• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim kaka sorununu okudum. Bizde ek gidaya gectigimizden beri cok kotuyuz. Resmen taş gibi yapiyor ağlaya ağlaya. Papatya cayi icirince azar azar olsada yapiyor. Onun ise yaradigini düşünüyorum. Yarin doktora goturcem ne diyecek bakalim

Ayy ne diyecek merak ettim haber ver olur mu

Kızlar benim gibi olan var mı allah aşkına teselli verin. Gündüzleri sadece mememde veya kanguruda evde saatlerce gezinve uyuyan bebeğim var. 3 gecedir nirvanaya ulaştık uykusuzlukta. Gece 10 dk da 1 kalktı, sürekli etini koparırcasına ağlıyor memede kendini atıyor ,kulağını çekiyor dişleri iyice kabardı. Diş diyıruz ama kaç hafta oldu.bakın şu an saat kaç sadece 30 dk mememde uyudu. Dün tansiyonum düştü yatağa yığıldım bebek beni istiyor deli gibi ağlıyor halsizlikten kolumu kaldırıp ilgilenemiyorum.kimsede durmuyor. Normalde çokta aktif,sosyal,güleç bi bebek ama buaralar raydan çıktı. Beşiğinde uyuyan bebekleri nasıl yola getirdiniz valla aklım almıyor:KK43: emzik,biberon kesinlikle almıyor. Beşikte uyku eğitimi vereyim alışsın diyorum gülüyor oyun sanıyor. Pışpış,patpat hiç olmuyor. Yatır kaldır oluyordu şimdi oda olmuyor. Eşimle cinsel ilişkiye bile giremedim düşünün bu durumda olan var mı ya:KK43: adet olamadım bi yandan. Sinirlerim alt üst olmuş durumda. 6 nisan da işe bailucam nasıl olcak düşündükçe ağlıyorum:KK43: instagramda birini buşdum uyku eğitimi için kimbilir kaç paradır:KK43: uyumadığı için kilosuda az allah ım sağlık ve en önemlisi akıl sağlığı versin uykysuzluktan delircem. Zaten doğdugundan beri çok zot bebekti. O zamanları mumla arıyoruö:KK43:

Gündüz hariç diğer durumlar birebir aynı. Normalde kendi basina 10dk falanda olsa dururdu simdi ben odadan ayrildigim an öyle bir agliyor ki :( onceden babasi uyuturdu simdi uyutamiyor illaki beni istiyor :( emin ol birebir aynilari artik aksam olsun istemiyorum :(

Tamam canim yazarim ne diyecek ne verecek. Doktorumuzun iyi oldugunu dusunuyorum baya ilgili insallah cozum olur. Gece sık uyanma icinde hakimiyet kurmaya calisiyor yanlızlik hissindeb uyaniyormus oyle demisti

Insallah bisey önerir cnm. Aynen bu aylarda ayrılık kaygısı başlıyormuş ondan çok uyaniyordur dedi. Gercekten de öyle gün icerisinde de beni gormeden duramiyor artik. Neyse onlar iyi olsun da napalim ne günler geçti bugunlerde geçer elbet :)

Ayağımda elifi sallarken ellerim boş durmasın dimi :) kızıma ördüm :)

Eklentiler

• 20170217_193412-1.jpg
    20170217_193412-1.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 69
Insallah bisey önerir cnm. Aynen bu aylarda ayrılık kaygısı başlıyormuş ondan çok uyaniyordur dedi. Gercekten de öyle gün icerisinde de beni gormeden duramiyor artik. Neyse onlar iyi olsun da napalim ne günler geçti bugunlerde geçer elbet :)
Ayrılık kaygısı madem beraber yatinca yatsalar ya demi :))) Oneriri insalalh yavrum fena agliyor kaka yaparken

Kızlar benim gibi olan var mı allah aşkına teselli verin. Gündüzleri sadece mememde veya kanguruda evde saatlerce gezinve uyuyan bebeğim var. 3 gecedir nirvanaya ulaştık uykusuzlukta. Gece 10 dk da 1 kalktı, sürekli etini koparırcasına ağlıyor memede kendini atıyor ,kulağını çekiyor dişleri iyice kabardı. Diş diyıruz ama kaç hafta oldu.bakın şu an saat kaç sadece 30 dk mememde uyudu. Dün tansiyonum düştü yatağa yığıldım bebek beni istiyor deli gibi ağlıyor halsizlikten kolumu kaldırıp ilgilenemiyorum.kimsede durmuyor. Normalde çokta aktif,sosyal,güleç bi bebek ama buaralar raydan çıktı. Beşiğinde uyuyan bebekleri nasıl yola getirdiniz valla aklım almıyor:KK43: emzik,biberon kesinlikle almıyor. Beşikte uyku eğitimi vereyim alışsın diyorum gülüyor oyun sanıyor. Pışpış,patpat hiç olmuyor. Yatır kaldır oluyordu şimdi oda olmuyor. Eşimle cinsel ilişkiye bile giremedim düşünün bu durumda olan var mı ya:KK43: adet olamadım bi yandan. Sinirlerim alt üst olmuş durumda. 6 nisan da işe bailucam nasıl olcak düşündükçe ağlıyorum:KK43: instagramda birini buşdum uyku eğitimi için kimbilir kaç paradır:KK43: uyumadığı için kilosuda az allah ım sağlık ve en önemlisi akıl sağlığı versin uykysuzluktan delircem. Zaten doğdugundan beri çok zot bebekti. O zamanları mumla arıyoruö:KK43:
Canım o kadar sık uyanıyırsa bence bir sıkıntısı olabilir sürekli öyle olması normal değil. Bizim oğlan da arada dediğin gibi oluyor. Gecede 12 15 defa falan uyandığını saydım ama baktım ki diş çıkarıyor ağrısını kesmesi için calpol verdim. Bir sıkıntısı olabilir yani derin uykuya dalmasını engelleyen

Ayağımda elifi sallarken ellerim boş durmasın dimi :) kızıma ördüm :)
Çok güzel olmuş :)
Ben de mi yönelsem elişine, bizim bebeler uyurken bile başka bir şey yapmaya izin vermiyor.
Bu arada evveli gün uyku günü dedim ya, dün felaketti.
Gece gündüz toplam uyku 10 saat.
Gündüz uykusu 20 dakika 15 dakika.
Herkesin başka derdi var, hele ki bunlar geçici şeyler ama uyuyan bebek annelerini çok şanslı görüyorum.

Galiba hatırlanmadım...
Ben de hatırlayamadım, gebelikte çok aktif değildim zaten.
Ama olsun :)
Senin günlerin nasıl geçiyor, doğum ne zamandı, ek gıda serüveni başladı mı..
Anlat bir şeyler paylaşalım :)

Back