- 5 Nisan 2015
- 878
- 1.821
- 63
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Carrefourdan almıştık biz son 10 tane falan kalmıştı. Mutlaka bulursunRamazan'da ben içmiştim hoşuma gitmişti Ramazan dışında da satılıyor mı balayım bi marketlere
Evet bnce de beklemek mantikli hastane de yakin zaten cok sadece fark edemedigim bi durum olursa diye endiseleniyorum biraz.. bir de agri boyle gelip gtmio 5 dk da bir gbi degil baslayinca baya bi suruyor nyse bakalm ne zaman gelicek bizim bebisler hakkimizda hayirlisi, tesekkur ederim tekrarCanm valla bana bile bu kdr agriyla ve basini indirmis olmasina rgmen haftaya carsambaya gun verdi zaten son gunu o. Ama bise olursa tabi kendinde gel dedi. Ve devamli dedigi sey 5 dkka 1 olmadan gelmeki burda gelen giden oynamasin senle... hep bunu soluyo. O yuzden bekle dakika tut. Hem daha bebisinde donmemis bulantin ayaklarindan oluyodur. Bn dun artik baya siddetli yasadim gecmez bu artik surer gece diodum. Hafifledi ole devam etti. Ama artik her hareketinde yerlesme agrisi seklinde agri yasiorum.
Sende bekle bence kanama su vs olmadigi surece. Bana o yerlesme agrilarni yasadikca bilki indiriyo kendini ve o baskiyla kese patlar genelde dedi ...
Günaydın hanımlar
Dün gece doğuran var mı:)
bizim son 6 gün, kendimi çarşambaya hazırladım, önce gelecek diye çok korkuyorum
çok sıkı olmamak kaydıyla yapacağım ben
Kış bebeği olacaklar hem sıcak tutar bi de eller bacaklar oynadıkça uyanır bebek
canım benim çarşamba, pazar günü halledeceğim ama senin günün net olmadığından 38 de yap hemen çıkmaz zaten ağdada
Cnm yarin doktora gitcem çatı muayenesi yapabilir az az çıkmış ama agdaya gelmez de hepsi
11.46 da doğum yaptım cnm spinalle akşama doğru sıvı alabilirsin dediler ilk içtiğim şey nescafeydi ve baş ağrısı hiç yaşamadım çok şükür tansiyon sorunumda olmadı şu sıralar bel ağrım fazlaca ama ben onu gece gündüz kalk yat yaptığım için olduğunu düşünüyorum çünkü sıkıntılıydı hamileliğim 9 ay yattım birden böyle zorlayınca ağrımaya başladı . seninde rahat geçer inşallahh sonrasıSpinal sezaryen olan arkadaslar ameliyat sonrasi ne kadar sure ac susuz kaldiniz? bas agrisi tansiyon dusuklugu yasadinizmi ? haftaya bende sezaryen olacagim icin cook heyecanliyim merak ediyorumtecrubelerinize ihtiuacim varr
Senle ayniyiz cnm bnde iki uc gundur oleyim uykuya doyamiorum bi oglen gelio bi aksam ustu. En sonda 7 30 da uykum gelio. Gecede iki uc kere gidiorum wc. Ama yerimden kalkck halim kalmadi cok yorgun hssediyorum ustumden tir gecmis sanki. Agrilarm artti benm iyce. . . Bi gelseydi pasam artik. Telefonlar susmuyo. Annem yanimda ya arayan arayana. Iyiki annem yanimda valla. Saolsun bos durmayalim dedi onceki gun kofte yuvarlayp attik buzluga . Dun milfoy borekle kek yaptik attik buzluga. Bugunde bi kavanoz yapragm vardi onu saralim dedi duruma bakiyim onu yapcaz . Hazirinda dursun dedi. Her isimi yapio saolsjn ne guzelmis ya ewde yardim eden birinin olmasi. Bn kalkamiosam yapck biri var bu rahatlatio insani.
Bnimde annem bundan ordu. Uyurken falanda icine koyabilmek icin. Disardada kullanilir. Hemen icine koyup alip cikilablir.
Kaynanam illa yapalım diyo. Vücudu düzgün olurmuş. Bende istemiyorum. Yok yok olmaz diyo. Bi de iple falan bağlamayı düşünüyor.bende olmaz iple dedim ben istemiyorum dedim kundak bezine sarasız yeter dedim
Kizlar benim.gibi son gunlerde uykuya doyamayan varmi?
Gözün aydın, hayırla sağlıkla büyütün inşallah...Spinal sezaryenle doğumumu yaptım çok şükür. Allah sizlere de nasip etsin. Rabbim yardımcınız olsun.
Acaba hiç çatıya girmesem mi !! Vajinismus geçmişiniz var olabileceğimi sanmıyorum bebis de iri zaten@serpil89
hımm senin muayene işi bozuyo, benim doğum olacağı yine kadar kontrol yok (zaten çatı hiç bakılmadı sezaryen kesin olduğu için)
bu seferlik jilet yapsan bi dahakine kadar uzar mı acaba![]()
Rca ederim cnm o devamli olan yalanci . Hazirlik.Evet bnce de beklemek mantikli hastane de yakin zaten cok sadece fark edemedigim bi durum olursa diye endiseleniyorum biraz.. bir de agri boyle gelip gtmio 5 dk da bir gbi degil baslayinca baya bi suruyor nyse bakalm ne zaman gelicek bizim bebisler hakkimizda hayirlisi, tesekkur ederim tekrar
Gozun aydin cnm bzde seni merk edioduk.Spinal sezaryenle doğumumu yaptım çok şükür. Allah sizlere de nasip etsin. Rabbim yardımcınız olsun.
Ewt saolsun annem elim kolum oldu valla. Bnmde artk her aksam farkli gelio siddeti artio.bnde ozlemle bekliorum gelse artkCok iyi yapmissiniz canim. Buzlugunda hazir olsun, isine yarar dogumdan sonra. Bendede halsizlik cok var ama seninn gibi agrim yok maalesefartik dogsun istiyorum saglikla ama bakalim son 1 haftamiz kaldi
Gozun aydin seninde cnmAzRASILAM Canım 1 Aralık'ta spinal anestezi ile oğlumu kucağıma aldım. İsmi Sarp. Takvime eklersin teyzesi.
![]()
Rca ederim cnm o devamli olan yalanci . Hazirlik.
Gozun aydin cnm bzde seni merk edioduk.
Ewt saolsun annem elim kolum oldu valla. Bnmde artk her aksam farkli gelio siddeti artio.bnde ozlemle bekliorum gelse artk
Gozun aydin seninde cnm
Saol cnm beklioz 4 gozleCanım çok teşekkür ederim. Sağlıkla kavuş bebeğine sen de.