- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Sabah olsunnnn
Bizde haberler iyiye gidiyor. Hamdolsun. Ultrason bekliyoruz.
gönderdim canım. silmeyi unutma e mi? :)Sağ ol canim icim rahatladi kullanicam mutlaka esim bugun alacak :)
Ilk 4 ay bizde neler cektik cnm aksam 6dan 10a kadar ağlama krizleri ah ahşükür şimdi onlar yok tek sorun gece uykusunda sürekli ikinip ayaklarini havaya kaldırıp birakip kendini uyandirmasi insallah bu da geçecek rabbim bizlere güç kuvvet versin yeterki :)
B Began bende isterim :)
Canım hani demiştin ya ikinci çocuğum birinciden daha alerjik diye. Birincinin neye alerjisi vardı ikincinin nelere alerjileri var. Vallahi ikinci çocuğu yapmaya korkuyorumÇok geçmişler olsun. Allah yardımcın olsun. Oğlum 3 ay içinde 2.kez bronşit oldu. Alerjik bünyenin karşılaştığı klasik tablo. Yanık şeklindeki pişikte büyük olasılıkla alerjidendirek gıda alıyorsa takip etmelisin almıyorsa yediklerine dikkat etmelisin. Evde hastalığının hızlı ilerlemesine neden olan yani bünyesini düşüren bir allerjen var. Bu halı perde deterjan vb olabilir. Kokular ve ev tozu tetikleyici olabilir.
Dr size şuna ya da buna alerjisi var diyemez malesefneye alerjisi olduğunu siz deneme yanılmayla bulacaksınız. Ya da test yaptıracaksınız. Alerjik çocuk zor üssü zor. Seni çok iyi anlıyorum. 2.alerjik çocuğumu büyütüyorum
Buna da şükür. Çok şükür hep şükür ❤
Bende istesem :) sitedeki tum bebekleri merak ediyorum kuzulari :)gönderdim canım. silmeyi unutma e mi? :)
Canim kaka sorununu okudum. Bizde ek gidaya gectigimizden beri cok kotuyuz. Resmen taş gibi yapiyor ağlaya ağlaya. Papatya cayi icirince azar azar olsada yapiyor. Onun ise yaradigini düşünüyorum. Yarin doktora goturcem ne diyecek bakalimOhh süper canım çok şükür :)
Bende isterim ama bir minik kuzu benim başım kel migönderdim canım. silmeyi unutma e mi? :)
Canım Allah kolaylık versin büyük ihtimal dişten. Kehribar kolye mi denesen herkes işe yaradı diyor. Bi de dua edin canım. Kızımla evden çıkmıyoruz normalde görüpte nazar değdirecek kimse yok zaten ama okuduğum zaman öyle bi esneme geliyo ki belki de babanın annenin nazarı değiyo. 7şer defa ayetel kürsi,inşirah,nas,felak,ihlas,fatiha oku yavruna tamamen geçmez belki ama rahatlar biraz.Kızlar benim gibi olan var mı allah aşkına teselli verin. Gündüzleri sadece mememde veya kanguruda evde saatlerce gezinve uyuyan bebeğim var. 3 gecedir nirvanaya ulaştık uykusuzlukta. Gece 10 dk da 1 kalktı, sürekli etini koparırcasına ağlıyor memede kendini atıyor ,kulağını çekiyor dişleri iyice kabardı. Diş diyıruz ama kaç hafta oldu.bakın şu an saat kaç sadece 30 dk mememde uyudu. Dün tansiyonum düştü yatağa yığıldım bebek beni istiyor deli gibi ağlıyor halsizlikten kolumu kaldırıp ilgilenemiyorum.kimsede durmuyor. Normalde çokta aktif,sosyal,güleç bi bebek ama buaralar raydan çıktı. Beşiğinde uyuyan bebekleri nasıl yola getirdiniz valla aklım almıyoremzik,biberon kesinlikle almıyor. Beşikte uyku eğitimi vereyim alışsın diyorum gülüyor oyun sanıyor. Pışpış,patpat hiç olmuyor. Yatır kaldır oluyordu şimdi oda olmuyor. Eşimle cinsel ilişkiye bile giremedim düşünün bu durumda olan var mı ya adet olamadım bi yandan. Sinirlerim alt üst olmuş durumda. 6 nisan da işe bailucam nasıl olcak düşündükçe ağlıyorum instagramda birini buşdum uyku eğitimi için kimbilir kaç paradır uyumadığı için kilosuda az allah ım sağlık ve en önemlisi akıl sağlığı versin uykysuzluktan delircem. Zaten doğdugundan beri çok zot bebekti. O zamanları mumla arıyoruö
öğlen okudum canım bende nazar mı değdirdim diyorum herseyden nem kağıyorumCanım Allah kolaylık versin büyük ihtimal dişten. Kehribar kolye mi denesen herkes işe yaradı diyor. Bi de dua edin canım. Kızımla evden çıkmıyoruz normalde görüpte nazar değdirecek kimse yok zaten ama okuduğum zaman öyle bi esneme geliyo ki belki de babanın annenin nazarı değiyo. 7şer defa ayetel kürsi,inşirah,nas,felak,ihlas,fatiha oku yavruna tamamen geçmez belki ama rahatlar biraz.
Bizde haberler iyiye gidiyor. Hamdolsun. Ultrason bekliyoruz.
Bizimki ferrumla alakaliAhh ben de cok dua ettim sabah olsun diye gece sürekli aglayarak uyandik memede almadi bir ara sinir krizi gecirecektimçok zordu iki gecedir böyle. Bakalim bu durum ne zaman bitecek ferrumla alakali degilmis cnm dun vermemistim. Sare kuzusu da mi kötüydü
Allah kolaylik.verdin canimKızlar benim gibi olan var mı allah aşkına teselli verin. Gündüzleri sadece mememde veya kanguruda evde saatlerce gezinve uyuyan bebeğim var. 3 gecedir nirvanaya ulaştık uykusuzlukta. Gece 10 dk da 1 kalktı, sürekli etini koparırcasına ağlıyor memede kendini atıyor ,kulağını çekiyor dişleri iyice kabardı. Diş diyıruz ama kaç hafta oldu.bakın şu an saat kaç sadece 30 dk mememde uyudu. Dün tansiyonum düştü yatağa yığıldım bebek beni istiyor deli gibi ağlıyor halsizlikten kolumu kaldırıp ilgilenemiyorum.kimsede durmuyor. Normalde çokta aktif,sosyal,güleç bi bebek ama buaralar raydan çıktı. Beşiğinde uyuyan bebekleri nasıl yola getirdiniz valla aklım almıyoremzik,biberon kesinlikle almıyor. Beşikte uyku eğitimi vereyim alışsın diyorum gülüyor oyun sanıyor. Pışpış,patpat hiç olmuyor. Yatır kaldır oluyordu şimdi oda olmuyor. Eşimle cinsel ilişkiye bile giremedim düşünün bu durumda olan var mı ya adet olamadım bi yandan. Sinirlerim alt üst olmuş durumda. 6 nisan da işe bailucam nasıl olcak düşündükçe ağlıyorum instagramda birini buşdum uyku eğitimi için kimbilir kaç paradır uyumadığı için kilosuda az allah ım sağlık ve en önemlisi akıl sağlığı versin uykysuzluktan delircem. Zaten doğdugundan beri çok zot bebekti. O zamanları mumla arıyoruö
tamam göndereyim :)Bende istesem :) sitedeki tum bebekleri merak ediyorum kuzulari :)
tamam canım :)Bende isterim ama bir minik kuzu benim başım kel mi
Size mesaj atmak istiyorum ama atamıyorum özelden görüşebilir miyiz acabaCanım geçmiş olsun inşallah düzelcek dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?