- 14 Temmuz 2023
- 2.819
- 2.617
- 22
Sonra bebeğiniz oldumu. Bende oglumu 41+5 de 3.900 gr doğdu. Dogum aninda oksijensiz kalmış. 2gun sonra kaybettim28 haftaḷik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra bebeğiniz oldumu. Bende oglumu 41+5 de 3.900 gr doğdu. Dogum aninda oksijensiz kalmış. 2gun sonra kaybettim28 haftaḷik
başınız sağolsun bnde oğlumu 54 gün önce kaybettim bnm oğlumun melek olma sebebi tamamen doktor ihmali ama size şunu söyleyebilirim ben hala ağlıyorum uyuyamıyorum ama inanın zamanla kabullenicez unutmak mümkün değil ama zamanı gelince tekrar anne olunca acımız hafifleyecek benim 3 yaşında kızım var ona sarılıyorum ... ağlayın içinizi boşaltın ben ağlamak için kendimi tuvalete kapatıyorum kızım gelip anne ağlama neolur diyo gördükçe kendinizi toparlayın sağlınız açısından sıkıntı geçince yeniden deneyin çok büyük bir acı sizi en iyi ben ve bizim gibi yaşayanlar anlar evinize bir süre misafir kabul etmeyin özellikle insanlardan anlayış gösterip bebek getirmesinlerHerkese iyi akşamlar. Ben sözün bittiği bu yerde belki birileri benimle aynı şeyleri yaşamistir ve bana destek olur belki bana teselli verir belki de dua alırım niyeti ile bu konuyu açtım. Pcostan dolayı 7 yıldır hasretini çektiğim burnumda tüten evlat hasretinden sonra hamile kaldım diye sevinirken 9 ay beklediğim yavrumun cansız bedenini kucağıma almak ellerimle mezara koymak varmış kaderde ... Her şey güzel gidiyordu ki tam 45 gün önce 37+6 da suyumun gelişi ile doğumum başladı. Hastanede suni sancı ile beraber açılmam güzel ilerledi, sabah 11 gibi hastanedeydim akşam 9da tan açılma ile doğumhaneye alındım. Zorlu ıkınmalardan sonra bebeğimin başı geldi tamam birazdan kucağımda dedim ki doktor omzu gelmiyor takıldı demesiyle sanki hayatım karardı, dakikalarca bebeğim gelmedi o an yaşadığım acı,kaygı, korku ömrümde hiç yaşamadım, o anlari asla unutamıyorum her hatırladığımda sanki kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Çeşitli pozisyonlardan sonra bebeğim doğdu ama yaşamıyordu 45 dakika kalp masajı yapıldı ve doktor acı haberi verdi. Rabbim bana yardım etti bu yüzden ben çok sakindim belki de şoktaydim hiç ağlamadım bağırmadım Allah'ım her şey senden veren de sendin dedim şuan düşününce bile şaşırıyorum normalde çok sakin bir insan değilken nasıl böyle oldum diye. Bebeğim 3950 Gr 54 cmdi, ultrasonda bizi yanılttı doğumdan bir gün onceki kontrolumde 3400 çıkmıştı. Çatı muayenem de iyiydi sezaryen için sebep yoktu, zaten omuz takılması da önceden tahmin edilecek bir şey değilmiş araştırdığım kadarı ile. Teyzeleri görseniz oğlum o kadar güzeldi ki hele o kokusu, ömrümün sonuna kadar da koklasam doyamazdim. Çok şükür ki evim mezarligin karşısında sürekli oğlumun yanına gidiyorum onunla konuşuyorum cennette beraber yapacaklarimizi anlatıyorum. Bazen sanki hiç hamile kalmamışım bundan 10 ay önceki hayatım devam ediyormuş gibi geliyor, bazen de hala hamileyim doğumumu bekliyorum gibi hissediyorum. Bu gerçeklikle yuzlestigimde ise çok keskin bir acı oluyor sanki kalbimi söküp almışlar paramparça etmişler. Göğsümun üzerine dağlar oturmuş sanki. Bu acı hafifler mi bilmiyorum. Şuan psikologa gidiyorum , hafta içi sabahları kursa gidiyorum, sürekli arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Bebek görmeye hamile görmeye dayanamıyorum hemen gözyaşım pıt. Dün eşimin iş arkadaşıyla hanımı misafirlige geldiler bebekleri vardı onu görür gormez ağlamaya başladım oysa birinin yanında ağlamayi da hiç sevmem ama kendimi tutamıyorum, arkadaşlarımı cok seviyorum onlarla olmak iyi geliyor ama çocuk doğum vs muhabbeti olunca kendimi çok kötü hissediyorum. Bu acıyla sınanan var mı neler yaptınız, nasıl atlattınız? Ve hemen tekrar hamile kalmak istiyorum ,tabii ki korkuyorum ama acımı hafifletecek tek şey bu diye düşünüyorum. Bebeğini kaybedip hemen hamile kalan var mı? Konumu okuyanlar lütfen benim için dua eder misiniz <3
Not: Bu olaydan sonra ne kadar basit şeyleri kafaya takıp kendime gereksiz stres yaptığımı farkettim. Mesela bebeğimin odası yok gardrobu yok diye üzülürdüm oysa kendi bile olmayacakmış... Basit şeyler için kendimizi yıpratmamak gerekiyor hayatta ölümden başka her şeyin çaresi var.İnsan olumsuza çok kolay odaklanıyor ama en kotu günümüzde bile sükredilecek şeyler muhakkak vardır. Anda kalın ve çok şükredin
Bebegimin kalbi 28. Haftanin sonunda karnimdayken durdu ve normal dogumla dünyaya getirdim topraga verdim Senin melegin zamaninida doldurmus müdahalelermi yetersiz kaldi acabaSonra bebeğiniz oldumu. Bende oglumu 41+5 de 3.900 gr doğdu. Dogum aninda oksijensiz kalmış. 2gun sonra kaybettim
Evet tamamen Dr ihmaliBebegimin kalbi 28. Haftanin sonunda karnimdayken durdu ve normal dogumla dünyaya getirdim topraga verdim Senin melegin zamaninida doldurmus müdahalelermi yetersiz kaldi acaba
Ne diyecegimi bilmiyorum gercekten isini hakkiyla yapan dr hemsire bulmakta zor bu zamanda. 1 saat sonra ne yasayacagimiz hic belli olmuyor. Allah kimseye evlat acisi göstermesin, biz yasadik kimse yasamasin. Bu anlatilmaz acinin tarifi yok. Ben kizimi cok özlüyorum kokusu hala burnumda nefesim kesiliyor mezarinin basi tek huzur buldugum yerEvr
Evet tamamen Dr ihmali
Evet gerçekten çok zor. 2 seneyi geçti kaybedeli. Sonrada düşük oldu kimyasallar oldu. Sonra yine oğlum oldu hatta bu gün tam 9 aylık oldu çok şükür. Normal dogum sonrasi yapmadım sezeryan oldum. Çünkü bende normal doğum travma olarak kaldı.Ne diyecegimi bilmiyorum gercekten isini hakkiyla yapan dr hemsire bulmakta zor bu zamanda. 1 saat sonra ne yasayacagimiz hic belli olmuyor. Allah kimseye evlat acisi göstermesin, biz yasadik kimse yasamasin. Bu anlatilmaz acinin tarifi yok. Ben kizimi cok özlüyorum kokusu hala burnumda nefesim kesiliyor mezarinin basi tek huzur buldugum yer
En güzel zamanlari emekleme ayaga kalkma zamanlari ilk kelime Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah. Benimde 2 oglum var biri 3 digeri 6 yasinda 3. Bebegimi kizimi kaybettim. Birazdan mezarina gidecem prensesimin cok özlüyorumEvet gerçekten çok zor. 2 seneyi geçti kaybedeli. Sonrada düşük oldu kimyasallar oldu. Sonra yine oğlum oldu hatta bu gün tam 9 aylık oldu çok şükür. Normal dogum sonrasi yapmadım sezeryan oldum. Çünkü bende normal doğum travma olarak kaldı.
Benim kerata emeklemiyor sürünerek istediği yere hemen gidiyor. Emekelemeden yürüyecek galiba. Ay maşallah inşallah onlara uzun ömür versin rabbim. Benden de selam söyleyin prensese Benim oğlumla oynuyordurlar eğer konuşuyorsan ... Benim oğlumada annen seni çok özlemiş çok seviyormuş desin.... rabbim bizleri bir gün kavuşturacak...En güzel zamanlari emekleme ayaga kalkma zamanlari ilk kelime Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah. Benimde 2 oglum var biri 3 digeri 6 yasinda 3. Bebegimi kizimi kaybettim. Birazdan mezarina gidecem prensesimin cok özlüyorum
Benim 2 oglumda süründü ve direk yürümeye basladilar,aminnn. Kesin cenette beraber cok güzel oynuyorlardir yavrularimiz. Söylerim tabiki. Ben melegimle her gittigimde konusuyorum ona hediyeler götürüyorum. Bebek mezarliginda ve etrafi bebeklerle dolu. Birtek benim basima gelmis gibi hissediyordum ama okadar cok varki kizimin etrafi bebeklerle dolu, yeni bir bebek daha defnetmisler hepsiyle konusuyorum ziyaret ediyorum.Benim kerata emeklemiyor sürünerek istediği yere hemen gidiyor. Emekelemeden yürüyecek galiba. Ay maşallah inşallah onlara uzun ömür versin rabbim. Benden de selam söyleyin prensese Benim oğlumla oynuyordurlar eğer konuşuyorsan ... Benim oğlumada annen seni çok özlemiş çok seviyormuş desin.... rabbim bizleri bir gün kavuşturacak...
Ben hiç gidemedim hep erteliyorum onu o haliyle görmeye çok korkuyorum. Ama çok istiyorum mezarlık yakın ama hiç gitmedim daha o mezarlığa... evet hepsi bir melek aslında. biz çok güçlüyüz sınavdan geçiyoruz. Evet ben ilk aylar çok araştırdım onların çok mutlu olduğunu okumuştum. Cennette anne babalarını bekliyorlar. Biz vardığımızda kuş olup kucağımıza koyacaklarmiş. Annem babam benimle cennete girecek diyormuş. İlk zamanlar nefes alamiyoddum ama hep bunları düşündükçe onun aslında çok iyi olduğunu düşündükçe çok şükür diyordum.Benim 2 oglumda süründü ve direk yürümeye basladilar,aminnn. Kesin cenette beraber cok güzel oynuyorlardir yavrularimiz. Söylerim tabiki. Ben melegimle her gittigimde konusuyorum ona hediyeler götürüyorum. Bebek mezarliginda ve etrafi bebeklerle dolu. Birtek benim basima gelmis gibi hissediyordum ama okadar cok varki kizimin etrafi bebeklerle dolu, yeni bir bebek daha defnetmisler hepsiyle konusuyorum ziyaret ediyorum.
Ben bu yasima kadar hic mezarliga gitmedim biliyormusun korkuyordum ama simdi mezarlik okadar huzur veriyorki anlatamam. Kizimla konusuyorum topragini elleyip temizliyorum melek figürleri aldim mezarinin üstüne koydum sanki kizim beni hissediyor görüyor gibi geliyor. Arada abileriylede gidiyoruz, abileri ona bildikleri sarkilari söylüyorlar cok tatli oluyorlar. Ikiside elimden tutup anne bizi Melek Duru ya gidelim diyor.Belki sende birgün kardesiyle gidersin abisine kardesini tanitirsin. Bizim mezarlik arabayla 15 dakika falan. Cennette cok mutlu ve huzurlu olduklarina eminim. Tek bir günahlari bile yok meleklerimizinBen hiç gidemedim hep erteliyorum onu o haliyle görmeye çok korkuyorum. Ama çok istiyorum mezarlık yakın ama hiç gitmedim daha o mezarlığa... evet hepsi bir melek aslında. biz çok güçlüyüz sınavdan geçiyoruz. Evet ben ilk aylar çok araştırdım onların çok mutlu olduğunu okumuştum. Cennette anne babalarını bekliyorlar. Biz vardığımızda kuş olup kucağımıza koyacaklarmiş. Annem babam benimle cennete girecek diyormuş. İlk zamanlar nefes alamiyoddum ama hep bunları düşündükçe onun aslında çok iyi olduğunu düşündükçe çok şükür diyordum.
Öncelikle başınız sağolsun, gerçekten ne söylesek boş ama meleğinizle cennette kavuşun inşallah, siz çok güçlü bir annesiniz eminim Rabbim çekemeyeceği yükü yüklemezmiş kuluna , benim amh düşüklüğüm var ilk gebeliğimi zor elde ettim ama 2. ye oğlum 9 aylıkken hemen hamile kaldım zaten olmaz diye düşünüyordum korunmuyordum, doktoruma şaşırıp söylediğimde vücut gebeliği öğrenir 2.-3. Gebelikler daha kolay gerçekleşir demişti, size de bunu yazmak istedim bir nebze içinizi rahatlatır belki diye ama strese girmeden hayırlısını isteyerek bekleyin, Rabbim tez zamanda hayırlıca size de nasip etsin sağlıkla da kucağınıza alın inşallahHenüz 2 kez birliktelik oldu 3 gün arayla. Ama çok sabırsızlanıyorum ilki zor olduğu için tekrar zor mu olur diye endişeliyim kendimi rahat bırakmak istiyorum ama basaramiyorum, internetten toplu erken gebelik testi alıp 10 günde bir tekrarlayayim diye düşünüyorum sonra da sabredeyim hamile kaldığımda belirtiler olur elbet diyorum ama sürekli bu ikilemdeyim.. ne yapacağımı bilmiyorum...
İnşallah gitmeyi çok istiyorum. Çok çok sağ olun sizinle konuşmak çok iyi geldi. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur.Ben bu yasima kadar hic mezarliga gitmedim biliyormusun korkuyordum ama simdi mezarlik okadar huzur veriyorki anlatamam. Kizimla konusuyorum topragini elleyip temizliyorum melek figürleri aldim mezarinin üstüne koydum sanki kizim beni hissediyor görüyor gibi geliyor. Arada abileriylede gidiyoruz, abileri ona bildikleri sarkilari söylüyorlar cok tatli oluyorlar. Ikiside elimden tutup anne bizi Melek Duru ya gidelim diyor.Belki sende birgün kardesiyle gidersin abisine kardesini tanitirsin. Bizim mezarlik arabayla 15 dakika falan. Cennette cok mutlu ve huzurlu olduklarina eminim. Tek bir günahlari bile yok meleklerimizin
Tesekkür ederim banada iyi geldi ayni aciyi yasayan birileriyle konusmak. Herzaman yazabilirsin bana. Aminn. Yavrularimizi saglikla büyütmek dilegiyleİnşallah gitmeyi çok istiyorum. Çok çok sağ olun sizinle konuşmak çok iyi geldi. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur.