- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
Bana neden cevap vermiyorsun?
Ben varım canım 3 gün oldu. Mama sandalyesi ikea çabuk temizlensin diye aldım. Tepsi kısmını strec ile kaplıyorum. 2 tane önlük aldım biri ikea komple naylon kollu biri de lcw faaliyet önlüğü. Kolsuz. Lcw daha iyi diğeri ile tam tutamadı. Yere muşamba yerine çöp poşeti kesip koydum isim bitince atıyorum. Büyük sofra kağıdı da olabilir ya da gazete. Buharda pişirme aparatı @bluetweety tencere almış. Bernardo. Bende tencere kapağı gibi kullanılan silikon bir aparat aldım. Gelince resmini atarım.
Püf noktalar bebek ne aç ne tok olacak. Emdikten 1 saat sonra mesela. Biz kahvaltı ederken kuruyoruz sofrayı onu da oturtuyorum bakıyor bize. Yumurta sarısı ve havuç denedik henüz. İlk gün daha ilgili gıdalara 2 3. Günler daha az yedi. İlk 2 hafta tamamen minciklasa bile sıkıntı yok. Çünkü onun ne olduğunu keşfediyor. Bir de gözünüzü dikip bakmayın çok onun yerine yemek yiyin. Öğürme oluyor büyük parça alınca gayet normal. Kakasinda da yiyecekler çıkıyor. Biz memnunuz. Devam şimdilik.
teşekkürler canım,çöp poşeti pratik..güzel fikir valla.. önlüklere dikkat ederim, mama sandalyesinin tepsisini streç kaplamayı düşünmüştüm de işe yarar mı tutar mı bizim oğlan acaba diye tereddüt ettim sanırım işe yarıyor..
inşallah güzel sonuçlar alırız hadi bakalım afiyet olsun yarasın neva kuzusuna :))