• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kızlar iyi akşamlar uzun zamandır giremiyordum herkes iyidir inşallah bebişlerde :anne: iyidir benim kız bu ay sanki kilo almadı gerektiği kadar :KK43: evdeki tartıda kucagıma alıp tartıyorum da net bir kilo vermez belki ama daha oncelerdede tartmıştım biraz fark ediyordu 5 aylık oluyoruz persembe günü bizim gibi az kilo alan var mı henüz ek gıdaya geçmedik hafta sonu doktora gideceğiz.
400 gr civarı alması normal,çok hareketliler artık o kadar kilo almıyorlar :KK68:

Kizlar biz alerjik olduk, ozel mama kullanacagiz,egzamalarimiz var,zaten supheleniyordum, hep soyluyordum hatirlatsiniz,mukuslu kaka falan. Ek gidada yogurt yiyincr tetik verdi, simdi mamayads ayni tepkiui veriyor. Gece uyanmalarimiz ikinmalarimiz hatta gazimiz bundan dolayiymiS,sindirimi bozuyormus.

benimki de alerjik :( Allah sabır versin arkadaşım. 4,5 aylık olmak üzere nerdeyse 3 ayı geçti saçma sapan besleniyorum. ek gıdaya geçme kısmı yeni kabusum şu an :(

Pisikedii Pisikedii siz de mi oof :(

ben yazayım:) ben kulanıyorum canım ferrum 1 ay oldu 4 aylıkken başladık bu ay kan alıcaklar değerlerine bakıcaklar
sonuıcta pekmez ben vermedim öle bişi dr iyi sağolsun hem ms hastasıyım demir çok öenmlki bütün insanlar için eksikliği çok kötü sonuçlarr doğurabılıyor kızçeme eziyete gerk yok hemde tatlı ya hemen alışmaz pekmez verirsemde keçi boynuzu veririm ama şimdi değil oda grip için şurup niyetine
Kaç damla veriyosun kiloya göre veriyoruz biz asm de doktorda öylemi dedi 7 kilo 7 damla gibi

benimki de alerjik :KK43: Allah sabır versin arkadaşım. 4,5 aylık olmak üzere nerdeyse 3 ayı geçti saçma sapan besleniyorum. ek gıdaya geçme kısmı yeni kabusum şu an :KK43:

Pisikedii Pisikedii siz de mi oof :KK43:
bizim de kakamiz mukoslu uzun zamandır birde sağlık ocağının verdiği ferrum kan damlasini kullandıktan sonra kakamizdan kan geldi çok korktum alerji testi yapıldı ama birşey çıkmadı gaita testide yapıldı oda temiz doktor kan gelmesini kan ilanından olmayacağını söyledi ama ben ondan biliyorum sonuçlarda temiz çıktı 1 bucuk ay sonra tekrar test yapılacak hala mukoslu kakasi cikolatadandir dedim ama yemedim ondan da değil yine oldu anlamadım.

Kizlar basladiniz mi ek gidalara ben iki haftadir elma suyu ve puresine basladim bugun yogurt yedirmeyi bi denicem muhallebi falan yedirebilir miyiz artik 5. Ayimiz bitti 6. Icindeyiz bir de kasik mamalariyla ilgili ne dusunuyorsunuz vericek misiniz bebislere ben oyle bisey olduğunu yeni duydum da :)
Kasik mamalarini dusunuyorum bende .doktor gelisiminde aksaklik yok .el yapimi seyleri 6.ay dolunca baslarsin dedi.kasik mama tok tutuyor .hem alismista olur kasiga.

yapraq yapraq basın sağolsun.

nymeria-burcu nymeria-burcu canım nasılsın? Alp nasıl? Mama değiştirince uykuda bir değişme oldu mu? Ek gida uyku süresini uzattı mi? Gece beslenmeyi kesme konusunda ne düşünüyorsun?
Selam canim,daha kontorole gidecegiz persembe gibi,egzamalarin gecmesini bekliyoruZ,mamayi daha degistirmedik. Mama degisince verecegi trpkiui cok merak ediorum. Genel olarak huysuz bir cocuk,aurekli bagiriyor. Huzursuzlugu bundan mis. Yogurt yediginde daha cok agrisi oluyordu,simdi alerji surubu var geceleri onu veriyorum o bira uyku yapiyormus.3-4 saat araliginda mama istiyor o zaman. Daha kesmek icin erken,ama su alerji nereye dogru gidecek onu bir anlamamiz lazim. Ek gida uykusuna cok etki etmrdi ama bizim zaten farkli bir durumumuz var. Bu hafta gorunelim
Ortaya cikacak

En azından gece uykusu güzel, fazla uyanmıyor dediğim bebeğim artık en iyi ihtimalle saatte bir uyanıyor.
11buçukta uyutuyorum, ilk kalkışı 12.
15 dakikada bile kalktığı oluyor sabaha kadar.
Emzik veriyorum sinirleniyor, meme veriyorum bazen emmiyor bile anında sakinleyip uykuya geçiyor tekrar.

Gündüz dinlenemiyorum diyordum, gece hiç dinlenemiyorum.
Acaba süt artık yetmiyor da açlıktan mı yapıyor o geliyor aklıma?
Bir de geceleri biraz terliyor boynu falan, su ihtiyacı mı oluyor acaba, bu gece su bulundurucam yanımda.

Bu durumla karşılaşıp da çözen var mı?

La Lune La Lune uzun zamandır yoktun kızçen nasıl?
nymeria-burcu nymeria-burcu geçmiş olsun Alp'e.Çok güçlü çocuk maşallah,baya bir badireler geçirdi kuzu
İyiyiz tatlım ya uğraşıp duruyoruz. Bu ara çok misafir geliyor pek uğrayamadım. Bizde de saat başı kalkma var ve uzun emiyor. 15 20 dk falan benim de uykum açılıyor bu sürede çok az uyuyabiliyorum.
yapraq yapraq başın sagolsun cnm Rabbim mekanını cennet etsin geride kalanlarınıza da sabır versın inşallah.
La Lune La Lune cnmm görünmüyosun bayadır özlettin kendini bi sorun yoktur umarım
Selam tatlım yok cok sukur bir problem. Gelen giden çok bugünlerde. Temizlik hazırlık vs yetişmek zor. Sen nasılsın bebiş nasıl?

Back