- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Kımse cevaplamadı
Kizlar biz alerjik olduk, ozel mama kullanacagiz,egzamalarimiz var,zaten supheleniyordum, hep soyluyordum hatirlatsiniz,mukuslu kaka falan. Ek gidada yogurt yiyincr tetik verdi, simdi mamayads ayni tepkiui veriyor. Gece uyanmalarimiz ikinmalarimiz hatta gazimiz bundan dolayiymiS,sindirimi bozuyormus.
İstanbul dayım canım burada baya pahalı malesef
İçinde paraben olduğu için bide bebeğin ihtiyacı var mı yok mu bilmeden kullanmak istemedim ben kan testi yaptırıp gerek olursa kullancamKımse cevaplamadı
Evet haberim var canım çok güzel bir uygulama ama üstünde olduğu için yararlanamıyorum.Bakici yardimindan haberiniz var degil mi?? Brut ucreti 3200 altinda olanlar icin guzel bi uygulama.
Kızlar kvlere geldik ama bir sorunumuz varbize camsiz ara odayi hazirlamislar. Ev doğal gaz orası sicak oluyor diye öyle yapmislar ama benim pek içime sinmiyor havasız sonucta cam yok. Bir de gündüz bile karanlık oluyor çocuk geceyi gündüzü karıştıracak diye ışık açık uyuttum az önce ama tabiki çok zor uyudu ve rahatsız oldu. Gözlerini sıkıp duruyor kuzum. Napsam bilemedim?
Ben som zamanlardanhicbhaberleri takip edemiyorum,burdaki nasil bir yardim bildigini anlatsana canim,en son gorumcem,cocuk bakan anneanne yada babaanneye para vercekmis devlet dedi,onu bile arastiramadim.Bakici yardimindan haberiniz var degil mi?? Brut ucreti 3200 altinda olanlar icin guzel bi uygulama.
Canım çok geçmiş olsun. Önümüzdeki ay başlayacağım bu hafta işe başladı bakıcımız. Çocuk uyuduğunda yemek te yapacak. Asgari ücret artı sigorta toplam 1800 e fln geliyor.
Kaç gün kalacaksınız canım?
Birkaç gün idare edilir de 1 hafta falansa çok sağlıklı bir ortam değil.
Ben kullaniyorum demir ilaci canim.Kımse cevaplamadı
Teşekkürler canım. İnşallah geçecek.Çok geçmiş olsun canım sana da kuzucuklara da
Saol canım. İlaçları kullanıyoruz bakalım..iyileşecekler inşallah.Gecmis olsun canim
İnşallah kelebeğim.Oyy masallahh Sevdacigaaa... benim kiz da arada diyo saniyorm ama oyle net degill henuz.
Allah yardimciniz olsunn. Insallah en yakin zamanda atlatirsiniz hastaliginizii.
Oyy zor surecler basliyor artik. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Aynı tablo birimde başımıza geldi ve oğlum gerçekten bronşit oldu malesefKızlar bizim başımızdan da geçti. Geçen haftasonu ateşi yükseldi. İki gün ateşinin 39.5 a çıktığı oldu. Ilık duş, ıslak havlu ile pansuman, sık sık emzirme yaptık. Hastaneye gidersek direkt antibiyotiği basarlar dedik. Düştü. Sadece öksürüğü kaldı. 2 gün sonra saat 2 de uyandı. Mızıldar gibi ağlıyor. Uyuyamıyor bir türlü. Saat 6 da dayanamadık hastaneye acile gittik. Medicana Çamlıca'ya. Nöbetçi çocuk doktoru Yasin bey diye biri vardı. Hemen antibiyotik iğne, fitil ve hava verdi. Bir de ciğer filmi aldı. İnsanın hoşuna gitmiyor ama o durumda diyecek birşey bulamıyor. Bronşit başlangıcı ve kulak iltihabı deri. Sonra bir öksürük şurubu, antibiyotik iğne, nebulizatör denen buhar makinası ile alınan 2 tane de ilaç yazdı. 8 de çıktık hastaneden. Ama halbuki çocuğun iyileştiğini düşünüyordum.
Çocukta uzmanlığını yapan bir arkadaşı aradım. Ağır ilaçlar vermiş. Ya durum ciddi ya da abartmış dedi. Zaten içime sinmiyordu. Öyle detince hiç sinmedi. Normalde gittiğimiz aynı hastanede hülya karaca var onu aradım. Durumu anlattım. Şimdi bir doktordan tedavi olmuşsunuz. Kabul etmişsiniz benim birşey demem etik olmaz dedi sonra ben ısrar edince kabul etti.
Muayene etti. O ilaçları vermeyin. İltihap filan yok, bronşit de değil. Birşeyi yok dedi. Balgaö var ama genizde sırtına pıt pıt yapın bolca dedi. Susuz kalmasın, Ihlamur ve su verin dedi. Bolca da serum fizyolojik ile temizleyin dedi.
Bizim maceramız böyle. Bir balgam hırıltısı var. Ama serum fizyolojik ile temizleyince geçiyor hırıltı. Sık sık temizliyoruz biz de. Bizim maceramız böyleydi. Sizlere geçmiş olsun.
Şimdi anlatınca aklıma geldi. O doktoru şikayet edecektim
Buarada uzun zamandır giremedim kızlar umarım herkes iyidir.
@goooody @eylulmasal kıxlar siz de işe başlamışsınız gördüğüm kadarıyla? Çocuklara kim bakıyor. Ne kadara anlaştınız? Şartları vs ne bir özet geçseniz ya bana :)
Canım kan ilacının yerini hiç biri karşılamıyormuş malesef. 5 damlası 1 bardak pekmeze denk geliyor gibi bir şey demişti bana dr. O kadar pekmezi de her gün içemeyeceği içinKımse cevaplamadı
Canım çok geçmişler olsun. Halinden anlarım. Bende 2 tane varKizlar biz alerjik olduk, ozel mama kullanacagiz,egzamalarimiz var,zaten supheleniyordum, hep soyluyordum hatirlatsiniz,mukuslu kaka falan. Ek gidada yogurt yiyincr tetik verdi, simdi mamayads ayni tepkiui veriyor. Gece uyanmalarimiz ikinmalarimiz hatta gazimiz bundan dolayiymiS,sindirimi bozuyormus.
Üsküdar da yaşıyoruz canım evet çok yüksek değilmiş 300 civarı duyduk ama henüz ödemediğim için net bilmiyorum. Bu ay içinde ödücem.Ooo baya iyiymiş, nerde yaşıyorsunuz canım ücreti baya yüksekmiş. Ev hizmetlerinde çalışanların sigortası çok yüksek değil diye duymuştum ama ne kadar ödeyeceksiniz?
Kızlar kv dem hastakızıma bulaşmaz insallah
Çarşamba günü babam vefat etti. Ankaradayız. Dua edin kızlar çok kötüyüm.
İnşallah bulaşmaz canım da dikkat et sen.
Bizdeki hafif bi nezle bulaştığında onlarda daha ciddi bi hastalığa yol açıyor.
Bak 10 gündür hatta nerdeyse 2 haftadır iyileşemedi.
Evi sık sık havalandırın, sen yapamıyorsan eşine söyle.
Aynı tablo birimde başımıza geldi ve oğlum gerçekten bronşit oldu malesefikinci kez muayene eden dr akciğer filmini gördü mü? Ne kadar zaman sonra muayene oldu ve antibiyotiği kullanmışmıydınız?
Allah rahmet eglesin,kalNlara sabırlar yarabbim.Çarşamba günü babam vefat etti. Ankaradayız. Dua edin kızlar çok kötüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?