• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım çok dikkat et ama aynı evde bir de kaç gün :KK43: çok zor ihtimal geçmemesi. Ciddi anlamda dikkat etmen gerek.

Allah rahmet eylesin. Bir hastalığı var mıydı ?

Ayy deme canim ya ben de baya korkuyorum ama gitme şansımız yok ki :( kv de baya baya hasta sesi falan kısıldı gitti yani. Bilmiyorum napcam :(

Ya eskiler ( istisnalar var tabi ) cahil yada dar görüşlü tamam da yenilere ne demeli ya. Dün eşimin yengesi kendisi 30lu yaslarinda daha dudaginda uçuk var sürekli burnunu cekiyor gelmis kızımı öpmeye çalışıyor. Uyutmaya çalışıyorum gelmis bağıra bağıra konuşuyor valla iyiki uzaktayiz dedim yani 2 günde bunalttilar

Evet haberim var canım çok güzel bir uygulama ama üstünde olduğu için yararlanamıyorum.

Anladm canm tamam öyleyse.

Ben som zamanlardanhicbhaberleri takip edemiyorum,burdaki nasil bir yardim bildigini anlatsana canim,en son gorumcem,cocuk bakan anneanne yada babaanneye para vercekmis devlet dedi,onu bile arastiramadim.

Saol tatlim bu arada,bundan sonraki surec cok daha sancili olacak,biraz dinlenip,sonra tekrar kayi gidaya baslica,yine ayni sekil 3 gun kurai ile,neye alerji oldugunu bulmak zor olacak,hayirlisi olsun.

Bende yeni is icin tum gorusmelerimi tamamladim,beni cok begendiklerini soylediler,ay sonuna kadar bilgi iletecekler. Eski is yerime 16 ocakta basliyorum.haber geldiginde de istifami verecegim. Herseyin hayirlisi olsun hepimiz icin. Kelebek siz nasilsiniz aile dirumunuz artik oturdu mu duzeniniz.

Canm babanne ananeye olan baska o henuz kesinlesmedi. Ama bakici icin olan kesin. Calisan anneler icin tesvik. Maasin brut 3200 den az ise bakici icin aylik 1500 kusur yardim aliyorsun. Tabi sigortali falan calistiracaksin ve esin tam zamanli calisiyor olacak.

Sancili olmadan kolayca bulursunuz insallah canm.

Isin icin de hakkinda en hayirli olan olsun insallah. Bizim aile durumlari daha iyi canm gunden gune de iyi olur insallahh.

Çarşamba günü babam vefat etti. Ankaradayız. Dua edin kızlar çok kötüyüm.

Basiniz sag olsun. Allah yr ve yardimcin olsun insallah.

Kızlar slm herkese inşallah iyisiniz bebişlerinizle. Babası vefat eden arkadaşa Allahtan sabır diliyorum inş mekanı cennet olur. Forumda sorun var alıntı yapamıyor hata veriyor hep. nymeria-burcu nymeria-burcu cnm çok geçmiş olsun. Bende yarın randevu aldım. Benim bebiste iki yanak kıpkırmızı ve tahta gibi sertleşti hiç öpmüyoruz da. Sanırım egzama. Inş değildir de. Bizde mukuslu kaka ya da uyku problemi de yok çok şükür. Ama 1 hafta önce nokta şeklinde başladı ve yayıldı 2 yanağa. Tabi 1 haftadır yoğurt da veriyorum belki o tetiklemistir.

Canım çok geçmiş olsun. Önümüzdeki ay başlayacağım bu hafta işe başladı bakıcımız. Çocuk uyuduğunda yemek te yapacak. Asgari ücret artı sigorta toplam 1800 e fln geliyor.
hadi hayırlı olsun ankarayla aynı fiyat canım 1500+sigorta demişlerdi banada ama yemek yapmasını sormadım ben zaten tutmadık teyzesi bakıyıor ufaklığa ama ev ,işleri ve yemek için yardımcı istiyorum ama çok pahalı çalışma daha iyi gibi birşey artık oldugu kadar eşimle yapıyoyrz biz alışıyorlar ub arada ilk gün çok önemli işe başladığında ben komşuyada bırakmıştrım annem amelşyat oldugunda insanın başına iş gelince valla çocuklarda alışıyor bizde onlar için ugraşıyoruz önemli olan bakıcının iyi olması bebege zarar veermemsi içine sinmiş senin adına çok sevindim

Ben som zamanlardanhicbhaberleri takip edemiyorum,burdaki nasil bir yardim bildigini anlatsana canim,en son gorumcem,cocuk bakan anneanne yada babaanneye para vercekmis devlet dedi,onu bile arastiramadim.

Saol tatlim bu arada,bundan sonraki surec cok daha sancili olacak,biraz dinlenip,sonra tekrar kayi gidaya baslica,yine ayni sekil 3 gun kurai ile,neye alerji oldugunu bulmak zor olacak,hayirlisi olsun.

Bende yeni is icin tum gorusmelerimi tamamladim,beni cok begendiklerini soylediler,ay sonuna kadar bilgi iletecekler. Eski is yerime 16 ocakta basliyorum.haber geldiginde de istifami verecegim. Herseyin hayirlisi olsun hepimiz icin. Kelebek siz nasilsiniz aile dirumunuz artik oturdu mu duzeniniz.
burcu geçmiş olsun canım alpe yeni işine sevindim hayırlı olsun bu arada bakıcı parası için maaş brütün asgeri ücretin 2 katından düşük olacak ve başvuru sgk ya internetten gir başvuru formu var oradan başvurabilirsin bana cıkmadı maaştan dolayı kısa örnek 2000 maaş alıyorsan ve sigortan brütten yatıyorsa 2000 den yani 2 aylık toplam 4000 ediyor ve asgeri ücretten yüksek ve çıkmıyor sen bi başvur cıkar inşalalh burcu birde aileden biri olmıcak bakıcı parasında diğer konu ananne ve babanne konusu daha uygulamaya geçmedi ilk 2 il bursa ve izmir de başlanacak uygulama:)

Kımse cevaplamadı
ben yazayım:) ben kulanıyorum canım ferrum 1 ay oldu 4 aylıkken başladık bu ay kan alıcaklar değerlerine bakıcaklar
sonuıcta pekmez ben vermedim öle bişi dr iyi sağolsun hem ms hastasıyım demir çok öenmlki bütün insanlar için eksikliği çok kötü sonuçlarr doğurabılıyor kızçeme eziyete gerk yok hemde tatlı ya hemen alışmaz pekmez verirsemde keçi boynuzu veririm ama şimdi değil oda grip için şurup niyetine

ben yazayım:) ben kulanıyorum canım ferrum 1 ay oldu 4 aylıkken başladık bu ay kan alıcaklar değerlerine bakıcaklar
sonuıcta pekmez ben vermedim öle bişi dr iyi sağolsun hem ms hastasıyım demir çok öenmlki bütün insanlar için eksikliği çok kötü sonuçlarr doğurabılıyor kızçeme eziyete gerk yok hemde tatlı ya hemen alışmaz pekmez verirsemde keçi boynuzu veririm ama şimdi değil oda grip için şurup niyetine

Doktorum bizede ferrumu verdi, ama daha baslamadim, icinde paraben, koruyucu vs var, icime sinmedi, ama kullanmakta lazim, yurtdisindan getirten de var, acaba yurtdisindan mi istesek bilemedim

Bizim
Doktorum bizede ferrumu verdi, ama daha baslamadim, icinde paraben, koruyucu vs var, icime sinmedi, ama kullanmakta lazim, yurtdisindan getirten de var, acaba yurtdisindan mi istesek bilemedim
Doktor Ferrum şurubunu verdi damla da kimyasal oluyor diye... O doğalmış şurubu

kızlar iyi akşamlar uzun zamandır giremiyordum herkes iyidir inşallah bebişlerde :anne: iyidir benim kız bu ay sanki kilo almadı gerektiği kadar :KK43: evdeki tartıda kucagıma alıp tartıyorum da net bir kilo vermez belki ama daha oncelerdede tartmıştım biraz fark ediyordu 5 aylık oluyoruz persembe günü bizim gibi az kilo alan var mı henüz ek gıdaya geçmedik hafta sonu doktora gideceğiz.

Back