Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bu ay bende de yok galiba beklemedeyim senin kaç ay oldu isteyeligünaydın kızlarrrr..
ben haftasonu annemdeydim hiç kafa yormadm test falan :)
pazar akşam eve gelir gelmez gebelik testi yaptım negatif ..
sonra bu sabah da uyanında ovu testi yaptım o da negatif.
sanırım bende de bu ay birşey yok ...
bat a 5 gün kaldı ..
ama hissetmiyorum da bence olmıcak
hayırlısı olsun napalım ,,
yeni hamişleri kutluyorum
allah kavustursun sağlıkla diyorum
beklemeye devam ama hiç sanmıyorum
günaydın kızlarrrr..
ben haftasonu annemdeydim hiç kafa yormadm test falan :)
pazar akşam eve gelir gelmez gebelik testi yaptım negatif ..
sonra bu sabah da uyanında ovu testi yaptım o da negatif.
sanırım bende de bu ay birşey yok ...
bat a 5 gün kaldı ..
ama hissetmiyorum da bence olmıcak
hayırlısı olsun napalım ,,
yeni hamişleri kutluyorum
allah kavustursun sağlıkla diyorum
beklemeye devam ama hiç sanmıyorum
Çörek otu balı nasıl yapıyorsun canım özel bi kullanım şekli yada özel bi bal falan gerekiyor muCanim bende regl e 4 gun kala yaptim. Belki gec dollenmedir hic umudunu kaybetme. Bende bu ay cok umutsuzdum. Bal corek otu tarcin kullandim adetin 2. Gununden yumurtlamaya kadar. Yumurta takibine gittim adetin 11. Gunu 16 mm olan yumurtam adetin 13. Gunu gozukmedi doktor sonmus yada catlamis olabilir dedi. Zaten sonmus dediginde benim bu ay da umudum kalmamisti ama corek otu bal etki oldu sanirim yumurtai erken catlatti. Birde bu ay salavat i tefriciye duasini okumaya basladim hatta hala okuyorum. Ve belirti olarak sadece bel agrim vardi onu da belirti olarak saymadim cunku bende bel fitigi var:) allahim nasip etti cok sukur insallah sonuna kadar saglikla sihatle devam eder bebegim. Bu testi de simdi yaptim. Insallah adet olmazsin bu ay ve yanilirsin ama olursan saglik olsun ve corek otu bal karisimini tavsiye ederim.
Çörek otu balı nasıl yapıyorsun canım özel bi kullanım şekli yada özel bi bal falan gerekiyor mu
benim henüz daha yeni bu ay ilk diyebiliriz..Canim bu ay bende de yok galiba beklemedeyim senin kaç ay oldu isteyeli
Canim bende regl e 4 gun kala yaptim. Belki gec dollenmedir hic umudunu kaybetme. Bende bu ay cok umutsuzdum. Bal corek otu tarcin kullandim adetin 2. Gununden yumurtlamaya kadar. Yumurta takibine gittim adetin 11. Gunu 16 mm olan yumurtam adetin 13. Gunu gozukmedi doktor sonmus yada catlamis olabilir dedi. Zaten sonmus dediginde benim bu ay da umudum kalmamisti ama corek otu bal etki oldu sanirim yumurtai erken catlatti. Birde bu ay salavat i tefriciye duasini okumaya basladim hatta hala okuyorum. Ve belirti olarak sadece bel agrim vardi onu da belirti olarak saymadim cunku bende bel fitigi var:) allahim nasip etti cok sukur insallah sonuna kadar saglikla sihatle devam eder bebegim. Bu testi de simdi yaptim. Insallah adet olmazsin bu ay ve yanilirsin ama olursan saglik olsun ve corek otu bal karisimini tavsiye ederim.
Canim o zaman sıkma canını önümüzdeki ay olur inşallah, benim 13 aydır canımbenim henüz daha yeni bu ay ilk diyebiliriz..
ama sıkıntılar var aslında daha erken başlamalıydık..
1 yıldır zaten tam korunmadık
ama yumurtlama gününe denk getimedik ilişkiyi
denk gelirse de eşim korundu...
ilk defa bu ay başladık ama sanmıyorum
senin ne kadar olmuştu ???
Sağol canim bilgi için :)Canim organik kestane bali aldim. Kestane bali daha etkiliymis. Icine 1 yemek kasigi ogutulmus corek otu ve ve bi yemek kasigi tarcin koydum. Bu 200 gr bal icin. Sen istersen gunlukte yapabilirsin macun gibi olacak kivami. Sabah aksam ac karinla bi tatli kasigi yedim son 3 4 gun icine polen de koydum ole yedim. Ovu testleri ile takip ediyordum birde bu ay yumurta takibi yaptirmistim 13. Gun yumurtam usg de gozukmeyince 2 3 gun daha sadece sabah yedim sonra biraktim hatta kaldi bitmedi bile.
Hastalanmadiysan belki gebesindir canım :) belirtine güveniyorsan :)Günaydın kızlar bende dayanamyip 2 test yaptım 12. Ve 13. Gun aslinda bakmayacaktim ama goguslerim sisti ve acidilar ki ben hrp gebe kaldigimi goguslerimden anlarim ama negatifi gordum bu sefer goguslerim beni yaniltti maleseg
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne kadar güzel bir haber ...
ben bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım ..
o nedenle biraz daha insan olacakmış gibi düşünüyor
bende bir zaman senin karışımdan yaptım ama bende siyah kanama yapmıştı bırakmak zorunda kalmıştm ..
sana fayda ettiyse ne kadar güzel
evet aslında kimi hamile belirtisiz oluyor farketmyor
tabi rabbimizin hikmeti bu hiç belli olmaz
kısmet diyorum allahım hayırlısı ne ise onu versin
Yuvalanma tamamlanmadan bhcg salgilanmiyo ki canım kiminde 5 gun sürüyor kiminde 10 gunAdete 3 gub kaldı acaba erkenmi baktim ama olsa silikte olsa cikardi diye düşünüyorum
Doktor çatlamış dedikten sonra mı denediniz? Yoksa öncesindeki günlerde çalıştınız mı? Umudum yoktu deyince sadece yumurtlama sonrası denediğin için mi diye düşündüm de? Hayırlı olsun bebeğin canımCanim bende regl e 4 gun kala yaptim. Belki gec dollenmedir hic umudunu kaybetme. Bende bu ay cok umutsuzdum. Bal corek otu tarcin kullandim adetin 2. Gununden yumurtlamaya kadar. Yumurta takibine gittim adetin 11. Gunu 16 mm olan yumurtam adetin 13. Gunu gozukmedi doktor sonmus yada catlamis olabilir dedi. Zaten sonmus dediginde benim bu ay da umudum kalmamisti ama corek otu bal etki oldu sanirim yumurtai erken catlatti. Birde bu ay salavat i tefriciye duasini okumaya basladim hatta hala okuyorum. Ve belirti olarak sadece bel agrim vardi onu da belirti olarak saymadim cunku bende bel fitigi var:) allahim nasip etti cok sukur insallah sonuna kadar saglikla sihatle devam eder bebegim. Bu testi de simdi yaptim. Insallah adet olmazsin bu ay ve yanilirsin ama olursan saglik olsun ve corek otu bal karisimini tavsiye ederim.
Yok canim belirtilerime guvenmiyorum cunku gogus acim hafifledi o gunku gibi devam etseydi guvenirdim ama benim hicbir gebeligim idrarda erken belli olmadi o yuzden testede guvenmiyorum nasipHastalanmadiysan belki gebesindir canım :) belirtine güveniyorsan :)
Rabbim gönlüne göre versin :)Yok canim belirtilerime guvenmiyorum cunku gogus acim hafifledi o gunku gibi devam etseydi guvenirdim ama benim hicbir gebeligim idrarda erken belli olmadi o yuzden testede guvenmiyorum nasip
Insallah ondandir canim bekliyorum bakalimYuvalanma tamamlanmadan bhcg salgilanmiyo ki canım kiminde 5 gun sürüyor kiminde 10 gun
Doktor çatlamış dedikten sonra mı denediniz? Yoksa öncesindeki günlerde çalıştınız mı? Umudum yoktu deyince sadece yumurtlama sonrası denediğin için mi diye düşündüm de? Hayırlı olsun bebeğin canım