- 9 Şubat 2015
- 337
- 212
- 38
Regl geçsin 3unde kan testi veririm Obur hafta giderim canm şimdi gitsem 3hafta 2gunluk keseyi bile giremez 5haftalik olsun giderimhayırlı olsun cANIM ,.kendine ıyı bak .:) dr gitmeyi ne zaman düşünüyorsun
Bel agrisi bendede var goguslerde sizi arada olup geciyor oyle dolgunlasma falan yok ama cok sinirliyim sebebsiz yere herseye bagirip cagirasim geliyor hic boyle sinir olmazdi bende ilk defa böyle birsey yasiyorum gecen gece durduk yere agladim oyle uyuyabildim bu kullandigim hormon ilaclarina yoruyordum ben ama insallah seninki gibi bebistendir[/QUOTE][QUOlekkayra, post: 43780258, member: 659104"]Bel ağrısı hayatımda hiç belim agrimadi benim ara ara kasik ağrısı batması bide arada adet oluyormuş gibi ağrı akıntı bacak uyuşması ağrısı goguslerime bugün dokunamiyorum bile çok aciyo agriyo adete bir hafta kala başladı göğüs hassasiyeti ondan önce sızı şeklindeydi bide bolca sınır herseye ağladım belirtiler bunlar canm biraz isim var müsait olunca gelcem konusuruz
İnş canm bende yazdığım şeyler daha önce hiç olmadı 6aydir ugrasiyorum ilk kez bu belirtiler oldu inş vardır bebisim canm sıkma canini
Amin canm sagolçok sevindim Allah tamamına erdirsin