Kızlar uğrayamıyorum ne zamandır,alıntıları okudum ama cevap veremedim.Herkese çok geçmiş olsun,allahım bebelere bol sağlık versin. Bende paronayaya döndüm,bir gece Alp üzerini açmış sabahına çok kustu demiştim ya. O sonra geçti hastalık yapmadı. Dün hoplayıp zıplarken yediği ne varsa yine kusmuş,hiç mamada almamış. Bİraz garip bu ara,havalardan mı etkileniyor acaba,osu öyle busu böyle acaba ne avr,kötü birşey mi var diye düşünmekten insan manyaklaşıyor. Offf gerçekten çok zor.
O diş öyle görünüyor,sıralanıyor,ama çıkmasına daha vardır. Bu arada önce alt dişlerin çıkması lazım,vucut standardına göre,Takip et bakalım,diş o şekilde patlarsa normal olmayan bir durum olur,doktora göstermende fayda var. Diş damağın bittiği yerde patlıyor.Bizimki 2 tane çıkardı ondan kesin bişey diyebiliyorum.
Canım benim,çok çok geçmiş olsun,inş basit birşeydir,büyük bir şey değildir. Kendini sakin tut,abuk subuk şeyler gelmesin aklına, dua et,umarım şifasını bulur kuzucuğum benim.
Ek gıdaya geçtiğimiz için öyle canım,ilk etapta muhakkak kabızlık yaşayacaklar,ilk doğdukları gün yaşadığımız gaz sancılarının bir farklı versiyonunu yine yaşayacağız. @yapraq Offf şu mukus beni deli ediyor, 6. aylık kontrole gittiydik.Doktor peynir vermeye başla bakalım tepki vermeye devam edecek mi dedi? Güvendim verdim.3. gün sonunda, bol mukuslu bir kaka ve dırtında dama gibi döküntü ortaya tekrar çıktı. Offffffffff,herşey sütlü ben bu çocuğa ne yediricem ama yaaaaaa. Çok ama çok sinirim bozuldu. Ek gıda ise tam bir facia zaten,hala 3 gün kuralı ile tüm sebzeleri denemedieyiz. Bu peynir yediğinden sonra ciddi bir gaz problemide yaşadık. Sanrım 1 yaşına kadar daha denememem lazım. Çok zor ya.
yapraq