2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
hayırlı olsun cANIM ,.kendine ıyı bak .:) dr gitmeyi ne zaman düşünüyorsun
Regl geçsin 3unde kan testi veririm Obur hafta giderim canm şimdi gitsem 3hafta 2gunluk keseyi bile giremez 5haftalik olsun giderim

[QUOlekkayra, post: 43780258, member: 659104"]Bel ağrısı hayatımda hiç belim agrimadi benim ara ara kasik ağrısı batması bide arada adet oluyormuş gibi ağrı akıntı bacak uyuşması ağrısı goguslerime bugün dokunamiyorum bile çok aciyo agriyo adete bir hafta kala başladı göğüs hassasiyeti ondan önce sızı şeklindeydi bide bolca sınır herseye ağladım belirtiler bunlar canm biraz isim var müsait olunca gelcem konusuruz
Bel agrisi bendede var goguslerde sizi arada olup geciyor oyle dolgunlasma falan yok ama cok sinirliyim sebebsiz yere herseye bagirip cagirasim geliyor hic boyle sinir olmazdi bende ilk defa böyle birsey yasiyorum gecen gece durduk yere agladim oyle uyuyabildim bu kullandigim hormon ilaclarina yoruyordum ben ama insallah seninki gibi bebistendir[/QUOTE]
İnş canm bende yazdığım şeyler daha önce hiç olmadı 6aydir ugrasiyorum ilk kez bu belirtiler oldu inş vardır bebisim canm sıkma canini
çok sevindim Allah tamamına erdirsin :KK9:
Amin canm sagol

Regl geçsin 3unde kan testi veririm Obur hafta giderim canm şimdi gitsem 3hafta 2gunluk keseyi bile giremez 5haftalik olsun giderim

Dilekcim ben geçen hafta gittim, senin gibi 4 hafta dolmamıştı daha, 2 hafta sonra gel dedi. Daha kese görünmeyeceği için bir şey yapamıyorlar.En iyisi 5-6. haftaları beklemek zaten.

Ama çok seviniyorum rabbim hepinizin gönlüne göre verir inşallah. Bebekleriniz sizinle 40 hafta kalıp sonra kucağınızı sonra yuvanızı ısıtır inşallah..
Belli olanları okuyuňca mutlu oluyorum benimkini unutuyorum yarında mutlu haberler alırız inşallah bekleyen arkadaşlardan.

Allahım sana da nasip etsin canım benim...

Dilekcim ben geçen hafta gittim, senin gibi 4 hafta dolmamıştı daha, 2 hafta sonra gel dedi. Daha kese görünmeyeceği için bir şey yapamıyorlar.En iyisi 5-6. haftaları beklemek zaten.

Allahım sana da nasip etsin canım benim...

Yanlış hatırlamıyorum 5+3 de oğlumun kalp atışı vardı bende öyle giderim sanirim

Kızlaarr sabahki yaptığım teste baktım sabah birşey yoktu negatifti ama şimdi incecik bir çizgi var olabilir mi sizce yaaa

Bu ay erken adet olacağım sanırım daha 5 günüm var ama belim agriyor ve kasiklarimda dolgunluk başladı:KK43: sanki adet olacakmisim gibi:KK61:

Miami bende öyle hissediyorum erken regl olucam galiba :KK43:

Miami bende öyle hissediyorum erken regl olucam galiba :KK43:

X