2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Uzun zamandir boylesine zor bir gece yasamamistim Elif yarim saatte bir aglayarak uyandi memeyi de almiyor sakinlesmiyor da cok zor bir geceydi
Ay canim, gecmis olsun
Atak donemi olsunda baska birsey olmasin
Dun demir ilacini mi verdin, o da yapmis olabilir, bizim kizida boylr huzursuz etmisti
Insallab gun icinde rahatolur, uyur, sende dinlenebilirsin

ne derdi var kim bilir annesi. 25. haftadasınız değim mi atak mı geçiriyor acaba prenses. ALLAH ONA ŞİFA SANA SABIR SÜKUNET VERSİN

Dogum tarihine gore 25 oluyor sanirim cnm ama beklenen tarihe gore daha 23. haftadayiz aynen ya onlar icin de cok zor bizim içinde. Kuzular dertlerini anlatamiyor ki dolayisiyla bizde anlayamiyoruz

Ay canim, gecmis olsun
Atak donemi olsunda baska birsey olmasin
Dun demir ilacini mi verdin, o da yapmis olabilir, bizim kizida boylr huzursuz etmisti
Insallab gun icinde rahatolur, uyur, sende dinlenebilirsin

Aynen cnm demis ilacini verdim bilmiyorum ki insallah düzelir kuzum cok zor böyle derdini anlamamak

Canım Allah kolaylık versin. Senin kız bana nedense nymeria-burcu nun Alp'ini hatırlatıyor. Diyet yapıyo musun hala?

Yapmaya çalışıyorum cnm. Cikolata ve süt ürünleri tuketmiyorum ama yumurta yemistim dun o mu yapti anlamadim bugün yemiycem bakalim bu diyet acayip zor ya yiyecek bisey kalmiyor ki geriye aynen cnm benziyor Alp le benim kızın davranislari

Günaydın arkadaşlar. ZİNCO Şurubunun kullanımı Hakkı'nda bilgisi olan var mı acaba. Dr verdi. Kullanım şeklini sistemlerine girmiş ama kütünün içinde pipet ve ölçek var. Eczacı da sabah yarım tok yazmış ama reçetede 6-12 ay için 1.5 ml pipetle yazıyor. Yardım lütfen

Çok üzgünüm kızlar. Yavrucuğumu sabah 5 de acile götürdük. Bronşit, idrar yolu enfeksiyonu, gaz, yanık gibi pişik, üşütme hepsini bir arada yaşıyor yavrum. 2 gündür 5 saat ancak uyumuştu. Sabah götürecektik çok ağladı acile gittik. Zaten dr U değiştirecektim. Allahım sıcacık evde Nasıl üşütürüm yavrumu. Temizliğine o kadar da dikkat ediyorum ki Nasıl enfeksiyon ederim bebeğim seni ;( Bronşit geçiyor mu ki ilaçlarla Birde şuna alerjisi var demedi ama alerjik bir bünyesi var dedi bi öksürükten boğulup uyandı bebeğim bi karnındaki sancıdan, gazdan, pişikten. Oooooffff Allahım bakamıyormuyum ben şuncağazıma. Nasıl da üzerine titriyorum aslında. İşleri bile bırakıyorum. Önceliğim hep minik bebeğim. 2 gündür 4 saat uykuylayım ama o şu an uykuda ve her an tıkanır bişey olur korkusuyla uyumuyorum bile. Allahım sen kuzucuklarımıza sağlık bize de güç kuvvet ver

Son düzenleme:
Canım üzülme lütfen. Ona en iyi bakabilecek olan sensin. Bende harap ediyorum kendimi benimkinde de idrar yolu enfeksiyonu var. Geçecek İnşaAllah. Her sabah iğne vurduruyorum. 1gr hemde. İçim gidiyor. Ama iyileşecekler. Bronşitte iyileşir tabi ki. Güçlü olmalısın. Onun sana ihtiyacı var.

Canimm lutfen öyle düşünme bebek bunlar tabi ki hasta da olacaklar hasta oldukca guclenecekler. Sen onun annesisin senden daha iyi kim bakabilir ki? Lutfen kendine gel bir an önce. Daha ne günlerini gorucez kim bilir rabbim yokluklariyla sinamasin. Çok şükür bugunlerimize... Baksana millet 2-3 cocuk yapiyor demekki bu zor gunler unutuluyor. Biz de unutacagiz hepsi guzel bir ani olarak kalacak hafizamizda. Kendini boşuna perisan etme canım. Rabbim minige de sifa versin bol bol emzir senin sütun sifa olsun cabucak iyilessin insallah

Kizlar doktora gittik. Gece sık kalkmasini normal buldu bu aylarda ayrilik kaygısı baslar dedi calisiyormusun falan dedi. Bu ayrilik kaygisini bende hissetmistim dun mesela esim odada salliyordu uyusun diye cok agladi ben gittim beni görünce sustu falan. Kaka olayina da karnina bakti kesinlikle masum bir kabizlik süt çocuklarında o kadar normal ki dedi. Ac karnina zeytinyagi verebilirsin hergun dedi. Onun dışında biogaia damla verdi kullanabilirsiniz diye ama o benim bildigim gaz damlasi degil mi 6 aylik bebekte hala kullanmak gerekir mi ki? Cok kararsiz kaldim kullanip kullanmamakta

mavidenizbebegim o kadar alakasız ki iyi bakmakla.
İyi bakmazsan daha çok hasta olabilir tabii ama ne kadar iyi bakarsan bak yine de hasta olacaklar.
İnsan çok sorguluyor kendini, cok yıpratıyor ama tamamen zarar.
Kendine kızacak bir durum yokken boşuna yıpratmış oluyorsun.
O öksürük krizleri çok zor ömrümden ömür gidiyordu, ama geçiyor.
Çok üstüste gelmiş sizin.
Doğru tedaviyle hemen toparlayacak inşallah kuzun.
Allah şifa versin.

kaftankef nasıl oldu kızın?
İyiye gidiyor değil mi?
Kızın dedim ama umarım doğru hatırlamışımdır.

@yapayalniz1
Gaz ilacı değil aslında tam olarak, bağırsak düzenleyici.
Biz gaz için kullandık ise yaramadı, kakada yarayabilir asıl amaç o çünkü.
Bir de faydası olmayacaksa da zararı yok sonuçta, probiyotik.
Ayrılık kaygısı nedeniyle uyanmayı ben de duymuştum ama ben geçeceğinden emin değilim
Ayyy etiketleyemedim neyse okursun zaten.

Son düzenleme:
Canim cok gecmis olsun
Bebisine en iyi bakacak olan sensin
Bu dunyada kimse senin gibi bakamaz ona
Senin sutunde sifa ona
Uzme kendini bu kadar
Biz sadece bakiyoruz bebeklerimize, onlar Allaha emanet, Allah koruyor onlari, icini ferah tut, bunlar gecici, yilratma kendini, sen her daim bebisine lazimsin

Aaa super o zaman aldirayim esime. Ben gaz ilaci biliyordum insallah faydasi olur kuzuma :) insallah gecer cnm ya bazi bebekler daha hassas oluyor malesef. Zaten bir kaç gündür salonda yalniz birakamiyorum. Aglama krizine giriyor beni gorunce susuyor. Senin bebis nasil uyku nobetine devam mi gunduzleri :)

Öncelikle geçmiş olsun canım. Ev çok sıcak ise üşütmesi normal. Ev sıcaklığı ideal 20 23 derece olmalı. Terleyince çok kolay soğuk alıyorlar. Bir de sen ne kadar giyiyorsan onu da öyle giydir.

Ayrıca sen gayet iyi bir annesin. Bebekler elbette hasta olacaklar. Pişik için altını açıp biraz havalandirabilirsin. Sana yardımcı olacak birisi yok mu? O biraz baksa da sende dinlensen. Senin zinde olman da çok önemli bebeğin için.

Geçen gün sinir krizine ramak kaldı, eşime al çocuğu ben bi yalnız kalayım birimize bi şey yapıcam şimdi dedim :)
Uykusu geliyor, esneye esneye yoruluyor da uyumuyor.
Yani uyutmak için uğraştığım süre uyuduğu süreden kat kat fazla :)
O gün de 1 saat uyutayım diye uğraşıp 20 dakikada uyanınca cinnet geçiricem sandım.
Neyse geçti gitti iyiyim :)
Bugün de uyku günü sanırım maşallah uyuyor bakalım.
Ama uykusu gelince en az 1 saat mızmızlanıp ağlayıp duruyor ya, uyumuyor.

Masallah cnm bizimkide uyumadan once uykuya baya direniyor agliyor sanki zorla uyutuyoruz :) normal cnm artik yorgunluk insanda fazlaca sinir yapiyor. Bizimkinin hala ayni uyuyor 30.dk da ayakta :) insallah senin kuzu uzun uyumaya devam eder sen de dinlenirsin

Çok şükür canım. Evet daha iyi elhamdülillah. Kız evet canım. İpek. Adı gibi İpek hem de :) yüzüne gözüne kan geldi meleğimin canlandı şükür. Yarın kontrol var bakalım. O zaman belli olacak esas. İnşaAllah hayırlı haber alırız.

Y yapayalniz1 canım bak iyiymiş elif. Su aralar kabız öyle normal ki.. Tecrübe ettiğim için diyorum. Alışacaklar merak etme. Gün kurusunu haşlayınca blenderdan geçirip sonra süzüp verdiğimde daha faydalı olmuştu aklında bulunsun. Bazı bebekler annelerine daha düşkün oluyorlar zaten. Bknz İpek kaygılanıyorlar mıymış bir de minikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…