- 28 Ocak 2014
- 8.399
- 17.401
- 298
yerim senin minnoşunu yaaa =)) ne güzel bi kız olmuş maşallah premsese, bakıyorsun tabi bakmaz olur musun gözünden sakınıyorsun=) Hayırlı evlat olsun iinşallah o da büyüyünce sen yaşlanınca sana gözü gibi baksın=)tesekkur ederim teyzesi:)iyice takinti yaptim bebege iyi bakiyor muyum diye zor buldum minnosumu biliyor musun
canım benim kvalidemin köyde kendi domateslerle yaptığı konserveden koyuyorum ben. bu mevsimde biraz zor bulunur, bulunsa da güneş görmeden kızaran domates, ne bileyim işte =) 10 liraya falan oluyor üzel organik diye alıyorsun onun bile içi beyaz beyaz hormon. yok mu yazlık melemeniniz sende yoksa annende vardır belki =)Ay ben de domates vereyim bari heveslendim şimdi güzel bulmaya çalışayım organiğinden
amin canim insallah :)senin kizin da bi fotosunu atsana varsa :)yerim senin minnoşunu yaaa =)) ne güzel bi kız olmuş maşallah premsese, bakıyorsun tabi bakmaz olur musun gözünden sakınıyorsun=) Hayırlı evlat olsun iinşallah o da büyüyünce sen yaşlanınca sana gözü gibi baksın=)
canım benim telefonum bozuldu ne zamandır fotoğrafını çekemiyorum bilgisayara attığım fotolardan atayım bitane. 15-20 gün öncesine ait=) pasaklı kızım bisküvi yiyor buradaamin canim insallah :)senin kizin da bi fotosunu atsana varsa :)
ay masallah gözlere bak Allah nazardan saklasin cok tatli yaaa yerim ben onu :)))canım benim telefonum bozuldu ne zamandır fotoğrafını çekemiyorum bilgisayara attığım fotolardan atayım bitane. 15-20 gün öncesine ait=) pasaklı kızım bisküvi yiyor buradaEki Görüntüle 1954375
senin kız çekik benim kız yuvarlak gözlü :) bir kız hiç mi anasına benzemez, korkuyorum ki huyu bana çekecekay masallah gözlere bak Allah nazardan saklasin cok tatli yaaa yerim ben onu :)))
ama cok tatli yaa kocaman gozler masallahhh.ay benimkinde hic sac yok ya :)))senin kız çekik benim kız yuvarlak gözlü :) bir kız hiç mi anasına benzemez, korkuyorum ki huyu bana çekecek
Çorbalarına katıyorum canım, ek gıdaya geçmeden önce günde bir çay kaşığı kadar veriyordum öyle sade. doktor sağdığın süte karıştır da ver demişti ama zaten neye katarsam katayım zeytinyağı karışmıyor biberonun sonunda kalıyor. sen günde bir tatlı kaşığı kadar vermeye çalış. yemeklerini bitirmiyorsa ayrıyetten de verebilirsin. zeytinyağının sızma olması gerekiyormuş bu arada. gittiniz mi doktora, ne dedi kabızlık için
nası yok, bisürü var ya maşallah =) sarışın heralde o yüzden olan da pek belli olmuyordur .ama cok tatli yaa kocaman gozler masallahhh.ay benimkinde hic sac yok ya :)))
bir tatlı kaşığı ver canım hiç birşey olmaz korkma. sevda daha 10 günlükken doktor bize günde4-5 çay kaşığı ver demişti de ben o kadarına kıyamayıp birer çay kaşığı vermiştim. şifa olur inşallah miniğe.Yemeklerini bitiremiyor evet cnm ben ayriyetten de vereyim hergun. Evdeki sizma zeytinyagi aydindan gelmisti ondan veririm. Doktora gidemedik bugün cnm yarina kaldi
aynen oyle :)nası yok, bisürü var ya maşallah =) sarışın heralde o yüzden olan da pek belli olmuyordur .
Valla güzelmiş ben baya çocuğu ek gudaya geçirmemişim onu farkettim hala çok az şey yiyor :)
canım benim telefonum bozuldu ne zamandır fotoğrafını çekemiyorum bilgisayara attığım fotolardan atayım bitane. 15-20 gün öncesine ait=) pasaklı kızım bisküvi yiyor buradaEki Görüntüle 1954375
aynen oyle :)
zor buldum ondan cnm :)iyi bakmak istiyorum ve acemi anneyim ne yedirecegimi hergun dusunuyorumCanm sen neden takinti ediyosn bebisin gayet iyi gorunuyo masallah ona
Kesinlikle katılıyorum sana. Ben 9 ayına kadar süt ürünleri deneme taraftarı değilim. Onu da ilk önce kendimde denicem yavaş yavaş diyeti açcam canım. Malesef çok fazla sebze meyve çeşidi de deneyemiyorum korkumdan kızıma. Bizim yediklerimiz sınırlı canım idare etcez napalım. Karnı doysun gözüyle bakıyorum artık. Allah korusun anafilaksiden çok korkuyorum. Öyle bi durumda bizim ilçede müdahale edebilecek donanımda doktor yoktur. Emiyor kuzum ama bende farklı bişey yemekten korkuyorum. Patates kızartma patates haşlama yediklerim o kadar sınırlı ki. Sütüm azalacak diye de korkuyorum. Geç olsun ek gıdaya geçiş ama güç olmasın napalım. Sabredelim geçecek bir yaşına kadar ben inanıyorum canım. Varsın sağlıklı olsun kuzumda çok bişey yemeyiversin geç geçer ek gıdaya napalımKızlar uğrayamıyorum ne zamandır,alıntıları okudum ama cevap veremedim.Herkese çok geçmiş olsun,allahım bebelere bol sağlık versin. Bende paronayaya döndüm,bir gece Alp üzerini açmış sabahına çok kustu demiştim ya. O sonra geçti hastalık yapmadı. Dün hoplayıp zıplarken yediği ne varsa yine kusmuş,hiç mamada almamış. Bİraz garip bu ara,havalardan mı etkileniyor acaba,osu öyle busu böyle acaba ne avr,kötü birşey mi var diye düşünmekten insan manyaklaşıyor. Offf gerçekten çok zor.
O diş öyle görünüyor,sıralanıyor,ama çıkmasına daha vardır. Bu arada önce alt dişlerin çıkması lazım,vucut standardına göre,Takip et bakalım,diş o şekilde patlarsa normal olmayan bir durum olur,doktora göstermende fayda var. Diş damağın bittiği yerde patlıyor.Bizimki 2 tane çıkardı ondan kesin bişey diyebiliyorum.
Canım benim,çok çok geçmiş olsun,inş basit birşeydir,büyük bir şey değildir. Kendini sakin tut,abuk subuk şeyler gelmesin aklına, dua et,umarım şifasını bulur kuzucuğum benim.
Ek gıdaya geçtiğimiz için öyle canım,ilk etapta muhakkak kabızlık yaşayacaklar,ilk doğdukları gün yaşadığımız gaz sancılarının bir farklı versiyonunu yine yaşayacağız. @yapraq Offf şu mukus beni deli ediyor, 6. aylık kontrole gittiydik.Doktor peynir vermeye başla bakalım tepki vermeye devam edecek mi dedi? Güvendim verdim.3. gün sonunda, bol mukuslu bir kaka ve dırtında dama gibi döküntü ortaya tekrar çıktı. Offffffffff,herşey sütlü ben bu çocuğa ne yediricem ama yaaaaaa. Çok ama çok sinirim bozuldu. Ek gıda ise tam bir facia zaten,hala 3 gün kuralı ile tüm sebzeleri denemedieyiz. Bu peynir yediğinden sonra ciddi bir gaz problemide yaşadık. Sanrım 1 yaşına kadar daha denememem lazım. Çok zor ya.yapraq
zor buldum ondan cnm :)iyi bakmak istiyorum ve acemi anneyim ne yedirecegimi hergun dusunuyorum
o rahatlık bende de var. iki kızıma her şeyi yedirirdim. şimdi ikisi de yemek seçiyor, mırın kırın ediyor.
acele etmiyorum canları isteyince her şeyi yiyorlar zaten.
ne derdi var kim bilir annesi. 25. haftadasınız değim mi atak mı geçiriyor acaba prenses. ALLAH ONA ŞİFA SANA SABIR SÜKUNET VERSİNUzun zamandir boylesine zor bir gece yasamamistimElif yarim saatte bir aglayarak uyandi memeyi de almiyor sakinlesmiyor da cok zor bir geceydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?