- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #69.381
Evet destekle bizimki de yürüyor. Biz de daha yeni bu hafta yürütecek bindirdik.Benim kizda 30 temmuz dogumlu benimkide emeklemiyor kolundan tutunca yuruyor
15 temmuz doğumlu canım :)Doğum tarihi ne Can'ım? Benim kız da 31 temmuz onda da emekleme yok da
canım cuma aşımız var o zaman öğreneceğim boyunu kilosunu 3 aydır falan gitmedim hiç doktora kış hastaneler hastalık dolu dye.cuma söylerim kaç kilo olduğunuCanm benim kızım çok hareketli bide zayıf baya yemek istemiyo zorla veriyom sadece mamasini güzel içiyo o kadar senin ki kaç kilo benim kızım 8 kilo((
Sabah: peynir, sütlü bebe bisküvisi ,pekmez ,reçel ,domates suyu ,yumurta sarısı falan yiyor.
Öğlen: yoğurt, çorba , olursa komposto suyu,
Akşam: pilav , bizim yediklerimizden yiyebildiklerini veriyorum.
Ara ogunde : muzu ezip içine bebe bisküvisi ufaliyorum, elma , armut rendeliyorum bayiliyor. E tabi bunlar hergün olmayabiliyor
Sizin menude guzelmis bebe buskuvisini kendin mi yapiyorsun hazir mi kullaniyorsunSabah: peynir, sütlü bebe bisküvisi ,pekmez ,reçel ,domates suyu ,yumurta sarısı falan yiyor.
Öğlen: yoğurt, çorba , olursa komposto suyu,
Akşam: pilav , bizim yediklerimizden yiyebildiklerini veriyorum.
Ara ogunde : muzu ezip içine bebe bisküvisi ufaliyorum, elma , armut rendeliyorum bayiliyor. E tabi bunlar hergün olmayabiliyor
Ben hazır kullanıyorum yaSizin menude guzelmis bebe buskuvisini kendin mi yapiyorsun hazir mi kullaniyorsun
Benım de plasenta aşağıda sadece sezaryen olmasına MJ neden oluyor ona şu anda çoktan razıyım İnşallah başka sıkıntısı olmaz daha 3 ayim var sağlıkla zamanında gelir İnşallah şu anda tek isteğimselam canım benim arkadaşımın da plasentası aşağıdaydı. 36 haftalık doğurdu ama plasentanın aşağıda olmasından dolayı değil. plasentanın aşağıda olması sadece normal doğum olmamasına sebep oluyo. yani sezeryan olmak zorunda kalıyosun o kadar. ben böyle biliyorum cnm. he bi de çok ayakta durmaması lazımdı o arkadaşın.
Yalan oldu buralarSlm kızlar naslsnz kimse kalmadı mı buralarda :)
Buralardayin canim arada bir girip bakiyorum kimseler yok diyr geri cikiyordum bide telde sorun vardi yazamiyordum simdi duzelmis nasilsin minigin nasil
Bayadır var canım burda da çok konusu geçmiştiFaceden benim haberim yok
Doğumdan sonra pek giremedim. Doğum hikayemi bile bugün yazan biri olarak atlamışım sanırım.Bayadır var canım burda da çok konusu geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?