- Emoji Skoru
- 147
- Puanlar
- 323
Bizim değerimiz 3.gün çok yükseldi açlığa bağlı imiş sütüm yetmemiş 2 gün küvözde yattı ve fototerapi aldı miniğim, 3 gün de birlikte hastanede yattık müşahede altında kaldık. Bebeğimizin beslendiğini, sarılık değerlerinin düştüğünü ve diğer değerlerin düzene girdiğini görünce taburcu ettiler. Uyumadan emzirdim, emmediği zaman zorla kaşıkla verdim dışarı püskürtse de aldığı damla kardır. Sütümün az olduğu zamanlarda da günde 1-2 kere mama verdim. Değerimiz sınıra düştü 11 idi pazar günü, dün de işitme testi için gittiğimiz doktor rengine ve vücuduna baktı sarılık yok dedi ama değerimiz kaç bilmiyorum. Aşırı özveri istiyor, yedirmeye çalış düzenli olarak ve hiç bozma moralini atlatacaksınız bir şekilde. Bebeklerin iyileşmesinde en önemli şey annenin moralinin yüksek olması.
Çok teşekkür ederim 11 iyi bir değer bizim 19'dan 16'ya düşmüştü tekrar 18'e çıktı. Sürekli emzirmeye çalışıyorum, aç değilse çıkarıyor hepsini püskürterek ama dediğiniz gibi ne gitse kârdır diye vermeye uğraşıyorum. Uyansa problem yok ama sarılık hep uyutuyor. Böyle olunca da zorlanıyorum.