- 15 Ocak 2013
- 209
- 93
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #69.401
canım face de 2015 temmuz anneleri bizim grup. herkes orda. yöneticilere özelden mesaj at. gruba eklerler seniDoğumdan sonra pek giremedim. Doğum hikayemi bile bugün yazan biri olarak atlamışım sanırım.
Aa benimde 3 temmuz ve bende gecen hafta ilk kez adet oldum:) bunyemiz ayniymisMerhabalar buralar sessiz kalmış hakkaten ☺benim oğlum tam 10.5 aylık oldu 3 Temmuz doğumlu kendisiemekliyor sıralıyor yerinde durmuyor peşimde bütün gün dün bir tane daha fark ettim toplam 5 dişi oldu ben de daha yeni ilk kez adet oldum içime dert olmuştu doktora gidecektim artık
Sizde ne var ne yok
Aa gerçekten öyleymiş baksana ben adet olmadıkça test yapa yapa bi hal oldumAa benimde 3 temmuz ve bende gecen hafta ilk kez adet oldum:) bunyemiz ayniymis
:))) bnm kizim saolsun beni test yapmami gerektirecek hicbi pozisyona sokmadigi icin gonlum hep rahatti:)))Aa gerçekten öyleymiş baksana ben adet olmadıkça test yapa yapa bi hal oldum
İsmini bana ozeldn yazar mısın canım.Face deki gruba nasıl katil caz
Merhaba cnm benim kızımın da 21 temmuz doğum günü. Anemlerde olacağım için aile arasında bi kutlama düşünüyorum. 1 yaş tütü takımı parti süslemeleri falan alırımArkadaşlar dogum gunleri.için neler düşünüyorsunuzz düşüncelerınızı paylaşşanızz. 18 temmuz kızımın dogum gunu
BÖyle süslü annekız elbiseleri faln var ya alsammı napsammki acabaaMerhaba cnm benim kızımın da 21 temmuz doğum günü. Anemlerde olacağım için aile arasında bi kutlama düşünüyorum. 1 yaş tütü takımı parti süslemeleri falan alırım
Aslında ben de bi ara anne kız elbisesi almayı düşünmüştüm ama uygun bi şey bulamadım sen nerden almayı düşünüyorsyn eğer alırsan?BÖyle süslü annekız elbiseleri faln var ya alsammı napsammki acabaa
SELAM ARKADAŞLAR 15 AFTALIK GEBEYİM VE SADECE KOKOREÇ AŞERİYORUM TUTAMIYORUM KENDİMİ GECEİN Bİ VAKTİ EŞİMİ GÖNDERİYORUM BULSUN DİYE O DERECE AMA ZARARLIYMIŞ DİYE DUYDUM ASLI VARMIDIR BEBEĞİM ŞUAN GAYET SAĞLIKLI ALLAHA ŞÜKÜR KONTROLLERDE Bİ SORUNLA KARŞILAŞMADIMKokoreç sakatat falan zararlı diye biliyorum gebelikte..etlerin cok iyi pişmiş olması gerekiyor bir de..ben de kokoreç cok severim ama yemiyorum..sen gidince bir doktoruna sor istersen..
SELAM ARKADAŞLAR 15 AFTALIK GEBEYİM VE SADECE KOKOREÇ AŞERİYORUM TUTAMIYORUM KENDİMİ GECEİN Bİ VAKTİ EŞİMİ GÖNDERİYORUM BULSUN DİYE O DERECE AMA ZARARLIYMIŞ DİYE DUYDUM ASLI VARMIDIR BEBEĞİM ŞUAN GAYET SAĞLIKLI ALLAHA ŞÜKÜR KONTROLLERDE Bİ SORUNLA KARŞILAŞMADIM
Aa benim de oğlum 21 temmuzda doğdu :)Merhaba cnm benim kızımın da 21 temmuz doğum günü. Anemlerde olacağım için aile arasında bi kutlama düşünüyorum. 1 yaş tütü takımı parti süslemeleri falan alırım
Benim komsumunki öyle.merak etme oturup oturup birden kalkacaktır o.emeklemek bebeğin gelişiminde yokmuş zaten.diger hareketleri normalde hiç kfana takmaArkadaşlar bir çoğumuzun bebekleri 1 yaşını geçti, peki yaşından sonra Nasıl değişiklikler var ? Benim Oğlum gibi hala emeklemeyen var mı mesela !
Benim kızım emekliyor ama hala yürümeye başlamadı sadece koltuktan tutunarak ya da elinden tuttuğumuzda adımlar atabiliyorArkadaşlar bir çoğumuzun bebekleri 1 yaşını geçti, peki yaşından sonra Nasıl değişiklikler var ? Benim Oğlum gibi hala emeklemeyen var mı mesela !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?