Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım hepimizin kini bebis lerimi zi kucagimiza sağlık li bir şekilde alirizhayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
5 haftalik en son regl başlangıcına göre o şekilde ama ben hamile kaldığım günü biliyorum o şekilde hesaplayinca 3 haftalik oluyoHayırlı olsun Can'ım. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Hamilelik takviminde 5 haftalık gözüküyorsun ama?? Değişik olan ne? Ben anlamadım?
Sagol cvp verdigin icin canim benim 1 kasim sat ama yumurtlama 18 kasim gibi oldu takip yaptirmistim biraz daha yukselsin diye beklicem zaten 2000 leri en azindan bulsun diye benim bide rahmim ters cok net goremiyolar malesef korkuyorum yine vajinal bakarlar diye haftaya gdince yazarmisin seni takip edeyimCanım ben regl 2 gün sonra 579 olması rağmen gözükmedi ama değerlerin iyi yükseliyor dedi istersen bakalkm dedi ama gozukmez dedi gerçekten de goremedi haftaya randevu aldım birde vitamin verdi
Nerde oturuyosun hayirli olsun cnm bu aradaKızlar merhaba bende nasip olursa agustosta dogum yapacagım :) ankaradayim doktor arıyorum ilk hamileliğim cok tecrübesiz ve ilgisiz Bi kocaya sahibim bana yardımcı olursanız cok sevinirim
Pardon ankara yazmissin malesef ben ist dayimNerde oturuyosun hayirli olsun cnm bu arada
istanbul önerebileceğin neresi var pekiPardon ankara yazmissin malesef ben ist dayim
canım hevesini kırmak istemem ama benim şuana kadar öyle büyütülecek mide bulantım olmadı şiddetli baş ağrım dışında adet belirtilerini yaşadım ve ara ara yine yaşıyorum sağ kasıktan vuruyo
istanbul önerebileceğin neresi var peki
YOK CANIM neden hevesim kırılsın zaten bende çok umutlu değilim işte cmts yi bekliyorum adet olmak için
hayırlısı bakıcaz bakalım :):):)
benimde sol yum da batmalar ağrılar hiç geçmedi
birde leğen kemiğim e elektrik veriyorlar sankı bir garibim
canım benim önerebileceğim 2 doktor var
birisi medicalpark bahçelievler -ali ihsan gönenç
biriside bakırköyde kendi muayanehanesi var lale zeynep kanmaz
istersen fiyatlarını yazarım
merhaba,Kızlar merhaba bende nasip olursa agustosta dogum yapacagım :) ankaradayim doktor arıyorum ilk hamileliğim cok tecrübesiz ve ilgisiz Bi kocaya sahibim bana yardımcı olursanız cok sevinirim
Devlet hastanesi olarak suleymaniye ve taksim ilkyardim var ozel olarak ben suan bahat hastanesine gidiyorum sultangazideistanbul önerebileceğin neresi var peki
Vajina dan bakiyorlar zateb cnm bende korkuyorum ama doktorum çok iyi beni sakinlestrip ben hazır olunca bakıyor tabi ki de haber veririm cuma günü tekrar kan degerime baktircamSagol cvp verdigin icin canim benim 1 kasim sat ama yumurtlama 18 kasim gibi oldu takip yaptirmistim biraz daha yukselsin diye beklicem zaten 2000 leri en azindan bulsun diye benim bide rahmim ters cok net goremiyolar malesef korkuyorum yine vajinal bakarlar diye haftaya gdince yazarmisin seni takip edeyim
ben de baktıramıyorum ya korkuyorumVajina dan bakiyorlar zateb cnm bende korkuyorum ama doktorum çok iyi beni sakinlestrip ben hazır olunca bakıyor tabi ki de haber veririm cuma günü tekrar kan degerime baktircam
Vajina dan bakiyorlar zateb cnm bende korkuyorum ama doktorum çok iyi beni sakinlestrip ben hazır olunca bakıyor tabi ki de haber veririm cuma günü tekrar kan degerime baktircam
iyice korktum bak şimdi enfeksiyon kapma riski var mı ki?Canim benim 1 kaybim oldu kalp atislari duyulmadi alttan kontrol yuzumden idrar yollarim enfeksiyon kapti bobreklere sardi falan o yuzden bilmiyorum tabi rabbim herseyin herzaman hayirlisi olsun rabbim biliyor herseyi bizim boynumuz bukuk insallah zahmetsiz saglikli gebelikler geciririz bebegimden yana korkum yok ama drlar korkutuyo en iyisi bile
ben de baktıramıyorum ya korkuyorum
madem oraya kadar gittin baksaymış ya eline mi yapışırmış kii bu doktorlarda bi acayipp tekrar kantesti yapsam mı acaba bende 4 gün oldu yapalıSelamm.. Doktora gittim ama ultrasonda goremeyiz simdi dedi. Hesap yapti hcg degeri uzerinden ve persembe gel bakalim dedi. Bakalim artik persembeyi beklicez.
Benim dunki degerim 715,7 idi canım.
Canım bosyere bakar 1500 üzerinde kese gözüküyor o yüzden kan değerleri ile hmaileligini takip edin kanama veya başka birşey yoksa bende işte hastalık kapa cam diye korkuyorum en çok ta hijyeni nasıl sağlıyorlar bilmiyorummadem oraya kadar gittin baksaymış ya eline mi yapışırmış kii bu doktorlarda bi acayipp tekrar kantesti yapsam mı acaba bende 4 gün oldu yapalı
bende sıkıntım yok die gitmiyorum alttan baktırmam ben ya istemiyorum üstten de arkadaşlar 7ci hafta belli olur demişlerdi onu bekliyorum bakalım bu hafta bi kan testi daha yapim ben o zmnCanım bosyere bakar 1500 üzerinde kese gözüküyor o yüzden kan değerleri ile hmaileligini takip edin kanama veya başka birşey yoksa bende işte hastalık kapa cam diye korkuyorum en çok ta hijyeni nasıl sağlıyorlar bilmiyorum