yapılmadı ama hastanede yatarken hem sezeryan olacak hem vajınısmus geçmişi olan bi hamile vardı onu ikna ederek çatıya baktılar çünkü nst de sancı varmış Dr sancınız var bakmak Zorundayım dedi ama kadının canı hiç açılmamıştı Dr ın eli hafifmiş sende eger illa yapılacaksa durumunu belirt daha kibar davranırlar

Merhaba 38 haftalik hamileyim sali gunu nişan geldi gittim 3 cm acilma var dedi yatis verdi bi gece yattim ama sancim yoktu bunaldim dogum hanede imza atip ciktim doktor sancin gelince bekleme gel dedi bugun persembe hala sanci yok kafayi yiycem ya niye boyle oldu

Cnm ben 24 kasımda doğurdum sarılık oldu 11 le başladık 2 gunde 1 kontrole götürdüm 12 oldu 13 oldu 15 oldu şuan 15 günlüğüz bu süreçte sütüm olmadığı için mama vrrdim sürekli uyandırdım içirdim sağabilğim kadar süt sağdım damlada olsa verdim 11 e düşmüş tekrar şükürler olsun.17 de fototerapi alacaktı yoksa

Geçmiş olsun canım bizimki yüksek halen ama 20 üstü olursa fototerapi dediler.

Sezeryanda agri cokmu fazla oluyor ben baska sorunlardan dolayi dunden beri agri yasadigim icin kafayi yedim simdi sezeryam korkusu basladi acaba agri isi nasil oluyor onun

Benim normal seyrediyordu son hafta kesinleşti sezaryen çünkü kalp atışları düşüktü. Korkulacak hiçbir şey yok hiç hissetmiyorsun anesteziden dolayı ama anestezi geçer geçmez ağrıların başlıyor sık sık ağrı kesici vurdurmalısın tabi ağrı eşiğin düşükse.

Back