- 28 Ocak 2014
- 8.399
- 17.401
- 298
kelebek.hill rüyamda begümü gördüm :)) alman kızları gibiydi, büyümüş 4-5 yaşlarında ama yaşıtlarından büyük duruyor. saçları omuzunda düz ve altın sarısı=) dövüyür yanındakileri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben ıslak mendil hala uni baby yenidoğan kullanıyorum. e bebeğin yenidoğan ıslak mendili de hoşuma gitti 3 lü paket almıştım ama yine de vazgeçmedim uni babyden. bu aralar çok pahalılandı farkında mısınız. 6 ay önce 24 lüsünü 100 12 lisini 50 ye alıyorduk şimdi 12 li 6a 24 lü 120.Ayni seyi bende hep düşünüyorum her sabah akşam o kiyafer değiştirme rutini sinir ediyor. Geçen bizimki de kaka yapmıştı maşallah banyoyla ancak temizlendi :) geceler cok zor bu ara farkındayım ben de nasil olsa uyanir diye üstümü ortmemistim gecen sonra bildigin tutulmuştu her yanim büyüdükçe duzelir demek istiyorum ama bu ara konustugum herkes buyudukce daha da zor oluyor diyor... Bakalim bizi daha neler bekliyor :)
heheh sağol bide çalışıyo yani utanmadan, gelen aramalara bakabiliyorum wifi açık olduğundan watsap mesajlarını falan duyuyorum ama göremiyorum ekran karanlık=)MinikPiranha başın sağolsun telefon için kötü olmuş ya.. Erzurum nasıl? Cağ yedin mi
Evet canım eşim erzurumlu. Artık genel manada gittiğim her yerde öyle. Ama bir yer var burada. Orası harika. Yanında ikramlıklar yoğurt falan da oluyor. Güzel yani. Ama böyle yer bulmak nadir.heheh sağol bide çalışıyo yani utanmadan, gelen aramalara bakabiliyorum wifi açık olduğundan watsap mesajlarını falan duyuyorum ama göremiyorum ekran karanlık=)
in =)
yedim tabi cağ=) Erzurumlular işi biliyor yemin ederim, kocaman bir tabağa bir tanecik şiş koyuyorlar yanında hiç birşey yok. bittikçe de yenisini getiriyorlar eşin mi Erzurumluydu sen
Tatlım aslında bi soru sordum ama kimseden yanıt gelmedi sanırım kimsenin ilgisini çekmedi. Ben arada girip okuyorum burayı iyi geliyor bebisler aynı yaşta olduğu icin sorunlar ortak oluyo
OF OFFF=)) afiyet bal olsun size de. evet annem anlatmıştı cağ şiş demekmiş önceden patik örülen şişe cağ derlermiş.Evet canım eşim erzurumlu. Artık genel manada gittiğim her yerde öyle. Ama bir yer var burada. Orası harika. Yanında ikramlıklar yoğurt falan da oluyor. Güzel yani. Ama böyle yer bulmak nadir.
Geçen bizde yedik aklıma geldin. Bizimkiler bildiği için kebabı cağa evde vuruyorlar. (kocaman bir aparat) evde şömine de var ev uygun yani. cağ da şiş demek bu arada üff harikaydııı :)
yaa ne sordun dur bulup biliyorsam cevaplayayım =) farketmemişim ben, arkadaşların da öyle olmuştur o kadar yoğun ki herkes. misal ben bugün yemek yapmayı unuttum. bir saate eşim gelecekTatlım aslında bi soru sordum ama kimseden yanıt gelmedi sanırım kimsenin ilgisini çekmedi. Ben arada girip okuyorum burayı iyi geliyor bebisler aynı yaşta olduğu icin sorunlar ortak oluyo
geçmiş olsun yakışıklıya canım. benim kızımda o tür şeyler olmadı acaba ek gıdadan mı kaynaklı minnacık çocuğun poposu nerden mantar olabilir.Slm kızlar biz de başladık ek gıdaya ama oglusum hiç sevmedi midesini bulandiriyor bi de ağzını sıkı sıkı kapatıyor sevdicegimne yapsak alışır mi dersiniz. Bir de poposu putur putur pisik gibi de tam pisik de değil mantar dedi dr mantazol kullandık geçmedi aynı durumu yaşayan var mi
Bence abartıyorsun canım ya, kafanı doldurmalarına izin verme,un kavurup yedirmek ona sadece kof kilo yapar,ki bu en sağlıksız olanı,çocucğunsuanda sağlıklıyla kendi ellerinle sağlıksız hale getirme,benim sana tavsiyem,muzlu pirincunu bulamaç yap yedir ara öğün olarak,en kötü yediği bu olsun yani. Kızma sakın bana.ama çok yanlış düşünüyorsun. Benim bebede çok hareketli kilo durmuyor üzerinde,ama çokta güzel yiyor. Ben sağlıksız olduğunu düşünmüyorum. Her bünye aynı değil,her bebek tombiş olmak zorunda değil.takmayayım diyorum ama sevdadan 3 ay küçük bebekler sevdanın kilosunda. 6 aylık 6 kilo bebek mi olur. bu zillinin yedikleri nereye gidiyor. biliyorum doğru değil ama un kavurup un yedirmek bile geçiyor bazen içimden sırf kilo alsın diye.
takmayayım diyorum ama sevdadan 3 ay küçük bebekler sevdanın kilosunda. 6 aylık 6 kilo bebek mi olur. bu zillinin yedikleri nereye gidiyor. biliyorum doğru değil ama un kavurup un yedirmek bile geçiyor bazen içimden sırf kilo alsın diye.
yiyor burcucum. yarım muz bi ç.k pekmez 3 cicibebe verdim bugün ara öğün. besleyici şeyler aslında kilo da alması lazım ama almıyor. hareketli de değil bu kız, en büyük askiyonu destek minderinin üzerine yan düşmek kızmıyorum canım yapmam zatn ama burun kıvırıyorlar kızımın kilosuna boyuna ona üzülüyorumBence abartıyorsun canım ya, kafanı doldurmalarına izin verme,un kavurup yedirmek ona sadece kof kilo yapar,ki bu en sağlıksız olanı,çocucğunsuanda sağlıklıyla kendi ellerinle sağlıksız hale getirme,benim sana tavsiyem,muzlu pirincunu bulamaç yap yedir ara öğün olarak,en kötü yediği bu olsun yani. Kızma sakın bana.ama çok yanlış düşünüyorsun. Benim bebede çok hareketli kilo durmuyor üzerinde,ama çokta güzel yiyor. Ben sağlıksız olduğunu düşünmüyorum. Her bünye aynı değil,her bebek tombiş olmak zorunda değil.
doğru diyorsun canım sağlıklı olsun yeter. ama bıktırdılar beni. sanki bakmıyoum ben çocuğuma.Canım o sekilde alacagi kilonun ne faydasi var ki. Sonuçta saglik önemli olan bosver zayif olsun demekki onun bünyesinde öyle olacak. Beslenmesi guzelse bence zayifligini hic takma kafana sonucta saglik onemli olan
doğru diyorsun canım sağlıklı olsun yeter. ama bıktırdılar beni. sanki bakmıyoum ben çocuğuma.
sağol canım.Herkese Günaydın,tek tek okudum,cevaplar geliyor.
saol tatlım,bizde aynı yuvarlanıyoruz,biz 2. dişide çıkardık :)1 hafta arayla iki diş çıakrdık. Çok huzursuzdu,ama dişler çıkınca herşey bıçak gibi kesildi. Dayanın dişler çıkana kadar geçecek hepsi allahın izniyle.
Canım çok sevindim sizin adınıza,inş hayırlısı olur. Benim eşim Kastamonu Cideli,eğer karadeniz sahil düşünüyorsan,Cide yede bir bak,hem fiyatlar iyi,hemde tam yaşanabilecek bir yer. Ben bir trakyalı olarak,cideye hayran kaldım.
Canım sendeki belirtilerde süt alerjisine benziyor,Alp ek gıdaya geçince,yoğurt verdiğimde,ciddi yanaklarında yara oldu ve hala geçmedi.
Bende başlayalı 4. haftadayım.ilk 2 hafta gerçekten çok zordu. Evde annem var her türlü ilgileniyor,eve de temizlğie biri geliyor,geri kalan herşeyi yine ben bakıyorum. Ama daha çok çocuğumla zaman geçirmeye çalışıyorum. Yani alıştık,gece uykularınada alıştım. Ben alışabileceğimi sanmazdım. Yani bilemedim,gözümde korkuttuğum kadar kötü değilmiş. İçine girmeden bilemiyorsun. Tavsiyem işe başlamandan yana,annen varsa gözün arkada kalmaz,annem çok güzel bakıyor. Çok mutlı,bana terapi gibi geliyor diyor.
Of şu atak ve diş karıştı birbirine,bizde çok zor geçirdik,ama şuan iyiyiz çok şükür. Gülücük kakakiki. Babayla oynaşmalar falan iyiyiz yaaa,gece uykularıda dişten sonra düzene girdi,Ben alpten bu performansı beklemiyordum. 10 a doğru uyuturum çokça mama alarak uyuyor. Sonra gece2-4 arası bir uyanır,mama alır,sonrada 6-8 arası sabah mamasını alıyor. Yani gecede 1 defa mama alıyor,bu çok çok çooooooook iyi birşey,maşallah deyin kızlar,kıpırtısız uyuyor,yüz üstü yatmayı öğrendiğinden beri pek bir huzurlu,dün gece çok sıcak geldi herhalde,sürekli dönüp durdu sadece. Ama ben dişe bağlıyorum,diş çıkınca kendi yapısına dönüyor. Onlar kendi düzene giriyor,o kadar zor uykuyada sokmuyorum. Kendi uyuyor desem yeridir.Ne kadar uğraşıyordum ilk aylarda,ne kadar aptalmışım. Her bebel zaten düzen sever ama bu zamanla oturacak.
Canım sen nerelerdesin, merak etme az daha sabır,geçecekk,şu dişler bir çıksın gerçekten geçecek.
Hepinizi öptüm.
canim benim kizimda 21 inde 6 aylik olacak 7 kg. .. 5.ayda hic almamisti nerdeyse 250 gr almis. Dr demir kullanmiyorsan oda yapar dedi. Birde benim kizim dis cikariyor 2 tane bugun yarin patlicak omrumden omur gitti o kadar zorlandik ki .. Simdiden soyleyeyim arkadslar dis surecini bizim gibi skntili gecirebilirsiniz. Gecen gece acillik olduk. Burun berdeyse tamamen tikanti, geniz akintisi ve siddetli oksurukten. Dis cikarma evresinde artan salgidan dolayi ve herseyi agizlarina aldigindan bagisiklik sistemi dusuyor ve hasta oluyorlarmis hani dis cikarma yoksa kil cikmasi gibi bisey :) ama oncesinde hastaliklara davetiyw cikardigindan zincirleme oluyor. Buarada yine asiri salgidan diskisi sulu oluyor ve buda pisik yapti. Yani offff ki ne off benimde sinuzit costu. Kusburnu, keciboynuzu kaynattim daha iyi gibiyim anneler ve bebeler hasta olmasin♡♡♡takmayayım diyorum ama sevdadan 3 ay küçük bebekler sevdanın kilosunda. 6 aylık 6 kilo bebek mi olur. bu zillinin yedikleri nereye gidiyor. biliyorum doğru değil ama un kavurup un yedirmek bile geçiyor bazen içimden sırf kilo alsın diye.
İnşallah hasta olmadan kurtarirsiniz canım. Hiç grip olmadı kızım şükür ama doktorun ver dediyse verebilirsin bence neticede o hepimizden iyi bilirMerhaba kızlar. Biz 6 şubat pazartesi 6 aylık karma aşımızı olduk. Hafif Ateş ve ishalle atlattık. Dr o gün evde bulunsun diye A-ferin Plus vermişti hapşırıp öksürürse soğuk algınlığında verebilirsin demişti. Akşamdan beri bebeğim hapşırıp duruyo burnu da hırıltılı ve arada azıcık akıyo. A-ferin in içeriğini okudum da 6 yaşın altındakilerde kullanılmaz yazıyo. Ne yapmalıyım. Bebeğim gribe çevirmeden önlem Almam lazım. Ne yapmalıyım. Grip ve soğuk algınlığı olanlar ne kullandınız acaba? Acil yardım lütfen