- 12 Nisan 2008
- 558
- 1.375
- 113
Benim cimcime söyleniyor tüm gün kucak sohbet istiyor, saç çekme dudak yakalama çığlıklar bağırmalar sabah 06:30 maraton başlıyor, tuvalete kucağımda gidiyoruz :)Hoşbuldum.
Selam canım uğraşıyoruz kuzular la sende ne var ne yok? Bizim kiz çığlık atmayı bir de saç tutmayı öğrendi ensemde saç kalmadı sıpa sayesinde. Sizde ne var ne yok?
Bizim hatun memeden içiyor o yüzden onu bilmiyorum canım fakat kilosu iyi gibi geldi bana. Doktor az demeden diğer insanları dikkate alma.
Nereye taşındım canım, yoksa yakına mı geldinHahaha ben yan emekleyen bebek bile gördüm. İpek hanım da sırt üstü emekleyecek galiba hihihi :)
Aynı evde sürekli sadecw sizi görüyor ya ondandır. Sevda da güleç bir kız ama başkalarında ağlıyor. Benim kızım çok tembel yahu. Poposu açıkken fır dönüyor ama giyinikken bebek gibi sırt üstü yatıyor.
Bugün ilk defa çıktık. Marketleri gezdim her şey o kadar pahalıydı ki gözlerim pörtledi. Domates 6-8 tl brokoli 6.5 biber 6.5 karnabahar 5
Sevdoşu uyandırdım emzirmek için ama emmedi tekrar uyudu. Ben de uyuyacağım birazdan. Öptüm güzel kızını kendine dikkat et
Enteresan bir emekleme şekli seçmiş kendine minnoş :)) yerim onu ben akıllı bıdık maşallahSırtüstü bayağı ilerliyor canım demek benim kız da böyle emeklemeye başladı. Hem de ters gidiyor
Pahalandı her şey evet şu soğuklar cüzdanları da vuruyor malesef..
Senin kızın uykusuna çok özeniyorum maşallah bizde öyle olalım hayırlısıyla yaa.. Amiiiiin amin.
İyi uykular. Bizde öpüyoruz.
Honeybeee:) seni göremiyordum merak etmiştim nasılsın.Nereye taşındım canım, yoksa yakına mı geldin
Canm once kabak havuc patatesle baslamistim. 3-4 er dilim koyup biraz suyla kaynatip blenderden geciriyorum. Tabaga alinca da saf zeytinyagi damlatiyorum. Bu kadar. Uc gun kuralina gore devam ediyorum. Uc gun sonra yeni bi sebze seklinde cok sebze olunca cesitli kombinler yapicaz. Mesela iste patates havuc brokoli karnibahar iyi gider gibi.
Canm biz joie mimzy lx aldik yeni. Simdilik gayet guzel gorunuyor ama biraz kullaninca yine yazarim istersen ya da sen istedini sorabilirsin.
Yok sormadım4. Aydan sonra bir daha doktora gitmedik 6. Ayda 10 gün sonra gidecwğiz. Zaten kemik suyu için 6. Ayı bekleyecwğim ama burada karşı komşumuz doktor o verenileceğimi kendisinin de versiğini söyledi ona güvendim biraz da.
Sağol canım benim Allah siZin de kimsenin ağız tadını bozmasın görsüğümüz günden geri koymasın bizleri
Mrb kizlar.bebeklerin izi artik oturtuyor musunuz mama sandalyesinde .benim kizim 5 buçuk aylik neredeyse.şuanda destekli oturuyorum ya da kucagimda oturuyor .ek gidaya henüz baslamadim.
Kız valla olur kabulümEnteresan bir emekleme şekli seçmiş kendine minnoş :)) yerim onu ben akıllı bıdık maşallah
Kıııız erken kalkmalarına da özeniyo musun nerdeyse 1.5-2 saattir uyanığız. Baba bizi odadan kovdu
Canim tartismak cozmuyorki sorunuKızlar çok bunaldim ya
Aksama kadar is guc yemek çocuk derken zaten dışarı cikabildigimiz yok .eşim de hafta ici hafta sonu hep çalışıyor. KimseM de yok gidip geleyim. Artık dayanamadım eşime patladım. Bu kadar yoğun calisiyorsun aksam zombi gibi oluyorsun zaten tek basimayim.ne yapayım akıl verin bana
Merhabaa nerelerdeydin sen hiiiç girmedin nerdeyse doğumdan sonra:) ben alacağım bu aralar mama dandalyesini. Ek gıdaya geçtik ama bizimle beraber değil de pusetindeyken ya da emİrme minderinde otururken yediriyorumMrb kizlar.bebeklerin izi artik oturtuyor musunuz mama sandalyesinde .benim kizim 5 buçuk aylik neredeyse.şuanda destekli oturuyorum ya da kucagimda oturuyor .ek gidaya henüz baslamadim.
Ahh canım benim. Çok şükür sevda beni üzmedi o konuda hiç. Doğduğundan beri gece uykularımız düzenli, ama bizimkisi de yemek yemiyor meme emmiyor herşey zorla 6 aylık nerdeyse hala 6 kilo.Kız valla olur kabulümkesintisiz uyku istiyorum
Eşinin işi çok yopunmuş yahu Allah ona güç kuvvet sana da sabır versin. Arkadaşın da mı yok gidip gelebileceğinKızlar çok bunaldim ya
Aksama kadar is guc yemek çocuk derken zaten dışarı cikabildigimiz yok .eşim de hafta ici hafta sonu hep çalışıyor. KimseM de yok gidip geleyim. Artık dayanamadım eşime patladım. Bu kadar yoğun calisiyorsun aksam zombi gibi oluyorsun zaten tek basimayim.ne yapayım akıl verin bana
Ben ikea dan alacağım minderle falan 80 tlye geliyor. Bebeğim büyürken diye bir uygulama var videolu gösteriyor bebek gelişimi için tüm etkinlikleri.Kizlar mama sandelyesi aldiniz mi, aldiysaniz hangi modeli aldiniz
Ayrica bu aralar bebisler icin aldiginiz farkli oyuncaklar var mi
Birde yaptiginiz farkli oyun, aktivite yada gelisimine katkida bulunabilecegini dusundugunuz bir etkinliginiz var mi
Neva sürekli çığlık atıyor ya var mı aynı durumda olan? Canı yandığı için değil de oyun gibi.Benim cimcime söyleniyor tüm gün kucak sohbet istiyor, saç çekme dudak yakalama çığlıklar bağırmalar sabah 06:30 maraton başlıyor, tuvalete kucağımda gidiyoruz :)
Ben ikea dan alacağım minderle falan 80 tlye geliyor. Bebeğim büyürken diye bir uygulama var videolu gösteriyor bebek gelişimi için tüm etkinlikleri.
Neva sürekli çığlık atıyor ya var mı aynı durumda olan? Canı yandığı için değil de oyun gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?