2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
arkadaşlar sakin olun herkeste her belirti olacak diye bir şey yok. Bana kalırsa doktora gitmek için acele etmeyin 6 haftalık falan olunca gidersiniz. Ben ikinci olursa dr gitmeyi düşünmüyorum epey bir süre . Akışına bırakın :emir_bebek:
Çok haklısın canım sakin olunmalı. Kızımda çok ewhamlıydım rabbim izin verirse devam ederse gebeliğim o kadar evham yapmicam. Gerçekten psikolojik olarak çok yorucu oluyor ve farkında olmadan etrafındakileride bunaltıyorsun ki bu en çok eşin oluyor o_O.
Tadını çıkartıcam bu kez allahın da izniyle :KK45:

çevremde ne kadar varsa hepsiyle konuştum hiç olmamış ama bazı insanların yerleşme kanaması geç döllenmesi falan oluyor her bünye bir olmadığı için yerleşme kanamasını beklemek doğru değil bence kanamam olsa daha çok korkarım ben mesela
Düşük kanaması çok kötü zaten o kendini belli ediyor rabbim kimseye yaşatmasın. Ama onun dışında ne olduğunu bilsen bile ürkütücü oluyor canım.

:KK51:
bende sıkıntım yok die gitmiyorum alttan baktırmam ben ya istemiyorum üstten de arkadaşlar 7ci hafta belli olur demişlerdi onu bekliyorum bakalım bu hafta bi kan testi daha yapim ben o zmn
Can'ım hayırlı olsun. Aslında senin kalp atışı belli olabilir. 6.hafta civarında başlıyor genelde.

Bide burda okuyorum alttan muayene ediyorlar falan :KK57: yanı bana biraz saçma geldi.. Belli ki riskli bir durum neden yapıyorlar anlamadım. Ne bar yanı 2 hafta sonra gel deseler? Şunca Zaman sabredilmiş 2 hafta daha mı sabredilmeyecek?

HOŞGELDİNNNN
biz henüz beklemedeyizz
hayırlı olsun
bat ne zamandı ? ne zaman öğrendin bebişi
Teşekkür ederim. geçen hafta perşembe günü öğrendim. Adetlerim düzensiz olduğu için batımı tam hesaplayamıyordum ama 29. günde durduk yerden test yaptım pozitif çıktı. Sonra da kan testi ile teyit ettik. Hamile arkadaşlara sormak istediğim bir şey var. Sizinde kasığınızda sürekli batma var mı? Ben sürekli yaşıyorum bunu. yanma tarzı bi ağrı?

Teşekkür ederim. geçen hafta perşembe günü öğrendim. Adetlerim düzensiz olduğu için batımı tam hesaplayamıyordum ama 29. günde durduk yerden test yaptım pozitif çıktı. Sonra da kan testi ile teyit ettik. Hamile arkadaşlara sormak istediğim bir şey var. Sizinde kasığınızda sürekli batma var mı? Ben sürekli yaşıyorum bunu. yanma tarzı bi ağrı?
Bende 3 gün oldu o ağrı hatta regl olucam sandım. Daha sonrasında geçti ama dikkat ediyorum ara ara hafif bi batma oluyor ama olup geçiyor canım.
İlk aylarda kasıklarda değişik ağrılar olabilir normal bu. Ama şiddetli sürekli ağrılar normal değildir.

flora_10 .!.:
Gerçekten mi hadi hayırlısı :21:
Ya bende öyle yerleşme kanı felan hiçbirşey olmadı benimde o aklıma takıldı :KK17:
Canim ben de anlamdim.oglen yine geldi çok az.yani adet mi olucam anlamadim.izin vermiyor esim .simdiye jadar testi alp yapmistim.akşama gelirken ben slirim dedi inşaallah alir.adet belirtilerim de var bugun fazkadan .ha oldu olacsk.

Ya korkutmak istemem tabi herkesin farkli ama benim sikintili bi gebelik oldugu icin cok bakildi atesim cok yuksek oldugu icin hep acillerdeydik ve her acile gittikce jinekologda kontrol ediyo malesef ondan sanirim
Anladım canim yinede başka şeylerde olabilirdi daha kötü hastalıklar oluyor ilaçla tedavisi olmayan

canım alttan mı baktılar peki? ordan bakınca görülüyor çünkü bildiğim kadarıyla

senin değerin baya yüksekmiş gerçei her hastanenin farlı değer aralıkları benimkide 257 ile 4cü haftayı gösteriyordu.

markasıı hatırlamıorum canım folik asit istedim oda verdi bütün arkadaşlarım hamile kalmadan al iç iç diodu ondan öğrenince içmeye başladım bende vitamin sonuçta ama omega için bilgim yok canım
Yok canim alttan bakarsak keseyi gorebiliriz ama suan zorlamaya gerek yok sen haftaya gel dedi

Kızlar mide bulantısı ve aşerme herkeste olan bir şey değil ve inşallah hiç birimizde olmaz çünkü hiç hoş bir durum değil. Hastanelere taşınan biri olarak söylüyorum. Gıda ve su tüketimi neredeyse sıfırlandığı gibi yiyip içemediğim için düşük tehlikem olmuştu. Özellikle düşük kiloda gebe kalanlar için sıkıntılı olabiliyor :110: 6-7. Haftalarda başlayıp duruma göre 12-18 hatta 20. Haftalara kadar sürebiliyor. 9 ay devam eden bile bar,Allah başa vermesin!
Ben çok geç Dr gitme taraftarı değilim açıkcası..inşallah kimsenin başına gelmez dış gebelik diye bir sıkıntı var. Büyük sorunlara neden olabiliyor Allah korusun.

Düşük kanaması çok kötü zaten o kendini belli ediyor rabbim kimseye yaşatmasın. Ama onun dışında ne olduğunu bilsen bile ürkütücü oluyor canım.

aminn canımm aminnn sağlıkla alalım kucaklarımızı inşaAllah
:KK51:
Can'ım hayırlı olsun. Aslında senin kalp atışı belli olabilir. 6.hafta civarında başlıyor genelde.

Bide burda okuyorum alttan muayene ediyorlar falan :KK57: yanı bana biraz saçma geldi.. Belli ki riskli bir durum neden yapıyorlar anlamadım. Ne bar yanı 2 hafta sonra gel deseler? Şunca Zaman sabredilmiş 2 hafta daha mı sabredilmeyecek?
teşekkür ederim canım Allah isteyen tüm kullarına nasip etsin inşaAllah benim 36cı günüm en azından bi 45 olsun diyorum çalışıyorum sürekli izin alamam ondan beklemedeyim :KK66: alttan muayene nedir ya ben acayip tırsıyorum yapamıyorum ya yapan çok kolay dio ama olmuyo arkadaş kasılıyorum geriliyorum :KK43:

Son düzenleme:
Bende 3 gün oldu o ağrı hatta regl olucam sandım. Daha sonrasında geçti ama dikkat ediyorum ara ara hafif bi batma oluyor ama olup geçiyor canım.
İlk aylarda kasıklarda değişik ağrılar olabilir normal bu. Ama şiddetli sürekli ağrılar normal değildir.
Bende aynı şekilde sol tarafta agri batma oluyor ayakta fazla kalınca daha çok hissediyorum

anatkh018 anatkh018 Can'ım benim 2. gebeliğim bu. Bir oğlum var. Sadece 2 kere alttan muayene oldum diyebilirim. İlkinde nişanım geldi gittim ebe açılmama baktı 2.sindede doğurmak üzereydim ebe direk doğuma aldı. Bu! Yanı keseyi görmek için alttan bakıyorlar,erken dönemde ama ben etrafımda hiç öyle bir şey ne yaptıran duydum ne de yapan Dr. Burda genelde 2 hafta sonra bi daha gel bi bakalım diyorlar.

anatkh018 anatkh018 Can'ım benim 2. gebeliğim bu. Bir oğlum var. Sadece 2 kere alttan muayene oldum diyebilirim. İlkinde nişanım geldi gittim ebe açılmama baktı 2.sindede doğurmak üzereydim ebe direk doğuma aldı. Bu! Yanı keseyi görmek için alttan bakıyorlar,erken dönemde ama ben etrafımda hiç öyle bir şey ne yaptıran duydum ne de yapan Dr. Burda genelde 2 hafta sonra bi daha gel bi bakalım diyorlar.
ikinci gebeliğin hayırlı olsun seninde canım sağlıkla gelsin inşaAllah ben doktora gittiğimde direk çatala yatırdı beni ben anlamadım yapamam yok dedim öyle indim bende çatalda :KK70:

Canim ben de anlamdim.oglen yine geldi çok az.yani adet mi olucam anlamadim.izin vermiyor esim .simdiye jadar testi alp yapmistim.akşama gelirken ben slirim dedi inşaallah alir.adet belirtilerim de var bugun fazkadan .ha oldu olacsk.
Ama normal değil bi var bi yok diğer aylarda yaşadınmı hiç böyle birşey ?
Eşin neden izin vermiyor beyler şu işlere karışmasalar ya. Benim köyde arkadaş gezmelerimi rafa kaldırdı bu sabah onlar gelsinler diyor kısıtlamalar başladı :KK12::KK12:

ikinci gebeliğin hayırlı olsun seninde canım sağlıkla gelsin inşaAllah ben doktora gittiğimde direk çatala yatırdı beni ben anlamadım yapamam yok dedim öyle indim bende çatalda :KK70:
Ay inanmıyorum! Çok iyi yapmışsın! Ben kendimden utanmıştım çatala çıktığımda :oops: Değişik bir şey yanı.. Of nedir biz bayanların başına gelenler :KK35:

Ama normal değil bi var bi yok diğer aylarda yaşadınmı hiç böyle birşey ?
Eşin neden izin vermiyor beyler şu işlere karışmasalar ya. Benim köyde arkadaş gezmelerimi rafa kaldırdı bu sabah onlar gelsinler diyor kısıtlamalar başladı :KK12::KK12:
ben de anşlamadım .simdi anladim msajnı .:)
bu olayı kızımda dsa yasamıştım aslında .lekelenmem oldu adetıme az kala uç gün sürdü.
normalde adetlerım olur .bakalım nedir anlamadım .erkekler bizim kadar meraklı değiller ki .gece uyuyamadım olacak mı olmıcak mı diye ...
dilek yazmıyor o naaptı acaba .reg oldu mu kı

X