Canım yumurta tam pişmiş verilmeli diğeri hastalık bulastırabilir salmonella riski oluyo ciğ oldugu içinCanim benim ilk bebek.tecrübem yok.kizim 3 gün sonra 6 aylik olacak.bende 10 gün önce başladim.ama rast gele.yani bir siralamasi varmi bilmiyom.sabahlari yumurta sarisi verdim.cevizle birlikte. 3 dk haşlayip kayisi kivamindan az civik.2 3 kez elma armut muz püresi verdim cam rendede rendeleyip.yogurt hic vermedim.annemlerde kaliyorum.dogal yogurt da var.yogurt icin günlük taze cay bardagina mayalayip verin diyorlar.normal annemlerin tencereye mayaladigi 3 4 günluk yogurttan versem olurmu.
Crp mi yüksek? Bir bakar mısın?Bizde haberler kötü. Kızım hala ateşli. Doktora da götürdük bir şeyi yok kan değeri düşük dedi sadece. Kan testini istemeden hemen antibiyotik yazdı kiii özel dr bu. Hiç bakmadan etmeden antibiyotik yazılır mı? Bizde herhalde diş dedik. Ki dişi kızarık biraz da kabarık. Neyse sonra bugün bi arkadaşımla konuştum o da kanında mikrop olmasın sakın dedi. Bende dr söylemedi öyle bi şey ki dedim. Neyse kurt düştü içime. Tanıdık bi dr arkadaşa testin resmini attık. Ki bu dr dahiliyyeci. Görür görmez kanda enfeksiyon var demiş. Biz şok. Dr önerisinde bulundu yarın sabah oraya gideceğiz İnşaAllah. Korkuyorum tabi. Rabbim bize bağışlasın. Bu durumu yaşayanınız var mı?
Bazen dr'ları dövüyorlar ya valla boşuna değil diye düşünüyorum bugün. Canparem daha 6aylık minicik. Saçma sapan bi dr yüzünden kaç gündür ağrı çekiyor. Bi dr nasıl bilmez kan testi okumayı??
Ahhhhhh çok sinirliyim. Yüreğim acıyor ayrıca. İnşaAllah şifa buluruz.
Cok gecmis olsun canimBizde haberler kötü. Kızım hala ateşli. Doktora da götürdük bir şeyi yok kan değeri düşük dedi sadece. Kan testini istemeden hemen antibiyotik yazdı kiii özel dr bu. Hiç bakmadan etmeden antibiyotik yazılır mı? Bizde herhalde diş dedik. Ki dişi kızarık biraz da kabarık. Neyse sonra bugün bi arkadaşımla konuştum o da kanında mikrop olmasın sakın dedi. Bende dr söylemedi öyle bi şey ki dedim. Neyse kurt düştü içime. Tanıdık bi dr arkadaşa testin resmini attık. Ki bu dr dahiliyyeci. Görür görmez kanda enfeksiyon var demiş. Biz şok. Dr önerisinde bulundu yarın sabah oraya gideceğiz İnşaAllah. Korkuyorum tabi. Rabbim bize bağışlasın. Bu durumu yaşayanınız var mı?
Bazen dr'ları dövüyorlar ya valla boşuna değil diye düşünüyorum bugün. Canparem daha 6aylık minicik. Saçma sapan bi dr yüzünden kaç gündür ağrı çekiyor. Bi dr nasıl bilmez kan testi okumayı??
Crp istemedi ki canım.. Başka bi değerden anladı dr.. En üstteki değeeden sanırım.Crp mi yüksek? Bir bakar mısın?
Çok geçmiş olsun.
Bizde haberler kötü. Kızım hala ateşli. Doktora da götürdük bir şeyi yok kan değeri düşük dedi sadece. Kan testini istemeden hemen antibiyotik yazdı kiii özel dr bu. Hiç bakmadan etmeden antibiyotik yazılır mı? Bizde herhalde diş dedik. Ki dişi kızarık biraz da kabarık. Neyse sonra bugün bi arkadaşımla konuştum o da kanında mikrop olmasın sakın dedi. Bende dr söylemedi öyle bi şey ki dedim. Neyse kurt düştü içime. Tanıdık bi dr arkadaşa testin resmini attık. Ki bu dr dahiliyyeci. Görür görmez kanda enfeksiyon var demiş. Biz şok. Dr önerisinde bulundu yarın sabah oraya gideceğiz İnşaAllah. Korkuyorum tabi. Rabbim bize bağışlasın. Bu durumu yaşayanınız var mı?
İnşaAllah canım İnşaAllah. Çok moralim bozuk. Size de geçmiş olsun. Şimdi nasıl?Çok geçmiş olsun. Belki grip gibi birsey olacaktır, o zaman da değerler dusuk çıkıyor diye biliyorum. Allah dermansız dert vermesin üzülme, önemli bir şey yoktur inşallah..
Benim kızım da bronşit oldu kaç gündür perisanlardaydik
İnşaAllah canım İnşaAllah. Çok moralim bozuk. Size de geçmiş olsun. Şimdi nasıl?
Wbc diye de bi değer var o da gösteriyodu enfeksiyonu. Canım doktor antibiyotiği onun için yazmış olmasın? Çok geçmiş olsun bu arada.Crp istemedi ki canım.. Başka bi değerden anladı dr.. En üstteki değeeden sanırım.
Heh aynen o ismi, bende internetten baktım. Yok canim. Testi istemeden yazdı. Biz test yaptırmaya giderken laboratuvara elimizde reçete vardı düşün yani...Wbc diye de bi değer var o da gösteriyodu enfeksiyonu. Canım doktor antibiyotiği onun için yazmış olmasın? Çok geçmiş olsun bu arada.
lökositten anlamıştır çpk geçmiş olsun canım. Hangi sıkıntılarla gitmiştiniz ve dr test yspmadan ne antibiyotiği vermişti? Benim kızımda nerdeysec1 haftadır hasta yeni topluyoruzCrp istemedi ki canım.. Başka bi değerden anladı dr.. En üstteki değeeden sanırım.
çıktı anım çok şükür. kanındaki tuz oranını normale döndürmüşler, enfeksiyonu da büyük ölçüde atlatmış evde devam edecekler ilaç tedavisine. Defne kuzunun adı =) perşembe günü göz kulak muayenesi varmış, doktor inşallah beyninde hasar oluşmamıştır diyormuş. çok konuşamadık zaten, o da mesaj atıyorum arıyorum bakmıyorsun diyor bana . sabah ta biri aradı uyandırdı göremiyorum ne gıcık bi durum.Telefoncu yok maalesef tanıdığımız ya.
O bebek ne oldu çıktı mı yoğun bakımdan? Adı neydi ki? O bebek kalacak.
ah canım düzelmedi mi o günden beri. Allah şifasını versin kısa zamanda inşallah. sen de aklına kötü şeyler getirme hemen. aşı vurulurken ağlıyorsun falan ama böyle zamanlarda güçlü durmalısın. bebeğinin en çok sana ihtiyacı var. emziriyordun değil mi, üzüntüden sütün gitsin ister misin?...İnşaAllah canım İnşaAllah. Çok moralim bozuk. Size de geçmiş olsun. Şimdi nasıl?
bazı doktorlar ya müneccim, ya da gerçekten mesleklerini hakkıyla yapmıyorlar. 6 aylık ek gıdaya geçmiş kıza su verme demişti benim en son gittiğim doktor da. inşllah gönlüne göre ilgili evecen bir doktor bulursunuz canımHeh aynen o ismi, bende internetten baktım. Yok canim. Testi istemeden yazdı. Biz test yaptırmaya giderken laboratuvara elimizde reçete vardı düşün yani...
OrganikParasetamoL çok şükür bizde iyileşelim İnşaAllah.
Bu su verme de son yılların trendi oldu. Ya içi yanar çocuğun bu böbrekler nasıl çalışacak? Ben her ek gida sonrası veriyorum.bazı doktorlar ya müneccim, ya da gerçekten mesleklerini hakkıyla yapmıyorlar. 6 aylık ek gıdaya geçmiş kıza su verme demişti benim en son gittiğim doktor da. inşllah gönlüne göre ilgili evecen bir doktor bulursunuz canım
Çok geçmiş olsun defnecigime. Hep kontrolün geç olmasından dolayı bu sıkıntı. Göz kulak muayenesi 5. Gün yapıldı bizim. Peki emiyor mu mamaya mi geçtiler? Enfeksiyondan dolayı mı olmuş?çıktı anım çok şükür. kanındaki tuz oranını normale döndürmüşler, enfeksiyonu da büyük ölçüde atlatmış evde devam edecekler ilaç tedavisine. Defne kuzunun adı =) perşembe günü göz kulak muayenesi varmış, doktor inşallah beyninde hasar oluşmamıştır diyormuş. çok konuşamadık zaten, o da mesaj atıyorum arıyorum bakmıyorsun diyor bana . sabah ta biri aradı uyandırdı göremiyorum ne gıcık bi durum.
Bu su verme de son yılların trendi oldu. Ya içi yanar çocuğun bu böbrekler nasıl çalışacak? Ben her ek gida sonrası veriyorum.
ben de veriyorum, yavrum nasıl içiyor hemde lıkır lıkır =)Bu su verme de son yılların trendi oldu. Ya içi yanar çocuğun bu böbrekler nasıl çalışacak? Ben her ek gida sonrası veriyorum.
bazı doktorlar ya müneccim, ya da gerçekten mesleklerini hakkıyla yapmıyorlar. 6 aylık ek gıdaya geçmiş kıza su verme demişti benim en son gittiğim doktor da. inşllah gönlüne göre ilgili evecen bir doktor bulursunuz canım
Bu su verme de son yılların trendi oldu. Ya içi yanar çocuğun bu böbrekler nasıl çalışacak? Ben her ek gida sonrası veriyorum.
ek gıdaya geçtik su mu vermeyeyim dedim verme dedi açıklama yapmadı. hami şu sebepten verme diyorum dese bir nebze anlarım( yine de veririm su ama anarım yaniYa bazen tuhaflar cidden, 6 ayı dolmuş ek gıda alan bebeğe en azından ağzı temizlensin diye su vermek gerekmez mi ek gıda sonrası, yavrucaklar yansın istiyorlar heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?