- 13 Ekim 2015
- 625
- 298
- 41
Massallah allah bagislasin1 Aralık 2009 tarihinde test yapıp oğluma hamile kaldığımı öğrenmiştim.
1Aralık 2015 tarihinde test yaptım, oğlumun kardeşi kendini bana emanet etmiş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Massallah allah bagislasin1 Aralık 2009 tarihinde test yapıp oğluma hamile kaldığımı öğrenmiştim.
1Aralık 2015 tarihinde test yaptım, oğlumun kardeşi kendini bana emanet etmiş :)
Teşekkür ederim, umarım her şey yolunda gider hepimiz için. :)Massallah allah bagislasin
Amin insallah rabbim yar ve yardımcimiz olsunTeşekkür ederim, umarım her şey yolunda gider hepimiz için. :)
ne bagriyon bee tmm gitmedim bi yerecanım dur daha çok etken bak adetinden 9 gün geçince bile belli olmayan var sakin ol bakalım
KİMSE ADET OLMADAN BU TOPİKTEN ÇIKAMAAAAZZZZZZZZZ
tmm oyle olsun 2 gun daha durayim hpt ne ki?Çok teşekkür ederim EfervesaN, Allah hepimize nasip eder inşallah
Aynen benim adet 9 gün geçmişken bile HPT de silik gözüktü. Vazgeçmek yokkk
gecmis olsu canim Allah beterinden korusun bende kac aydir sagliksiz olacagina gec olsun vardir bi hayir diyorum.insallahbunlar son imtihanlarimizdir ve sagsalim bebegimize kavusuruz tez vakit bizdecanlarım tesleri negatif olanlar lütfen üzülmeyin herşeyde bir hayır vardır deyin ve umutla ilerleyin Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir inşallah.
şuana kadar sizinle paylaşmadığım birşeyi paylaşacağım. geçen sene hamile kaldım 4 aylık oldu büyüdü ultrasonda omurgası görünüyordu ve bilinmeyen bir sebeple aylık muayenede hareket etmiyordu. ağlamaya başladım çok.. 2 gün sonra içimden aldı doktor bebişi. bu psikolojiyi üzerinden atmak öyle zor ki kolay kolay hafızama getirmek istemediğim unutmak istediğim bir zaman dilimi hayatımda.
aradan 1 sene geçti tekrar çalışmalara başladık bu 4. denememiz. inanın sağlıklı, hayırlı ve zamanını hayırlısıyla doldurup gelen bir evlat diliyorum. olmayan aylar tabi ki üzüldüm ama hemen toparladım yaşadıklarımı düşünerek.
diyeceğim o ki olmuyorsa bir sebeptendir, hayırlısını hayırlı zamanda dileyin....
benimde bulaniyor ama benim midem hep oyle insallah seninki bebistendirAY KIZLARR YAAA BENİM ARA ARA MİDEM BULANIYOR ÇOK ALAKASIZ ANLARDA
HİÇ HAMİLELİĞİ DÜŞÜNMEZKEN
YA PSİKOLOJİK OLABİLİR Mİ
canim uzulme hayirlisi olsun ahh su idtar testleri yaniltti seniEvet kızlar benden de buraya kadar kanda baktırdım 0.1 cıktı yani tam negatif zaten aynı adet olacak gibiyim üzgünüm ama rabbim vermedi reglin 2. günü neyse olmadı siz sağlıkla alın kucağınıza
neyse yaa bekliyim bakalim ama olsa cikardi diyorum yinede Allah tan umut kesilmezCanım ya bi sakin ol dur testlere güvenme hala negatif gösteriyor benimde ama kanda çıktı allahdan ümit kesilmez birazdaha bekliyelim
aman birak isi gucu Bebisine firsat ver sen dinlen ki oda rahhatt rahhatt yerlessin annesiiAdet günüme ne gün war nede geçti tamda bugün temizlik yapcaktım korkumdan yapmadım kızım okulda ben 1.70 uzanmakta
oh beeekızlar çift çizgi var .öz önce yaptım test
ay ne hoş olmuş Allah tamamına erdirsin1 Aralık 2009 tarihinde test yapıp oğluma hamile kaldığımı öğrenmiştim.
Gözün aydın maşallahkızlar çift çizgi var .öz önce yaptım test
neeeeeeeeeee süper süper hadi inşallah bizim olmadı bari senin olsun canm cok sevindimkızlar çift çizgi var .öz önce yaptım test
Maşallah. Hayırlısıyla sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Çok sevindim Can'ım ya. Can'ım Dr gittiğinde bunu söylemelisin. Az da olsa bi kanama gördün,bilgisinin olması iyi olur diye düşündüm..kızlar çift çizgi var .öz önce yaptım test
Ay süper ya!! Maşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Çok güzel bir olay olmuş1 Aralık 2009 tarihinde test yapıp oğluma hamile kaldığımı öğrenmiştim.
Aynıyiz kuzum leke geldi sabah gerisi yok.yok.umutlandikca gelmiyo sanki adet. Normal periyodum perşembe olmalıydı 26.gun bugün bu arada o çift çizgiyi görmek ne büyük lütufmus.ilkinde anlayamamisim.simdi üzüldüm. Öğrenen herkesi cani gönülden tebrik ediyorum. Allah önce evlat sahibi olmayana sonra bize versinya hala regl olmadım umutt sarıyo hala beni belki kanda gec cıkar diye bari regl olsamda rahatlasam
Hoşgeldin canım kan testi yaptirdin miMerhabalar!
Bende araniza katilmaya Geldim
Bir yil bir ay denedik ve nihayet hamileyim.
Yasadigim hamilelik belirtileri neredeyse sifir.. Göguslerde hassasiyet disinda bir farklilik olmadi.
Cift cizgiye dek inanamamistim hatta.. Son gunlerde sivi akintim artti, renksiz ve kokusuz..
Sizlerle bu yolculukta heyecanimizi paylasacagimiz icin mutluyum, guzel dostuklar olusacagina inaniyorum..
büyük ihtimal bnmde öle olcak ben dedemin genlerini taşıorum dedemde ikiz sarışın renkli gözlü ikizide kız bende sarışın renkli gözlüyüm ve ikiz bebek bekliorum. rabbim isteyen herkese nasip etsinMaşallah. Hayırlısıyla sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsinler inşallah. Ne güzel ikizler komşumun ikizleri var 1 kız 1 oğlan. Çok sevimliler.
Merhaba cnm ikiz bekledigin kesinlesti mi kan tahlillerin nasildibüyük ihtimal bnmde öle olcak ben dedemin genlerini taşıorum dedemde ikiz sarışın renkli gözlü ikizide kız bende sarışın renkli gözlüyüm ve ikiz bebek bekliorum. rabbim isteyen herkese nasip etsin
evetkesin cnm iki günde 4kata yakın artıo 100 dü 390.5 oldu sonra 1522.95 oldu sonra 5939.50 oldu dün ultrasondada kesinleşti şimdi kalp atışlarını beklioruz inşlah onlarıda duyucazMerhaba cnm ikiz bekledigin kesinlesti mi kan tahlillerin nasildi
Hayirli olsun canim saglicakla kucagina alirsin insallah benim degerlerindeevetkesin cnm iki günde 4kata yakın artıo 100 dü 390.5 oldu sonra 1522.95 oldu sonra 5939.50 oldu dün ultrasondada kesinleşti şimdi kalp atışlarını beklioruz inşlah onlarıda duyucaz