2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Minik kuzucuklar ya :) masallah hepsine :) şükür cnm yokmuş bişey. Demek anne diyor İpek hanim maşallah ona :) darısı başımıza

Canım üzülme bunların çaresi var şükür Rabbim dermansız dert vermesin. Miniğin bi an önce şifa bulsun. Güçlü ol annesi. Senin pozitif enerjin ona da geçsin inşallah.

Yok canım efe benim oğlanın adı :)

bebegim 7.ci ayina girdi 6 bitti kemik suyu veriyirom erken mi sizce veren var mi bebegine

Canım biıgaia da barsak florasında bulunan yararlı bakteriler var. Bu bakterilerin prebiyotik etkisi var. Kabızlığı için vermiştir yani. Biogaia doğal olduğu için kullanmakta çekinme bence

Çok geçmişler olsun. Allah yardımcın olsun. Oğlum 3 ay içinde 2.kez bronşit oldu. Alerjik bünyenin karşılaştığı klasik tablo. Yanık şeklindeki pişikte büyük olasılıkla alerjidendir ek gıda alıyorsa takip etmelisin almıyorsa yediklerine dikkat etmelisin. Evde hastalığının hızlı ilerlemesine neden olan yani bünyesini düşüren bir allerjen var. Bu halı perde deterjan vb olabilir. Kokular ve ev tozu tetikleyici olabilir.
Dr size şuna ya da buna alerjisi var diyemez malesef neye alerjisi olduğunu siz deneme yanılmayla bulacaksınız. Ya da test yaptıracaksınız. Alerjik çocuk zor üssü zor. Seni çok iyi anlıyorum. 2.alerjik çocuğumu büyütüyorum
Buna da şükür. Çok şükür hep şükür ❤

Benim kızımda dört ay gaZlıydı canım bioga çok iyi ama saati saatine kullanman gerekli arkadaşın dediği gibi bakteri aslında bagırsaklardaki baloncukları hareket ettiriyor. Bir de tavsiyem kimyon olacak her yemekte kimyon kullan canım bebeğinede suda demle suyundan ver rabbim şifa versin kolik bebek çok zorrr

Merhaba kızlar hatırlarmısınız bilmem önceden bende mesaj yazardım bu sayfaya hamileydim ismim de emremelek1234 dü ama hesabı kapatmak zorunda kaldım şimdi tekrar açtım sizlerle çok fazla konuşmadım hamileliğin 3. Ayına kadar yazdım ama hep takip ettim sizleri her akşam baktım sayfaya şimdi tekrar yazıyorum inşallah hatırlarsınız ya

Merhaba kızlar hatırlarmısınız bilmem önceden bende mesaj yazardım bu sayfaya hamileydim ismim de emremelek1234 dü ama hesabı kapatmak zorunda kaldım şimdi tekrar açtım sizlerle çok fazla konuşmadım hamileliğin 3. Ayına kadar yazdım ama hep takip ettim sizleri her akşam baktım sayfaya şimdi tekrar yazıyorum inşallah hatırlarsınız ya

Canım biıgaia da barsak florasında bulunan yararlı bakteriler var. Bu bakterilerin prebiyotik etkisi var. Kabızlığı için vermiştir yani. Biogaia doğal olduğu için kullanmakta çekinme bence

Sağ ol canim icim rahatladi kullanicam mutlaka esim bugun alacak :)

Ilk 4 ay bizde neler cektik cnm aksam 6dan 10a kadar ağlama krizleri ah ah şükür şimdi onlar yok tek sorun gece uykusunda sürekli ikinip ayaklarini havaya kaldırıp birakip kendini uyandirmasi insallah bu da geçecek rabbim bizlere güç kuvvet versin yeterki :)

B Began bende isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…