- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 35
Canım şöyle ki kakası sarıya döndü kan görmüyorum artık fakat hala ishal gibi ve mukuslu. Ne zaman düzelir ki tamamen? Şu kakamız normale dönse yavaş yavaş denicem bazı şeyleri. Ama en son vücudu kabarıpta ürtiker olduğunda omuzlarında egzama gibi pütürlü pütürlü şeyler vardı onlar geçti şükür.
Ek gıdaya başlayınca kaka koyulaşıyo ya seninki ondan mı öyle ki? Canım sen yaptın yedirdiğin şeyleri bana da de. Pirinç unu mamasını nasıl tatlandırıyosun?
Naptıysam kakası sulanmadı,hep katı katı geliyor şuanda. Dün kendi imkanlarıyla kaka yaptı 1 saat ıkına ıkına. Hafiften mukuslu kan gördüm. Çok üzüldüm. 3 kuralı ile püreler yediriyoruz. brokoli havuc ve patatesten oluşan çorba içti 3 gün,dün avakado ve gunkurusu bulamacı yaptı annem ama yememiş. Genelde prinç ununu kaynatıp,içine mevsim meyvelerinden birini pişirirerek atıyorum.armut elma denedim hep. Hiçbirşey yoksa günkurusu. Keçi sütü buldum aldım,şimdi ondan yoğurt mayalayıp,tepki verecek mi diye bakacağım. alerji mamasının tadı o kadar kötü ki,kesinlikle içmiyor,aç aç asabi geziyor ortalıkta,çok üzülüyorum. birşeyle beslemem lazım,yoksa bağışıklığı düşecek çok korkuyorum.