2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ah ah benim kizimda uyumuyor. Saatlerce sirf uyusun diye kanguruda uyutuyorum oturunca agliyor bide evde saatlerce yuruyorum yada dikiliyorum hecen ayak topugum ve bilegim ters dondu, belime kramp su dis bi gorunse ve ek gidaya gecince daha iyi olcak insallah. Kural koymak istemiyotum bu dis surecinde buarada bebeginiz kac kg,aylik kg alimi nasildi

Bu eşler en güzel suçlamayı biliyorlar, benim de çok anlayışlı olduğunu sandığım kocam bebekten sonra en ufak aksilikte bana yüklenmekle meşgul.
Artık tek kelime etmeden bakışımla susturuyorum, laf yetiştiremem.

Uyku eğitiminde ısrarcı mısın yalnız?
Huzursuz bebek çok zor, bizim uykular da iyi değil.
12 de yatıyor, gündüz uykusu bazen parça parça 1 saat bile yok, nadiren 3 saati buluyor.
Dün 12 de uyudu, sabah 8de kalktı.
1 saat geçmeden tekrar uyumak istedi ama huzursuz huzursuz, 1 saat döne döne uyudu.
Şimdi esniyor ama uyumuyor.

Ben bu çocuğa uyku eğitimi vermeye kalksam eminim ikimizin de burnundan gelir, denemek istemiyorum o yüzden.
Sen de ilerleme olmuyorsa başka bir şey düşün istersen.

Ben kabullenmekten yanayım.
Biliyorum hiç çözüm odaklı değil ama çare ararken daha çok yıpranırız gibi geliyor.
Ben bu şartları kabullendim sanırım, daha sakin karşılıyorum, ama daha zoru olursa baş edebilir miyim bilmiyorum tabii.

nymeria-burcu dediğin gibi, çocuk düzene gitmezse anne ayak uyduruyor.

Benim oğlan üşütmüş sanırım,3 kere çok kuvvetli kusmuş,acayip canım sıkıldı. Oda sıcak 26 derece,üzerini açıyor diye genelde sıcaklığı arttırdım. Kesin üşüttü gece midesini,ay çok kötü psikolojim bozuldu. İş yerinde başladım hüngür hüngür ağlamaya.

Ben de cok huysuz bir bebekmisim esim de oyleymis belki bizde de alerji durumlari vardı bilmiyorum gerci ben 4 aydan sonra cicibebe ve süt ile buyumusum olsaydi kendini belli ederdi herhalde. Ama kızımın anlayamadigim bir huysuzlugu var yani surekli geceleri ayaklari havada kaldirip kaldirip pat diye birakiyor o da onu uyandiriyor :) devam edeyim bakayim cnm insallah faydasi olur. Gerci diyet yapmadan önceye gore cok fark var şükür yine 1 saat kesintisiz uyuyabiliyoruz. Hala dönmüyor birazda ona bağlıyorum gazini kolay cikartamiyor sanirim. Tesekkur ederim cnm verdigin bilgiler için :) bu arada nasil bir yurutec aldin ? Ben de alicam da daha dogrusu babam alacakmis ama nasil bisey hic bilmiyorum

Yürüteç basit birşey aldım 65 liraya,en ucuzunu aldım,hafif,çocuk çektimi gidiyor,çok pahalı birşey almaya gerek yok diye düşündüm.n11 de falanda var,orayada bak.

o ayaklarını havaya kaldırma bizde doğdugu günden beri vardı işte,alerjik dendi,ilaca başladık onlar son buldu. Ben senin çocuktada alerji olduğunu düşünüyorum.Ama çıkar yakında kokusu hadi bakalım.

Ayy canım varsa da çıksın hemen gerçekten kuzum rahatca uyuyamiyor hiç bizde de baştan beri var aynen o yüzden gece uykularimiz hep bölük pörçük gündüz zaten 30dk ancak uyuyor. Hep huysuz gün içerisinde. Burada doğru düzgün bir doktor yokki götüreyim

Usutmemistir insallah canim ya hemen telas yapma. Alp kuzusu güçlü bebektir hasta olmamıştır inşallah

Aynı haldeyiz. Bizim ateş eklendi bir de.
Geçmiş olsun burcucum. 26 derece bana da biraz fazla geldi. Terledi mi acaba gece? İnşaAllah hemencik atlatır.

Bu gece belki de en enn kötü gecemizdi hiç uyumadı. Gözler kapalı uyumak istiyor ama çığlık çığlığa. Biraz sıcaklamıştı diye üzerini incelttim ama farkedemedik ateşi olabileceğini. sabah emzirirken bir baktım eller de soğumuş. Dedim bu işte terslik var. Dereceyi aldım hemen. Ateş 37,5 37,8. Duşa girdik hemen. 37,2 olduk. Sonra yine arttı. Islak bez koydum. Yine biraz düştü. Sonra 38,5 u gördük. Ağrısı da var belli. Calpol verdim. Şimdi daha iyi şükür. Hiçbir hastalığımız yoktu belirtisi de. Diş herhalde. Allahım kolayca atlatmayı nasip etsin. Capcanlı çocuğum şimdi çok halsiz.

Ahcanım geçmiş olsun,inş diştir yaaa.

Canım biz dr kontrolünde gidiyoruz oglen 1 2 gibi sebze çorbası veriyorum patates havuc balkabagi ki oğlumun en sevmediği öğün akşam 7 gibi de muhallebi veriyorum ara öğün olarak da 4 gibi meyve ya da yoğurt veriyorum. Aslında daha severek yediği bişey yok belki yoğurt biraz. Genel olarak hepsine aynı tepkiyi veriyor ama en çok sebze çorbası verdiğimde yapio ağlayınca bırakıyorum artık. Çok zorlamiyorum şimdilik tatlara aşina olsun bi de hangi öğün ne yiyeceğini az çok bilsin yeter inşallah zamanla daha iyi olur. Sizin maşallah biraz da erken başladığınız için alıştı sevda kuzusu adaşım bu arada

Enson 6100 du, kilo alimi az, saglikli olsunda ben cok takilmiyorum kiloya

Canım alerji damlası ne kullanıyosunuz? Bize doktor öyle bişey vermedi merak ettim.

Canım alerjik çocuk hiç kilo almaz söylemi yanlış. Kızımın süt ve süt ürünlerine,yumurta beyazına alerjisi var ama her ay mutlaka kilo aldı. 1400,800,400,500,700 gr şeklinde aldı kiloları. Bende alerji testi yaptırana süt alerjisi çıkana kadar böyle düşünüp kendimi avutuyodum. Alerji olsa huzursuz olur,kilo almaz,egzaması olur,kulak arkası kabuklanma olur,ishal olur,pişik olur diyordum. Hiç biri bizde tam anlamıyla olmadı. Ama malesef alerjik kızım. Ben kakası mukuslu mu doktor dediğimde bana illa ki mukusun uzayıp giden,daha sümüksü bişey olması gerektiğini söyledi. Ama hep kakasında azda olsa mukus vardı. Yani herşey her çocukta aynı olmuyor.

Bizim kaka da yeşil ve mukuslu.
Mukuslu mu değil mi anlayamıyordum, sabah emin oldum.
Pişiği de geçmiyor.
Diş döneminde de olabilirmiş, ona bağladım, inşallah başka bir şey yoktur.

Bak ben de senin mesaji görene kadar benim ki kilo alıyor o zaman alerjisi yoktur diyordum bizde de kakada mukus var bol miktarda hemde. Doktora soyledigimde hic umursamadi bile. Buradaki doktorlar o kadar umursamazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…