Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Y yapayalniz1 canım bak iyiymiş elif. Su aralar kabız öyle normal ki.. Tecrübe ettiğim için diyorum. Alışacaklar merak etme. Gün kurusunu haşlayınca blenderdan geçirip sonra süzüp verdiğimde daha faydalı olmuştu aklında bulunsun. Bazı bebekler annelerine daha düşkün oluyorlar zaten. Bknz İpek kaygılanıyorlar mıymış bir de minikler..
Canım üzülme bunların çaresi var şükür Rabbim dermansız dert vermesin. Miniğin bi an önce şifa bulsun. Güçlü ol annesi. Senin pozitif enerjin ona da geçsin inşallah.Çok üzgünüm kızlar. Yavrucuğumu sabah 5 de acile götürdük. Bronşit, idrar yolu enfeksiyonu, gaz, yanık gibi pişik, üşütme hepsini bir arada yaşıyor yavrum. 2 gündür 5 saat ancak uyumuştu. Sabah götürecektik çok ağladı acile gittik. Zaten dr U değiştirecektim. Allahım sıcacık evde Nasıl üşütürüm yavrumu. Temizliğine o kadar da dikkat ediyorum ki Nasıl enfeksiyon ederim bebeğim seni ;( Bronşit geçiyor mu ki ilaçlarla Birde şuna alerjisi var demedi ama alerjik bir bünyesi var dedi bi öksürükten boğulup uyandı bebeğim bi karnındaki sancıdan, gazdan, pişikten. Oooooffff Allahım bakamıyormuyum ben şuncağazıma. Nasıl da üzerine titriyorum aslında. İşleri bile bırakıyorum. Önceliğim hep minik bebeğim. 2 gündür 4 saat uykuylayım ama o şu an uykuda ve her an tıkanır bişey olur korkusuyla uyumuyorum bile. Allahım sen kuzucuklarımıza sağlık bize de güç kuvvet ver
Yok canım efe benim oğlanın adı :)canım benim kvalidemin köyde kendi domateslerle yaptığı konserveden koyuyorum ben. bu mevsimde biraz zor bulunur, bulunsa da güneş görmeden kızaran domates, ne bileyim işte =) 10 liraya falan oluyor üzel organik diye alıyorsun onun bile içi beyaz beyaz hormon. yok mu yazlık melemeniniz sende yoksa annende vardır belki =)
geçen gece senin oğlanın adını düşündüm durdum sonradan aklıma geldi de rahatça uyudum manyak mıyım neyim Yiğitti dimi=)
Ben de isterim:)maşallah kuzulara.
ben de özelden mi göndersem herkese kızların fotoğrafını?
sonra silersiniz.
:))
Normal canım ben de koyun kemiği kaynattım buzlukta tablet halinde saklıyorum çorbalarına atıyorumbebegim 7.ci ayina girdi 6 bitti kemik suyu veriyirom erken mi sizce veren var mi bebegine
Canım biıgaia da barsak florasında bulunan yararlı bakteriler var. Bu bakterilerin prebiyotik etkisi var. Kabızlığı için vermiştir yani. Biogaia doğal olduğu için kullanmakta çekinme benceKizlar doktora gittik. Gece sık kalkmasini normal buldu bu aylarda ayrilik kaygısı baslar dedi calisiyormusun falan dedi. Bu ayrilik kaygisini bende hissetmistim dun mesela esim odada salliyordu uyusun diye cok agladi ben gittim beni görünce sustu falan. Kaka olayina da karnina bakti kesinlikle masum bir kabizlik süt çocuklarında o kadar normal ki dedi. Ac karnina zeytinyagi verebilirsin hergun dedi. Onun dışında biogaia damla verdi kullanabilirsiniz diye ama o benim bildigim gaz damlasi degil mi 6 aylik bebekte hala kullanmak gerekir mi ki? Cok kararsiz kaldim kullanip kullanmamakta
Valla bunun sütlüsün0 biz kendimize çorba yapıyoruz bizde seviyoruz. benim oğlan da aynı karışımı seviyor.brokoli
havuc
patates
1 kemik hasladim blendrdan gecirdim icirdim sevdi:)
erken degil demi verebilirim yaniNormal canım ben de koyun kemiği kaynattım buzlukta tablet halinde saklıyorum çorbalarına atıyorum
gönderiyorum şimdi. :)Ben de isterim:)
Çok geçmişler olsun. Allah yardımcın olsun. Oğlum 3 ay içinde 2.kez bronşit oldu. Alerjik bünyenin karşılaştığı klasik tablo. Yanık şeklindeki pişikte büyük olasılıkla alerjidendir ek gıda alıyorsa takip etmelisin almıyorsa yediklerine dikkat etmelisin. Evde hastalığının hızlı ilerlemesine neden olan yani bünyesini düşüren bir allerjen var. Bu halı perde deterjan vb olabilir. Kokular ve ev tozu tetikleyici olabilir.Çok üzgünüm kızlar. Yavrucuğumu sabah 5 de acile götürdük. Bronşit, idrar yolu enfeksiyonu, gaz, yanık gibi pişik, üşütme hepsini bir arada yaşıyor yavrum. 2 gündür 5 saat ancak uyumuştu. Sabah götürecektik çok ağladı acile gittik. Zaten dr U değiştirecektim. Allahım sıcacık evde Nasıl üşütürüm yavrumu. Temizliğine o kadar da dikkat ediyorum ki Nasıl enfeksiyon ederim bebeğim seni ;( Bronşit geçiyor mu ki ilaçlarla Birde şuna alerjisi var demedi ama alerjik bir bünyesi var dedi bi öksürükten boğulup uyandı bebeğim bi karnındaki sancıdan, gazdan, pişikten. Oooooffff Allahım bakamıyormuyum ben şuncağazıma. Nasıl da üzerine titriyorum aslında. İşleri bile bırakıyorum. Önceliğim hep minik bebeğim. 2 gündür 4 saat uykuylayım ama o şu an uykuda ve her an tıkanır bişey olur korkusuyla uyumuyorum bile. Allahım sen kuzucuklarımıza sağlık bize de güç kuvvet ver
Benim kızımda dört ay gaZlıydı canım bioga çok iyi ama saati saatine kullanman gerekli arkadaşın dediği gibi bakteri aslında bagırsaklardaki baloncukları hareket ettiriyor. Bir de tavsiyem kimyon olacak her yemekte kimyon kullan canım bebeğinede suda demle suyundan ver rabbim şifa versin kolik bebek çok zorrrAaa super o zaman aldirayim esime. Ben gaz ilaci biliyordum insallah faydasi olur kuzuma :) insallah gecer cnm ya bazi bebekler daha hassas oluyor malesef. Zaten bir kaç gündür salonda yalniz birakamiyorum. Aglama krizine giriyor beni gorunce susuyor. Senin bebis nasil uyku nobetine devam mi gunduzleri :)
bende mahvoldumNe zor bir gece
Canım biıgaia da barsak florasında bulunan yararlı bakteriler var. Bu bakterilerin prebiyotik etkisi var. Kabızlığı için vermiştir yani. Biogaia doğal olduğu için kullanmakta çekinme bence
Benim kızımda dört ay gaZlıydı canım bioga çok iyi ama saati saatine kullanman gerekli arkadaşın dediği gibi bakteri aslında bagırsaklardaki baloncukları hareket ettiriyor. Bir de tavsiyem kimyon olacak her yemekte kimyon kullan canım bebeğinede suda demle suyundan ver rabbim şifa versin kolik bebek çok zorrr