• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gece benimkinin ayakları da sabit durmuyor. Sürekli tepiniyor :KK70:
Kızım da anne diyor. Kaç kere dedi hem de. Ben öğrensin diye annecim falan diye sesleniyorum. Öğrendi mi acaba? :)
Bilinçli mi diyor,bilinçsiz mi bilemiyorum. Ağzından anne çıkıyor ya yeter o bana :):) Çok kolay öğreniyorlar.

Gece benimkinin ayakları da sabit durmuyor. Sürekli tepiniyor :KK70:
Kızım da anne diyor. Kaç kere dedi hem de. Ben öğrensin diye annecim falan diye sesleniyorum. Öğrendi mi acaba? :)

Yaaa bende hep Annem derim oğlum da Annem diyo günde beşbin kez ama benim kız baba diyo inatla. :işsiz:

Selamlar arkadaslar herkese ve bebislere sevgilerr
Benim bi adet danam var ki ay sonunda 5 aylik olacak kilosu da fazla ama surekli acmis gibi geliyo bana, yenidogan gibi iki saatte bi emmek istiyor
Yemek yerken de bize bakip agzini şipirdatiyo :KK48:
Ben de aksam ev yogurdundan bi tattirayim dedim bi cay kasigi, sonra ikinci derken bi kucuk kase yedi ayu :olamaz:
Sizce yanlis mi oldu, kilosu yerinde olanlar 6 da basliyor ama baya yedi bu
Bi de sulu kakasi vardi yogurtan sonra nornal yapti
Beynim yandi valla:KK53:

Benim bi adet danam var ki ay sonunda 5 aylik olacak kilosu da fazla ama surekli acmis gibi geliyo bana, yenidogan gibi iki saatte bi emmek istiyor
Ben de aksam ev yogurdundan bi tattirayim dedim bi cay kasigi, sonra ikinci derken bi kucuk kase yedi ayu :olamaz:

Dokunmadiysa yanlış olmamış demek ki :)
Alerji olma ihtimaline karşı altı dolsun azdan başlayın çoğaltarak diyolar.

Eğer yoğurda tepki gosterseydi tabii tehlikeli olurdu o kadar yoğurt.

Bir de kakasini katı yapması çok doğal , anne sütü gibi sıvı değil yoğurt, ne girerse o çıkıyor :D

Dokunmadiysa yanlış olmamış demek ki :)
Alerji olma ihtimaline karşı altı dolsun azdan başlayın çoğaltarak diyolar.

Eğer yoğurda tepki gosterseydi tabii tehlikeli olurdu o kadar yoğurt.

Bir de kakasini katı yapması çok doğal , anne sütü gibi sıvı değil yoğurt, ne girerse o çıkıyor :KK70:
Tisikkut ederim cevap icin=)
İki uc yemek kasigi yedi ama erken mi die telas oldum :silah:
Uc gun vermeye devam etsem mi

Bak bu iyi bir gelişme,istersen önce keçi sütü bulup mayalayıp yoğurt ver ek gıdada istersen.

Mado'da buldum organik keçi sütü, sipariş üzerine getiriyorlar yarım litre 6₺...
Baslarsam ordan alıp yapicam ilk yoğurdunu ama çapraz alerji yapabiliyomus keçi sütü de, inek sütü alerjisi olanlara...

Tisikkut ederim cevap icin=)
İki uc yemek kasigi yedi ama erken mi die telas oldum :silah:
Uc gun vermeye devam etsem mi

Bunun kesin bi cevabı yok bence. Doktordan doktora bile değişebiliyor. 4 aydan erken 6 aydan geç olmamalı anladigima göre.
Ben de ogluma verirdim o aylarda yoğurdu pek severdi yavrucak :)))

Tecrubeli anneler benim kız gunduzde gece de uyudugunda 30dk sonra uyaniyor. Sonra da huysuzlaniyor uykusunu tam alamadığı için. Simdi benim kiz kendi kendine uyumayi ogrense bu durum düzelir mi acaba? Yani uyumaya devam eder mi

Saol canım,evet seninde alerji belirtileri görünebilir,sen halihazırda emziriyordun değil mi? Emzirirken süt ürünleri tükettiğinde bir huzursuzlu,döküntü falan oldu mu cocukta.

Birdahakine tereyağ koymıcam şimdilik sevdi mamalara koyup yedirdim. Mama alman güzel olur bencede,sadece kaşık mamasına koysan bile güzel olur. Bu ara değişik bir huyda benim çocuk.ne uyumaya geliyor ne durmaya. Aşırı hareketli,o bacaklar bütün gece havada tepinerek uyuyor. Heleki gündüz,ne kucakta ne yerde ne sırtüstü of of. Birde bizi birşeyler yerken görünce deliriyor. Oda istiyormuş aynı şeyi. Çabuk büyüme hevesinde,bizi taklit ediyor. Geçenlerde anne anne diyordu,bilinçlimi diyor pek anlamıyorum ama,bana bakıyor anne diyor,babaya bakıyor anne diyor,dün atte dedi. Hiç söylediğim bir kelimede değildi. Uydurdu sanırım. Erkek çocukları daha sesiz oluyor,kızlar şakır şakır oluyor diyorlar. Bakalım neler gösterecek bize.
Maşallah canım seninki dilli olacak. Bizim kız işine geleni ağzına götürüyor gelmeyeni elinde havada tutup bakıp bakıp atıyor. Geçen armut dilimi verdim şapur şupur yaladı, elma verdim elinde tuttu kesinlikle ağzına götürmedi daha önce rendeleyip yedirmiştim öğürmüştü, havaya kaldırdı baktı baktı attı. Bugün patates çorbası yaptım 2 yemek kaşığı,içine bi çay kaşığı zeytinyağı koydum içti güzelce ama gıdısının altı kızardı. Heralde zeytinyağı alerji yaptı. Yarın yağ koymadan vercem. Kuşumuzun sayesinde içti çorbasını biraz da. Yalnız kuşta atladı çorbaya içcem diye :eek:
Patatesten sonra havuçta deneyim diyorum. Onda da sıkıntı çıkmazsa patatesli havuçlu yaparım.
Bizim kızın uykuda problemi yok şükür,inşallahta olmaz.
Yatır kaldır yöntemini deneyim diyorum ama yatağa koyar koymaz yüzüstü dönüyor, kafayı kaldırıp kaldırıp bakıyor. Bu yöntem yüzüstü dönmeyenler için sanırım bizimki hayatta uslu durmaz. Bu gece bi başlayım bakalım inşallah olur.

Tecrubeli anneler benim kız gunduzde gece de uyudugunda 30dk sonra uyaniyor. Sonra da huysuzlaniyor uykusunu tam alamadığı için. Simdi benim kiz kendi kendine uyumayi ogrense bu durum düzelir mi acaba? Yani uyumaya devam eder mi

Bizimde geçen haftaya kadar öyleydi kendiliğinden geçti neden olduğunu bilmiyorum

Yok canım yanlış b değil her dr farklı konuşuyor. Bizim oğlan 5 ayı bittiğinde 8300 dü dr ek gıdaya başla ek enerjiye ihtiyacı var dedi bir aydır günde bir kere veriyorum ben

Back