2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim cimcime söyleniyor tüm gün kucak sohbet istiyor, saç çekme dudak yakalama çığlıklar bağırmalar sabah 06:30 maraton başlıyor, tuvalete kucağımda gidiyoruz :)

Nereye taşındım canım, yoksa yakına mı geldin

Enteresan bir emekleme şekli seçmiş kendine minnoş :)) yerim onu ben akıllı bıdık maşallah

Kıııız erken kalkmalarına da özeniyo musun nerdeyse 1.5-2 saattir uyanığız. Baba bizi odadan kovdu

Nereye taşındım canım, yoksa yakına mı geldin
Honeybeee:) seni göremiyordum merak etmiştim nasılsın.

İstanbuldaydın değil mi. Yaniii şey yakın sayılır evet uçakla 1 saat 50 dakika :)) Erzuruma tayinimiz çıktı canım. Palandöken dağının dibindeyiz hemen. GelirseniZ beklerim :)

Sagol canim:)

Anladm canm bizim doktor da 6 aylik olunca corbalara kiyma katacagimizi soyledigine gore bence de verilir.
Sagolcanm aminn.

Mrb kizlar.bebeklerin izi artik oturtuyor musunuz mama sandalyesinde .benim kizim 5 buçuk aylik neredeyse.şuanda destekli oturuyorum ya da kucagimda oturuyor .ek gidaya henüz baslamadim.

Canm direk oturtma olmaz bence henuz biz de 5,5 ayligiz destekli oturmaya basladik. Bizim mama sandalyemizin sirt kismi yatiyor biraz ana kucagi gibi oluyor nerdeyse ona oturtmaya basladim ben de daha yeni. Yoksa direk duz olanlara henuz oturmalari icn erken bence.

Kızlar çok bunaldim ya
Aksama kadar is guc yemek çocuk derken zaten dışarı cikabildigimiz yok .eşim de hafta ici hafta sonu hep çalışıyor. KimseM de yok gidip geleyim. Artık dayanamadım eşime patladım. Bu kadar yoğun calisiyorsun aksam zombi gibi oluyorsun zaten tek basimayim.ne yapayım akıl verin bana

Canim tartismak cozmuyorki sorunu
Gerilmekte haklisin, insan yardim edecek birilerini ariyor, esinden daha fazla bebekle ilgilenmesini bekliyor, ama olmuyorsada yapcak birsey yok, tartisinca bu defa geriliyor insan, zaten zorlu bir surecten geciyoruz ustune bir de gerginlik olmasin
Rabbim yardimcin olsun

Mrb kizlar.bebeklerin izi artik oturtuyor musunuz mama sandalyesinde .benim kizim 5 buçuk aylik neredeyse.şuanda destekli oturuyorum ya da kucagimda oturuyor .ek gidaya henüz baslamadim.
Merhabaa nerelerdeydin sen hiiiç girmedin nerdeyse doğumdan sonra:) ben alacağım bu aralar mama dandalyesini. Ek gıdaya geçtik ama bizimle beraber değil de pusetindeyken ya da emİrme minderinde otururken yediriyorum

Kız valla olur kabulüm kesintisiz uyku istiyorum
Ahh canım benim. Çok şükür sevda beni üzmedi o konuda hiç. Doğduğundan beri gece uykularımız düzenli, ama bizimkisi de yemek yemiyor meme emmiyor herşey zorla 6 aylık nerdeyse hala 6 kilo.

İnşallah düzelir zamanla :) ek gıdaya geçince akşamdan iiyşce doyurursun suyunu verirsin belki kalkmaz gece

Eşinin işi çok yopunmuş yahu Allah ona güç kuvvet sana da sabır versin. Arkadaşın da mı yok gidip gelebileceğin en kötü ihtimal havalar ısınınca parka hidersiniz ordan bulursun kendine arkadaş.

Kizlar mama sandelyesi aldiniz mi, aldiysaniz hangi modeli aldiniz
Ayrica bu aralar bebisler icin aldiginiz farkli oyuncaklar var mi
Birde yaptiginiz farkli oyun, aktivite yada gelisimine katkida bulunabilecegini dusundugunuz bir etkinliginiz var mi
Ben ikea dan alacağım minderle falan 80 tlye geliyor. Bebeğim büyürken diye bir uygulama var videolu gösteriyor bebek gelişimi için tüm etkinlikleri.

Benim cimcime söyleniyor tüm gün kucak sohbet istiyor, saç çekme dudak yakalama çığlıklar bağırmalar sabah 06:30 maraton başlıyor, tuvalete kucağımda gidiyoruz :)
Neva sürekli çığlık atıyor ya var mı aynı durumda olan? Canı yandığı için değil de oyun gibi.

Arkadaşlar ek gidaya geçen var mi kızım 5 ay 6 günlük dün doktora gittik 300 grm almış ek gida icin artik sinyal veriyor dedi doktor günde iki çay kaşığı meyve suyu ile basla dedi bugün verdim yanlış yapıyorum acaba 6. Ayda kadar beklesem mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…