2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba hanimlar benimde
sat 30 ekim
15 kasimda lekenmem basladi 4 gun ara ara kahverengi leke geldi
18 kasim idrarda hayal cizgi gordum
19 kasim betam 85 cikti
23 kasim betam 800 cikti
25 kasim betam 2791 cikti alttan ufak kese gorundu
27 kasim betam 6068 cikti ve karindan keseyi gordukk
10 gun sonra kontrolum var. Bende agustos annesi olucam allahim izin verirse 2012 agustosunda kizimi kucagima almistim

Merhaba hanimlar benimde
sat 30 ekim
19 kasim betam 85 cikti
23 kasim betam 800 cikti
10 gun sonra kontrolum var. Bende agustos annesi olucam allahim izin verirse 2012 agustosunda kizimi kucagima almistim

Yani bugun bat mi senin ? Hayirli olsun beta çok yüksek geldi çoğul gebelik mi acaba

Merhaba hanimlar benimde
sat 30 ekim
19 kasim betam 85 cikti
23 kasim betam 800 cikti
allah kucağına almayı da nasip eylesin canm

Ya sancım var iki gündür belli belirsiz bi oluyor bi olmuyor sanki regl olucakmışım gibi yani onun dışında hiçbirşey yok. Testler de olumsuz, geçen ay 4 gün kala test yaptım yine reglime olumsuzdu inanmamıştım erken demiştim regl oldum. Şimdide diyorum ki yok birşey sanırım erken regl olucam.
Sende durumlar nasıl canım hiç belirtin varmı ne bilim nasıl hissediyorsun kendini..
bilmiyorum gülüm ağrılar azaldı .ama göğüslerim ağrıyor,bu da beni umutlandiriyor .

Merhaba hanimlar benimde
sat 30 ekim
19 kasim betam 85 cikti
23 kasim betam 800 cikti
bhgc bayağı yuksek çıkmış .hayırlı olsun .benim de aklıma çoğul gebelik geldi

ama gun gun iki katına çıkıyormuş değer ,senin düzenli artmış.belki erken dollenme olduğğu için bu kadar yuksek çıkmıştr .

Yani bugun bat mi senin ? Hayirli olsun beta çok yüksek geldi çoğul gebelik mi acaba
Batim 24 kasimdi canim bilmiyorum bugun tk kese gorduk. 10 gun sonra cagirdi . Hayirlisi allahtan allahim isteyene aratmasin hamile olanada saglicakla kavustutsun insallah

allah kucağına almayı da nasip eylesin canm
Saol canim hepimizin kini insallah

bhgc bayağı yuksek çıkmış .hayırlı olsun .benim de aklıma çoğul gebelik geldi
saol canim hayirlisi allahtan saglikli gelsinde tek ikiz farketmezz

Gunaydin kizlar. Ben test yaptim ama emin olamadim ilk kirmizi biraz daginik ikinci kirmizi cook silik.

Merhaba hanimlar benimde
sat 30 ekim
19 kasim betam 85 cikti
23 kasim betam 800 cikti
maşallah Allah tamamına erdirsin :21: çoğumuz 2. bebek için çabalıyoruz :KK48:

günaydın kızlar :KK24: bende aşırı bir mutsuzluk var sebepsiz :KK43: adet öncesi bazen böyle olurum hadi hayırlısı :KK69:

Ya ben bugün test yaptım 2.çizgi yok hamile degilmisin yoksa bu sıpa bana oyun mu yapıyor ya moralim 0

Bugün adet gecikmesinin 4. Günü
Test yaptim negatif. Ne oldugunu anlamiyorum gercekten bel agrim 1 bucuk haftadir var akintim cok fazla var adet olmadan önce akinti olmazdi hic daha doğrusu hic bir zaman bu kadar akinti olmamisti ama yok yok yok :KK43: hormanlarimda sorun mu oldu acaba

X