- 15 Ocak 2016
- 1.947
- 3.342
- 133
Bizde haberler kötü. Kızım hala ateşli. Doktora da götürdük bir şeyi yok kan değeri düşük dedi sadece. Kan testini istemeden hemen antibiyotik yazdı kiii özel dr bu. Hiç bakmadan etmeden antibiyotik yazılır mı? Bizde herhalde diş dedik. Ki dişi kızarık biraz da kabarık. Neyse sonra bugün bi arkadaşımla konuştum o da kanında mikrop olmasın sakın dedi. Bende dr söylemedi öyle bi şey ki dedim. Neyse kurt düştü içime. Tanıdık bi dr arkadaşa testin resmini attık. Ki bu dr dahiliyyeci. Görür görmez kanda enfeksiyon var demiş. Biz şok. Dr önerisinde bulundu yarın sabah oraya gideceğiz İnşaAllah. Korkuyorum tabi. Rabbim bize bağışlasın. Bu durumu yaşayanınız var mı?
Bazen dr'ları dövüyorlar ya valla boşuna değil diye düşünüyorum bugün. Canparem daha 6aylık minicik. Saçma sapan bi dr yüzünden kaç gündür ağrı çekiyor. Bi dr nasıl bilmez kan testi okumayı??
Ahhhhhh çok sinirliyim. Yüreğim acıyor ayrıca. İnşaAllah şifa buluruz.
Bazen dr'ları dövüyorlar ya valla boşuna değil diye düşünüyorum bugün. Canparem daha 6aylık minicik. Saçma sapan bi dr yüzünden kaç gündür ağrı çekiyor. Bi dr nasıl bilmez kan testi okumayı??
Ahhhhhh çok sinirliyim. Yüreğim acıyor ayrıca. İnşaAllah şifa buluruz.