2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
günaydın kızlar hamişler çoğalıyor galiba :)
benim bat a 4 gün var ( 05 aralık ) en son pazar gecesi gebelik testi yaptım negatifti
dün sabah ta ovulasyon yaptım o da negatifti ..
bugün ve dün akşam hiçbirşry yapmadım
ama cumartesi akşam a kadar adetim gelmezse pazar gündüz klinikte beta hcg baktırırm :):)

flora_10 flora_10 hayırlı olsun canım ,
sailorv sailorv senin de bebiş hayırlı olsun
SibelYC SibelYC canım sen ne zaman öğrendin bat ne zamandı ?
dilekkayra dilekkayra senin testte çıkalı bayağı olmuştu şimdi kesinleşmesi içinmi kanda baktırıyorsun canım ?

ay allahım en hayırlı şekilde bizde bu heyecanları yaşayalım inşallah.

Dun gece dayanamayip 14. Gun bir test daha yaptim yine nrgatif benim butaya kadarr yarin obur gun adetim gelir opuyorum ağustos annislrri Allah a emanet olun aranizda olmak guzeldi

canım dur daha çok etken bak adetinden 9 gün geçince bile belli olmayan var sakin ol bakalım

KİMSE ADET OLMADAN BU TOPİKTEN ÇIKAMAAAAZZZZZZZZZ En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Canm senin daha 5gunun var bekle bakalım derlenmiş inş bebis vardır

Canm benim 5dk içinde çıktı zaten 20dk sonra çıkan çizgiler doğru değil bende 2gun üst üste çizgi gordum silikti cumartesi yoktu pazar yaptm 2.çizgi vardı bende ki karışıklık buydu canm inş vardır biraz bekle
bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah ama bugün pembe bi şeyler geldi daha da var günüme ama hasta olcam heralde ilginç şeyler oluyor bu ay hayırlısı bakalyım

Yaaa ben ggünlerdir kk ya giremedim ya bu gece açıldı sayfa site bakımında diyodu. Giremedigim için test yapmakta sabrim arttı ama yorumları okuyunca yarın ilk işim test olacak :KK200:En Büyük KK bide burayı çok özledim :KK36:

sibel test yaptın mı güzelim haydi güzel haberlere hep beraber hayırlısıyla

Ay aynı beni anlattın! Bildiğin çöp! Bu hamileliğimde daha çok kilo alacam inşallah! Hep diyorum ama..korku sardı beni ilk günden. İlk gebeliğimde çok fena olmuştum. 49kg ile hamile kaldım 46kg düştüm hal böyle olunca düşük tehlikesi gündeme geldi...inşallah öyle kötü şeyler yaşamam. Bulantı falan fena şeyler vesselam!
Şimdi 48kg ile hamile kaldım bi gayret yiyorum ama bakalım.

herkesin derdi ayrı ben zaten kiloluyum hamilelikte de 30 kilo almıştım sonra gayretle verdim ama çok korkuyorum tekrar kilo almaktan :mad:

canlarım tesleri negatif olanlar lütfen üzülmeyin herşeyde bir hayır vardır deyin ve umutla ilerleyin Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir inşallah.

şuana kadar sizinle paylaşmadığım birşeyi paylaşacağım. geçen sene hamile kaldım 4 aylık oldu büyüdü ultrasonda omurgası görünüyordu ve bilinmeyen bir sebeple aylık muayenede hareket etmiyordu. ağlamaya başladım çok.. 2 gün sonra içimden aldı doktor bebişi. bu psikolojiyi üzerinden atmak öyle zor ki kolay kolay hafızama getirmek istemediğim unutmak istediğim bir zaman dilimi hayatımda.
aradan 1 sene geçti tekrar çalışmalara başladık bu 4. denememiz. inanın sağlıklı, hayırlı ve zamanını hayırlısıyla doldurup gelen bir evlat diliyorum. olmayan aylar tabi ki üzüldüm ama hemen toparladım yaşadıklarımı düşünerek.

diyeceğim o ki olmuyorsa bir sebeptendir, hayırlısını hayırlı zamanda dileyin....

canlarım tesleri negatif olanlar lütfen üzülmeyin herşeyde bir hayır vardır deyin ve umutla ilerleyin Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir inşallah.

şuana kadar sizinle paylaşmadığım birşeyi paylaşacağım. geçen sene hamile kaldım 4 aylık oldu büyüdü ultrasonda omurgası görünüyordu ve bilinmeyen bir sebeple aylık muayenede hareket etmiyordu. ağlamaya başladım çok.. 2 gün sonra içimden aldı doktor bebişi. bu psikolojiyi üzerinden atmak öyle zor ki kolay kolay hafızama getirmek istemediğim unutmak istediğim bir zaman dilimi hayatımda.
aradan 1 sene geçti tekrar çalışmalara başladık bu 4. denememiz. inanın sağlıklı hayırlı ve zamanını hayırlısıyla doldurup gelen bir evlat diliyorum. olmayan aylar tabi ki üzüldüm ama hemen toparladım yaşadıklarımı düşünerek.

diyeceğim o ki olmuyorsa bir sebeptendir, hayırlısını hayırlı zamanda dileyin....
çok geçmiş olsun ..
Kesinlikle arkadaşım haklısın
benim de hep dilimde ve yazılarımda da öyledir
rabbim bizlere en hayırlı şekilde yaşatsın bu heyecanları derim hep
ki bence de öyle her evlat ta hayır getirmez anne babasına
eğer hayırlı evlat olacaksa rabbim nasip etsin
ve dilerim ki bizden daha salih evlatlar olsunlar

aradan 1 sene geçti tekrar çalışmalara başladık bu 4. denememiz. inanın sağlıklı, hayırlı ve zamanını hayırlısıyla doldurup gelen bir evlat diliyorum. olmayan aylar tabi ki üzüldüm ama hemen toparladım yaşadıklarımı düşünerek.

çok geçmiş olsun. kolay değil gerçekten. hamile kalınca her şey bitmiyor. annem de 9 aylık ölü doğum yapmış. her şey insanlar için teslimiyet çok önemli. nasibi olan rızkı olan zamanında gelir Allahın izniyle

çok geçmiş olsun. kolay değil gerçekten. hamile kalınca her şey bitmiyor. annem de 9 aylık ölü doğum yapmış. her şey insanlar için teslimiyet çok önemli. nasibi olan rızkı olan zamanında gelir Allahın izniyle
bak annenin durumu daha da zormuş
kendimizden hep daha kötülere bakarak halimize şükretmeliyiz bende öyle yapmaya çalıştım herşey için şükrediyorum Rabbime sabrın sonu selamettir diyorum gün elbet aydınlanır hepimiz için inşallah Allah gözlümüzdekileri hayırlı etsin Amin

canım iş sıkıntılarım var o nedenle çocuğa falan da hevesim kalmadı :KK43:
hamile değilsem ertelicem bi süre.. hamile gibi hissetmiyom zaten hiç belirtim yok.. bat bu cumartesi bakalım
olursa sevinirim olmazsa çok üzülmem
hayırlısı olsun

bak annenin durumu daha da zormuş
kendimizden hep daha kötülere bakarak halimize şükretmeliyiz bende öyle yapmaya çalıştım herşey için şükrediyorum Rabbime sabrın sonu selamettir diyorum gün elbet aydınlanır hepimiz için inşallah Allah gözlümüzdekileri hayırlı etsin Amin

evet daha kötüsüne bakıp avunmak lazım

X