2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ahh ben de cok dua ettim sabah olsun diye gece sürekli aglayarak uyandik memede almadi bir ara sinir krizi gecirecektim çok zordu iki gecedir böyle. Bakalim bu durum ne zaman bitecek ferrumla alakali degilmis cnm dun vermemistim. Sare kuzusu da mi kötüydü

gönderdim canım. silmeyi unutma e mi? :)

Canım hani demiştin ya ikinci çocuğum birinciden daha alerjik diye. Birincinin neye alerjisi vardı ikincinin nelere alerjileri var. Vallahi ikinci çocuğu yapmaya korkuyorum

Yaa bu bebeklere ne oluyor kizlar. Bizde cok kötü gece geçirdik. Emiyor uyuduu diye yatiriyorum. 10 dk sonra kalkiyor. Beynim yandi uykusuzluktan. Kucukken dahs iyiydi sanki uykularimiz. Uzayacak diye beklerken kisaliyor resmen

Doktorum blw yapalim sebzelere demisti gecen ay 6 ayi doldurunca ama biraz tedirginim. Kitaplarini alamadim bir turlu yarin cikinca almayi planlıyorum. Hangi kitaplari okumak lazim kizlar.

Kızlar benim gibi olan var mı allah aşkına teselli verin. Gündüzleri sadece mememde veya kanguruda evde saatlerce gezinve uyuyan bebeğim var. 3 gecedir nirvanaya ulaştık uykusuzlukta. Gece 10 dk da 1 kalktı, sürekli etini koparırcasına ağlıyor memede kendini atıyor ,kulağını çekiyor dişleri iyice kabardı. Diş diyıruz ama kaç hafta oldu.bakın şu an saat kaç sadece 30 dk mememde uyudu. Dün tansiyonum düştü yatağa yığıldım bebek beni istiyor deli gibi ağlıyor halsizlikten kolumu kaldırıp ilgilenemiyorum.kimsede durmuyor. Normalde çokta aktif,sosyal,güleç bi bebek ama buaralar raydan çıktı. Beşiğinde uyuyan bebekleri nasıl yola getirdiniz valla aklım almıyor emzik,biberon kesinlikle almıyor. Beşikte uyku eğitimi vereyim alışsın diyorum gülüyor oyun sanıyor. Pışpış,patpat hiç olmuyor. Yatır kaldır oluyordu şimdi oda olmuyor. Eşimle cinsel ilişkiye bile giremedim düşünün bu durumda olan var mı ya adet olamadım bi yandan. Sinirlerim alt üst olmuş durumda. 6 nisan da işe bailucam nasıl olcak düşündükçe ağlıyorum instagramda birini buşdum uyku eğitimi için kimbilir kaç paradır uyumadığı için kilosuda az allah ım sağlık ve en önemlisi akıl sağlığı versin uykysuzluktan delircem. Zaten doğdugundan beri çok zot bebekti. O zamanları mumla arıyoruö

Canım Allah kolaylık versin büyük ihtimal dişten. Kehribar kolye mi denesen herkes işe yaradı diyor. Bi de dua edin canım. Kızımla evden çıkmıyoruz normalde görüpte nazar değdirecek kimse yok zaten ama okuduğum zaman öyle bi esneme geliyo ki belki de babanın annenin nazarı değiyo. 7şer defa ayetel kürsi,inşirah,nas,felak,ihlas,fatiha oku yavruna tamamen geçmez belki ama rahatlar biraz.

öğlen okudum canım bende nazar mı değdirdim diyorum herseyden nem kağıyorum

Bizimki ferrumla alakali
O kabiz yapti
Ve bir hafta surebilirr dedi doktor
Gece hep kucagimdaydi
Evi gezdik
Agrisi vardi, icimyandi resmen

Allah kolaylik.verdin canim
Gercekten zor
Bizdede 10 gun yatir kaldir iyi gityi sonra husran
Insagramda mi uyku egitimi var, yonlendriyorlar mi yoksa gelip yardimmi ediyorlar
Bende gecen.cumartesi regli oldum
O.da.stres yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…